All About Phones maakt gebruik van Cookies om de website goed te laten functioneren. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Windows Phone; Betaalbare innovatie - ADV

22/08 - Na Android en iOS is Windows Phone (WP) het derde besturingssysteem voor telefoons. De meeste consumenten durven de stap naar WP vaak niet te maken. Dit vanwege de relatieve onbekendheid van het besturingssysteem. Maar, is dit wel terecht? Laat we eens kijken naar de mogelijkheden van WP.

Geplaatst in Smartphones

Laatste nieuws

LG Gx2 krijgt zelfde laserautofocus als G3

27/08 - LG wil het succes van de G3 maximaal uitbuiten door met allerlei spin-offs van de telefoon te komen. Ook de LG Gx2 is zo’n telefoon. Deze LG krijgt dezelfde innovatieve…

IUNI U3 is tegenhanger van de OnePlus One

27/08 - OnePlus maakte begin dit jaar een daverende entree in de smartphonewereld. De OnePlus One is een goedkope high-ender met een ongekende prijs-kwaliteitsverhouding. De…

Instagram komt met Hyperlaps-app

27/08 - Instagram heeft een nieuwe app voor iOS de wereld in geholpen. Middels de app Hyperlaps wordt het maken van een timelaps kinderspel.

Reviews, blogs en hands-on

 • Xiaomi Redmi Note

  Xiaomi Redmi Note
  De Xiaomi Redmi Note is een goedkope phablet van Chinese makelij. Desondanks zijn de specificaties van het apparaat goed te noemen. In deze review gaan we op zoek naar de addertjes onder het gras.
 • Motorola Moto E

  Motorola Moto E
  De Moto E is de voordeligste van de drie Moto-telefoons van Motorola. In deze review kijken we naar de prijs-kwaliteitsverhouding van de goedkope telefoon en bekijken we of de software opnieuw zo goed is geoptimaliseerd!
 • Telekoopwijzer smartphones augustus 2014

  Telekoopwijzer smartphones augustus 2014
  Een nieuwe maand, een aantal nieuwe toestellen. In de Telekoopwijzer van Augustus adviseren wij welke telefoons de redactie van All About Phones je aanbeveelt.
 • Nokia Lumia 930

  Nokia Lumia 930
  De Nokia Lumia 930 is de eerste topsmartphone die op Windows Phone 8.1 draait. In deze review gaan we kijken of de Lumia daarmee een beetje uit de verf kan en bekijken we alle aspecten van de smartphone!
 • HTC Desire 816

  HTC Desire 816
  De HTC Desire 816 is de aanvoerder van de Desire-lijn en moet een beetje van HTC's premium-gevoel naar het middensegment brengen. In deze review kijken we in hoeverre dat lukt.
 • OnePlus One

  OnePlus One
  Startup OnePlus beweert met de One een topsmartphone in de schappen te hebben voor nog geen €300. In deze review zoeken we uit hoe goed deze smartphone daadwerkelijk is.
 • LG G3

  LG G3
  De LG G3 is het nieuwe vlaggenschip van de Koreaan. Het is tevens het eerste toestel dat over een quad HD-scherm beschikt. De vraag is of de G3 uitblinkt op elk vlak. All About Phones zoekt het uit.
 • Telekoopwijzer smartphones juli 2014

  Telekoopwijzer smartphones juli 2014
  Koopwijzer met de beste deals in smartphoneland.
 • Huawei Ascend G6

  Huawei Ascend G6
  De Huawei Ascend G6 is een goedkoop toestel dat er erg stijlvol uitziet. Mooi van buiten dus, maar is de binnenkant net zo mooi? In deze review zoeken we het uit.
 • Acer Liquid Z4

  Acer Liquid Z4
  De Acer Liquid Z4 richt zich op de bodem van de smartphonemarkt en gaat al voor minder dan €100 over de toonbank. Goedkoop, of duurkoop? In deze review zoeken we het uit.

Top 3 smartphone aanbiedingen

Video's