All About Phones maakt gebruik van Cookies om de website goed te laten functioneren. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Laatste nieuws

HTC Desire 620 is in de maak

11:10 - Een Chinese website heeft informatie prijsgegeven over de HTC Desire 620, die naar alle waarschijnlijkheid de Desire 610 gaat opvolgen. HTC zou twee versies van deze…

Telekoopwijzer smartphones november 2014

10:00 - De maand november is aangebroken en dat betekent tijd voor een nieuwe telekoopwijzer. Ook deze maand hebben we weer de beste smartphones die je kunt kopen voor je…

‘Xiaomi werkt aan goedkope tablet’

31/10 - De Chinese smartphonefabrikant Xiaomi lijkt haar tabletaanbod uit te willen breiden. De MiPad van 7,9 inch is de enig tablet die het bedrijf nu heeft. Nog wel, want er…

Mede-oprichter Android verlaat Google

31/10 - Andy Rubin, mede-oprichter van Android, vertrekt bij Google. Hij gaat zich bezighouden met het ondersteunen van start-ups die hardware maken. Rubin werkte sinds vorig…

Sony vervangt directeur mobiele divisie

30/10 - Sony heeft bekend gemaakt dat de directeur van Sony Mobile is vervangen. Hiroki Totoki volgt Kunimasa Suzuki op als hoogste baas van de afdeling die smartphones,…

Moto 360 doet mee aan de 'goudkoorts'

30/10 - Motorola hult de smartwatch Moto 360 in een goudkleurig jasje, en doet zo volop mee aan de 'goudkoorts' die Apple heeft veroorzaakt door een puur gouden Apple Watch aan…

Reviews, blogs en hands-on

 • Telekoopwijzer smartphones november 2014

  Telekoopwijzer smartphones november 2014
  Koopgids met de beste smartphones in november.
 • Honor 6 by Huawei review

  Honor 6 by Huawei review
  De Honor 6 is de eerste smartphone van Huaweidochter Honor. In deze review kijken we of het toestel de aankoop waard is.
 • Motorola Moto X 2014 review

  Motorola Moto X 2014 review
  De vorige Moto X was een prima telefoon, maar liep qua specificaties een beetje achter en bleek daardoor geen succes. Met de Moto X 2014 wil Motorola dit succes wel bereiken. We keken of de telefoon dat in zich heeft.
 • Samsung Galaxy Note 4 review

  Samsung Galaxy Note 4 review
  De Galaxy Note 4 is een ware krachtpatser van Samsung. Maar de vraag is of dit toestel genoeg is om de concurrentie de baas te blijven dit najaar. All About Phones zoekt het uit in een uitgebreide review.
 • Sony Xperia Z3

  Sony Xperia Z3
  De Sony Xperia Z3 komt na een half jaar de Xperia Z2 alweer aflossen als topmodel van Sony. Heeft Sony voldoende tijd gehad om van de Z3 echt een beter toestel te maken? In deze review zoeken we het uit.
 • Apple iPhone 6 Plus

  Apple iPhone 6 Plus
  De iPhone 6 Plus gaat de boeken in als de eerste phablet van Apple. In deze review onderzoeken we of de combinatie tussen Apple en phablets goed uitpakt.
 • Sony Xperia Z3 Compact

  Sony Xperia Z3 Compact
  De Sony Xperia Z3 Compact is alles wat je van een Sony-vlaggenschip mag verwachten in een compacte body. In deze review kijken we ernaar.
 • Samsung Galaxy S5 mini

  Samsung Galaxy S5 mini
  De Samsung Galaxy S5 mini is een kleine variant van de populaire Galaxy S5. De specificaties zijn minder, maar de gebruikservaring moet hetzelfde zijn. Of dat klopt, lees je in deze review.
 • Apple iPhone 6

  Apple iPhone 6
  De iPhone 6 is traditie getrouw het beste verkopende en daarmee het belangrijkste toestel van het jaar. All About Phones test het nieuwe, grotere, paradepaardje van Apple uit.
 • Apple iOS 8

  Apple iOS 8
  iOS 8 is Apple's nieuwste besturingssysteem voor de iPhone en iPad. Op het eerste gezicht lijkt iOS 8 niet zoveel anders te zijn dan zijn voorganger. In deze review lichten we iOS 8 helemaal door en beoordelen we Apple's besturingssysteem.

Top 3 smartphone aanbiedingen

Video's