All About Phones maakt gebruik van Cookies om de website goed te laten functioneren. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Laatste nieuws

LG G Watch R begin november te koop

24/10 - De ronde smartwatch van LG is begin volgende maand te koop. De Koreaanse fabrikant brengt de G Watch R op de markt voor een adviesprijs van 269 euro. 20 euro meer dan die…

Asus kondigt nieuwe, voordelige tablet aan

24/10 - Asus heeft met de MeMO Pad 10 een voordelige nieuwe tablet gepresenteerd. De tablet heeft een scherm van 10 inch en is vanaf november in Nederland te koop. Hij krijgt een…

Miljoen Huawei Ascend Mate 7’s verkocht

24/10 - Huawei heeft in een maand tijd een miljoen exemplaren van de Ascend Mate 7 verkocht. En dat terwijl de telefoon nog niet wereldwijd te verkrijgen is. Waarschijnlijk zijn…

Microsoft verkoopt recordaantal Lumia’s

24/10 - Microsoft heeft een goed derde kwartaal achter de rug. De Amerikaanse fabrikant verkocht meer Lumia’s dan ooit: 9,3 miljoen. Een flinke groei ten opzichte van de 5,8…

Reviews, blogs en hands-on

 • Samsung Galaxy Note 4 review

  Samsung Galaxy Note 4 review
  De Galaxy Note 4 is een ware krachtpatser van Samsung. Maar de vraag is of dit toestel genoeg is om de concurrentie de baas te blijven dit najaar. All About Phones zoekt het uit in een uitgebreide review.
 • Sony Xperia Z3

  Sony Xperia Z3
  De Sony Xperia Z3 komt na een half jaar de Xperia Z2 alweer aflossen als topmodel van Sony. Heeft Sony voldoende tijd gehad om van de Z3 echt een beter toestel te maken? In deze review zoeken we het uit.
 • Apple iPhone 6 Plus

  Apple iPhone 6 Plus
  De iPhone 6 Plus gaat de boeken in als de eerste phablet van Apple. In deze review onderzoeken we of de combinatie tussen Apple en phablets goed uitpakt.
 • Sony Xperia Z3 Compact

  Sony Xperia Z3 Compact
  De Sony Xperia Z3 Compact is alles wat je van een Sony-vlaggenschip mag verwachten in een compacte body. In deze review kijken we ernaar.
 • Samsung Galaxy S5 mini

  Samsung Galaxy S5 mini
  De Samsung Galaxy S5 mini is een kleine variant van de populaire Galaxy S5. De specificaties zijn minder, maar de gebruikservaring moet hetzelfde zijn. Of dat klopt, lees je in deze review.
 • Apple iPhone 6

  Apple iPhone 6
  De iPhone 6 is traditie getrouw het beste verkopende en daarmee het belangrijkste toestel van het jaar. All About Phones test het nieuwe, grotere, paradepaardje van Apple uit.
 • Apple iOS 8

  Apple iOS 8
  iOS 8 is Apple's nieuwste besturingssysteem voor de iPhone en iPad. Op het eerste gezicht lijkt iOS 8 niet zoveel anders te zijn dan zijn voorganger. In deze review lichten we iOS 8 helemaal door en beoordelen we Apple's besturingssysteem.
 • Telekoopwijzer smartphones oktober 2014

  Telekoopwijzer smartphones oktober 2014
  Koopwijzer met de beste smartphones in oktober.
 • Motorola Moto G 2014

  Motorola Moto G 2014
  De Motorola Moto G is van een update voorzien en de grootste tekortkomingen zijn nu opgelost. Toch was de voorganger van de Moto G 2014 destijds een beter toestel. In deze review lees je meer.
 • Telekoopwijzer tablets herfst 2014

  Telekoopwijzer tablets herfst 2014
  Koopwijzer met de beste tablets op dit moment.

Top 3 smartphone aanbiedingen

Video's