All About Phones maakt gebruik van Cookies om de website goed te laten functioneren. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

‘Een klassieker in de dop’ - ADV

22/07 - Motorola is één van de mobiele telecommunicatie pioniers. Met klassiekers als de Razr V3 en de V70 waren ze de tijd ver vooruit. De recent geïntroduceerde Moto E, het broertje van de populaire Moto G, heeft alles in zich om ook zo’n klassieker te worden.

Geplaatst in Website

Laatste nieuws

Londen wil eerste 5G-gedekte stad worden

14:38 - Burgemeester Boris Johnson van Londen wil dat zijn stad de eerste metropool wordt die 5G-gedekt is. Dit ultrasnelle internet, waarmee films naar ’t schijnt in een…

‘Foto van moederbord iPhone 6 uitgelekt’

11:00 - Het moederbord van de iPhone 6 wordt heel wat groter dan die van de iPhone 5S en er zitten – mede daardoor – nieuwe features op deze hardware. Dit valt op te maken…

‘LG werkt toch aan een Windows Phone’

10:43 - LG zou inderdaad werken aan een smartphone die draait op Windows Phone. Dit zou de eerste smartphone van LG die op het besturingssysteem draait in vier jaar tijd.

‘Motorola maakt Nexus 6-phablet’

09:55 - Er zou druk gewerkt worden aan een nieuwe Nexus-smartphone. Deze ‘schoolvoorbeeld’ Android-telefoon zou interessant genoeg worden ontwikkeld door Motorola.

Android L-uiterlijk Google Chrome gespot

25/07 - Met Android L wil Google het ontwerp van haar besturingssysteem flink op de schop gooien. Apps moeten op verschillende platformen zoveel mogelijk op elkaar lijken, en dus…

Reviews, blogs en hands-on

 • Nokia Lumia 930

  Nokia Lumia 930
  De Nokia Lumia 930 is de eerste topsmartphone die op Windows Phone 8.1 draait. In deze review gaan we kijken of de Lumia daarmee een beetje uit de verf kan en bekijken we alle aspecten van de smartphone!
 • HTC Desire 816

  HTC Desire 816
  De HTC Desire 816 is de aanvoerder van de Desire-lijn en moet een beetje van HTC's premium-gevoel naar het middensegment brengen. In deze review kijken we in hoeverre dat lukt.
 • OnePlus One

  OnePlus One
  Startup OnePlus beweert met de One een topsmartphone in de schappen te hebben voor nog geen €300. In deze review zoeken we uit hoe goed deze smartphone daadwerkelijk is.
 • LG G3

  LG G3
  De LG G3 is het nieuwe vlaggenschip van de Koreaan. Het is tevens het eerste toestel dat over een quad HD-scherm beschikt. De vraag is of de G3 uitblinkt op elk vlak. All About Phones zoekt het uit.
 • Telekoopwijzer smartphones juli 2014

  Telekoopwijzer smartphones juli 2014
  Koopwijzer met de beste deals in smartphoneland.
 • Huawei Ascend G6

  Huawei Ascend G6
  De Huawei Ascend G6 is een goedkoop toestel dat er erg stijlvol uitziet. Mooi van buiten dus, maar is de binnenkant net zo mooi? In deze review zoeken we het uit.
 • Acer Liquid Z4

  Acer Liquid Z4
  De Acer Liquid Z4 richt zich op de bodem van de smartphonemarkt en gaat al voor minder dan €100 over de toonbank. Goedkoop, of duurkoop? In deze review zoeken we het uit.
 • Telekoopwijzer tablets zomer 2014

  Telekoopwijzer tablets zomer 2014
  De beste tablet-deals in de zomer van 2014.
 • Nokia Lumia 630

  Nokia Lumia 630
  De Nokia Lumia 630 is een kleurrijke budgettelefoon die draait op Windows Phone 8.1. In deze review bekijken we of het toestel net zo goed is als zijn voorganger, de Lumia 520.
 • Windows Phone 8.1

  Windows Phone 8.1
  Windows Phone 8.1 is een grote update voor het mobiele besturingssysteem van Microsoft. In deze review nemen we het OS van top tot teen door.

Top 3 smartphone aanbiedingen

 • LG G3

  Gratis bij Tele2 à €36 p/mnd

  Met 150 minuten en 2500MB

 • LG G3

  Gratis bij T-Mobile à €40.75 p/mnd

  Met 150 minuten en 2000MB

 • LG G3

  €404.00 bij Ben à €11.48 p/mnd

  Met 120 minuten en 500MB

Video's