All About Phones maakt gebruik van Cookies om de website goed te laten functioneren. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Laatste nieuws

iPhone 6 kan 4K-video afspelen

22/11 - De iPhone 6 is in staat om video op zeer hoge 4K-resolutie af te spelen. Die mogelijkheid wordt door Apple niet genoemd, maar hij is er wel, hebben bloggers van The…

'Nexus 6 heeft geheim ledlampje'

22/11 - De Motorola Nexus 6 heeft een ledlampje aan de voorkant, waarover noch Motorola, noch Google iets hebben verteld bij de presentatie van het toestel. Het lampje is alleen…

Corning Gorilla Glass 4 weer wat sterker

21/11 - Corning heeft Gorilla Glass 4 aangekondigd. Glas voor smartphones en tablets dat weer wat sterker is dan de vorige varianten, die nu op veel smartphones is te vinden.…

Reviews, blogs en hands-on

 • Android 5.0 Lollipop review

  Android 5.0 Lollipop review
  Lollipop is volgens Google 'the sweetest release of Android yet'. In deze review bekijken we de nieuwe grote Android-update.
 • Samsung Galaxy Ace 4 review

  Samsung Galaxy Ace 4 review
  De Samsung Galaxy Ace 4 is de vierde telg in Samsung's belangrijke Ace-lijn. De smartphone brengt een 64bit-processor en super amoledscherm als unieke punten, waardoor hij zich goed kan onderscheiden.
 • Apple iPad Air 2 review

  Apple iPad Air 2 review
  Dunner en sneller: dat is de Apple iPad Air 2 in het kort. In de hele review nemen we de tablet van top tot teen door en beoordelen we de iPad natuurlijk ook.
 • Telekoopwijzer smartphones november 2014

  Telekoopwijzer smartphones november 2014
  Koopgids met de beste smartphones in november.
 • Honor 6 by Huawei review

  Honor 6 by Huawei review
  De Honor 6 is de eerste smartphone van Huaweidochter Honor. In deze review kijken we of het toestel de aankoop waard is.
 • Motorola Moto X 2014 review

  Motorola Moto X 2014 review
  De vorige Moto X was een prima telefoon, maar liep qua specificaties een beetje achter en bleek daardoor geen succes. Met de Moto X 2014 wil Motorola dit succes wel bereiken. We keken of de telefoon dat in zich heeft.
 • Samsung Galaxy Note 4 review

  Samsung Galaxy Note 4 review
  De Galaxy Note 4 is een ware krachtpatser van Samsung. Maar de vraag is of dit toestel genoeg is om de concurrentie de baas te blijven dit najaar. All About Phones zoekt het uit in een uitgebreide review.
 • Sony Xperia Z3

  Sony Xperia Z3
  De Sony Xperia Z3 komt na een half jaar de Xperia Z2 alweer aflossen als topmodel van Sony. Heeft Sony voldoende tijd gehad om van de Z3 echt een beter toestel te maken? In deze review zoeken we het uit.
 • Apple iPhone 6 Plus

  Apple iPhone 6 Plus
  De iPhone 6 Plus gaat de boeken in als de eerste phablet van Apple. In deze review onderzoeken we of de combinatie tussen Apple en phablets goed uitpakt.
 • Sony Xperia Z3 Compact

  Sony Xperia Z3 Compact
  De Sony Xperia Z3 Compact is alles wat je van een Sony-vlaggenschip mag verwachten in een compacte body. In deze review kijken we ernaar.

Top 3 smartphone aanbiedingen

Video's