All About Phones maakt gebruik van Cookies om de website goed te laten functioneren. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

‘Een klassieker in de dop’ - ADV

22/07 - Motorola is één van de mobiele telecommunicatie pioniers. Met klassiekers als de Razr V3 en de V70 waren ze de tijd ver vooruit. De recent geïntroduceerde Moto E, het broertje van de populaire Moto G, heeft alles in zich om ook zo’n klassieker te worden.

Geplaatst in Website

Laatste nieuws

OnePlus geeft vandaag 5000 invites weg

11:45 - Achter het net gevist gisteren met onze invite-actie voor de OnePlus One? Wees niet getreurd. Waar wij het hielden bij 5 invites om de smartphone te kopen, gooit OnePlus…

Verkoopt iPad loopt verder terug

10:59 - iPhones gaan nog steeds als warme broodjes over de toonbank. Dat kan niet gezegd worden over de iPad. Apple verkocht dit kwartaal ruim een miljoen tablets minder dan in…

‘Nokia Lumia 530 duikt op in Vietnam’

22/07 - De Nokia Lumia 530 moet officieel nog aangekondigd worden. Toch zijn er nu al een foto en wat specificaties uitgelekt, omdat hij opdook in een Vietnamese webwinkel.

Nederland bij drie beste Europese 4G-landen

22/07 - Nederland is een voorloper op het gebied van 4G-dekking in Europa. Alleen Zweden en Portugal hebben binnen de Europese Unie een betere dekking van het supersnelle mobiele…

Reviews, blogs en hands-on

 • HTC Desire 816

  HTC Desire 816
  De HTC Desire 816 is de aanvoerder van de Desire-lijn en moet een beetje van HTC's premium-gevoel naar het middensegment brengen. In deze review kijken we in hoeverre dat lukt.
 • OnePlus One

  OnePlus One
  Startup OnePlus beweert met de One een topsmartphone in de schappen te hebben voor nog geen €300. In deze review zoeken we uit hoe goed deze smartphone daadwerkelijk is.
 • LG G3

  LG G3
  De LG G3 is het nieuwe vlaggenschip van de Koreaan. Het is tevens het eerste toestel dat over een quad HD-scherm beschikt. De vraag is of de G3 uitblinkt op elk vlak. All About Phones zoekt het uit.
 • Telekoopwijzer smartphones juli 2014

  Telekoopwijzer smartphones juli 2014
  Koopwijzer met de beste deals in smartphoneland.
 • Huawei Ascend G6

  Huawei Ascend G6
  De Huawei Ascend G6 is een goedkoop toestel dat er erg stijlvol uitziet. Mooi van buiten dus, maar is de binnenkant net zo mooi? In deze review zoeken we het uit.
 • Acer Liquid Z4

  Acer Liquid Z4
  De Acer Liquid Z4 richt zich op de bodem van de smartphonemarkt en gaat al voor minder dan €100 over de toonbank. Goedkoop, of duurkoop? In deze review zoeken we het uit.
 • Telekoopwijzer tablets zomer 2014

  Telekoopwijzer tablets zomer 2014
  De beste tablet-deals in de zomer van 2014.
 • Nokia Lumia 630

  Nokia Lumia 630
  De Nokia Lumia 630 is een kleurrijke budgettelefoon die draait op Windows Phone 8.1. In deze review bekijken we of het toestel net zo goed is als zijn voorganger, de Lumia 520.
 • Windows Phone 8.1

  Windows Phone 8.1
  Windows Phone 8.1 is een grote update voor het mobiele besturingssysteem van Microsoft. In deze review nemen we het OS van top tot teen door.
 • Samsung Gear Fit review

  Samsung Gear Fit review
  De Gear Fit is een smartwatch van Samsung die een iets ander concept aanhangt dan de vorige Gear-modellen. In deze videoreview kijken we hoe dat concept werkt, en of Samsung's uitwerking goed is.

Top 3 smartphone aanbiedingen

 • LG G3

  Gratis bij Tele2 à €36 p/mnd

  Met 150 minuten en 2500MB

 • HTC One M8

  Gratis bij KPN à €37.50 p/mnd

  Met 9999 minuten en 500MB

 • LG G3

  Gratis bij KPN à €37.50 p/mnd

  Met 9999 minuten en 500MB

Video's