All About Phones maakt gebruik van Cookies om de website goed te laten functioneren. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Laatste nieuws

TeleWeek week 48: Samsung in de stress

Tip! 18:00 - Deze week maakte de top van Samsung zich zorgen om zijn baan. Het gaat namelijk niet zo goed bij de Koreaanse gigant. Ondertussen zijn er steeds meer fabrikanten die het…

Herindeling in de top van LG

27/11 - Twee LG-kopstukken wisselen van plaats. Jong-seok Park, de topman van LG’s smartphone-afdeling, wisselt van functie met Juno Cho, de ‘Chief Operating Officer’ van…

Reviews, blogs en hands-on

 • Samsung Galaxy Core 2 review

  Samsung Galaxy Core 2 review
  De Galaxy Core 2 is een goedkope telefoon van een gevestigde naam. Dat klinkt aantrekkelijk, maar hoeft niet per se zo te zijn. Meer daarover in deze review.
 • Acer Liquid E700 review

  Acer Liquid E700 review
  De Liquid E700 biedt ruimte voor drie simkaarten, een dikke batterij en gratis offline navigatie. Klinkt als de ideale reizigerstelefoon. In deze review kijken we of dat klopt.
 • Android 5.0 Lollipop review

  Android 5.0 Lollipop review
  Lollipop is volgens Google 'the sweetest release of Android yet'. In deze review bekijken we de nieuwe grote Android-update.
 • Samsung Galaxy Ace 4 review

  Samsung Galaxy Ace 4 review
  De Samsung Galaxy Ace 4 is de vierde telg in Samsung's belangrijke Ace-lijn. De smartphone brengt een 64bit-processor en super amoledscherm als unieke punten, waardoor hij zich goed kan onderscheiden.
 • Apple iPad Air 2 review

  Apple iPad Air 2 review
  Dunner en sneller: dat is de Apple iPad Air 2 in het kort. In de hele review nemen we de tablet van top tot teen door en beoordelen we de iPad natuurlijk ook.
 • Telekoopwijzer smartphones november 2014

  Telekoopwijzer smartphones november 2014
  Koopgids met de beste smartphones in november.
 • Honor 6 by Huawei review

  Honor 6 by Huawei review
  De Honor 6 is de eerste smartphone van Huaweidochter Honor. In deze review kijken we of het toestel de aankoop waard is.
 • Motorola Moto X 2014 review

  Motorola Moto X 2014 review
  De vorige Moto X was een prima telefoon, maar liep qua specificaties een beetje achter en bleek daardoor geen succes. Met de Moto X 2014 wil Motorola dit succes wel bereiken. We keken of de telefoon dat in zich heeft.
 • Samsung Galaxy Note 4 review

  Samsung Galaxy Note 4 review
  De Galaxy Note 4 is een ware krachtpatser van Samsung. Maar de vraag is of dit toestel genoeg is om de concurrentie de baas te blijven dit najaar. All About Phones zoekt het uit in een uitgebreide review.
 • Sony Xperia Z3

  Sony Xperia Z3
  De Sony Xperia Z3 komt na een half jaar de Xperia Z2 alweer aflossen als topmodel van Sony. Heeft Sony voldoende tijd gehad om van de Z3 echt een beter toestel te maken? In deze review zoeken we het uit.

Top 3 smartphone aanbiedingen

Video's