All About Phones maakt gebruik van Cookies om de website goed te laten functioneren. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Laatste nieuws

OxygenOS is OnePlus' eigen Android-versie

11:19 - OnePlus komt op 12 februari waarschijnlijk met zijn eigen Android-variant, OxygenOS. Dit besturingssysteem gaat als het goed is CyanogenMod op de OnePlus One vervangen.

Outlook nu beschikbaar voor Android en iOS

29/01 - Microsoft is bezig steeds meer programma’s van zijn Office-suite beschikbaar te maken voor Android en iOS. Word, PowerPoint en Excel is voor deze besturingssystemen al…

Reviews, blogs en hands-on

 • Honor 3C by Huawei review

  Honor 3C by Huawei review
  De Honor 3C is een budgettelefoon die in ieder geval op het eerste gezicht erg goede specificaties biedt. Voor €140 krijg je een uitgebreide smartphone en in deze review kijken we of het toestel de hoge verwachtingen waarmaakt.
 • LG G3 S review

  LG G3 S review
  De LG G3 S is de kleine broer van de populaire G3. Zijn genen heeft de smartphone alvast mee, maar is het verder ook een aanrader? In deze review zoeken we het uit!
 • Telekoopwijzer smartphones januari 2015

  Telekoopwijzer smartphones januari 2015
  De beste smartphones van het moment op een rijtje.
 • Nokia Lumia 830 review

  Nokia Lumia 830 review
  De Lumia 830 wordt door Microsoft gepositioneerd als 'voordelig vlaggenschip'. In deze review bekijken we in hoeverre het toestel die titel waard is.
 • Sony Xperia Z3 Tablet Compact review

  Sony Xperia Z3 Tablet Compact review
  De Xperia Z3 Tablet Compact is een dunne, kleine tablet van Sony. Hij is waterdicht en heeft behoorlijk goede specificaties. In deze review bekijken we of hij zijn forse prijs, van 399 euro, waard is.
 • Telekoopwijzer tablets winter 2015

  Telekoopwijzer tablets winter 2015
  Koopwijzer met de beste tablets deze winter.
 • HTC Desire Eye review

  HTC Desire Eye review
  De HTC Desire Eye is de ultieme selfietelefoon die als een soort 'functioneel topmodel' het portfolio van HTC komt versterken. In deze review kijken we ernaar.
 • HTC Desire 310 review

  HTC Desire 310 review
  De HTC Desire 310 is een goedkope telefoon die het HTC-logo draagt. Een echte HTC-telefoon is het helaas niet. In deze review lees je waarom.
 • Huawei Ascend G7 review

  Huawei Ascend G7 review
  De Huawei Ascend G7 is een 'premium midrange' telefoon, zoals Huawei 'm zo mooi noemt. In deze review kijken we of het toestel niet teveel inlevert in ruil voor zijn hoogwaardige jasje.
 • Samsung Galaxy Core 2 review

  Samsung Galaxy Core 2 review
  De Galaxy Core 2 is een goedkope telefoon van een gevestigde naam. Dat klinkt aantrekkelijk, maar hoeft niet per se zo te zijn. Meer daarover in deze review.

Top 3 smartphone aanbiedingen

Video's