All About Phones maakt gebruik van Cookies om de website goed te laten functioneren. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Laatste nieuws

'iOS 8.2 komt maandag uit'

11:15 - Apple zou iOS 8.2 maandag of kort daarna uitbrengen, meldt BGR, en niet lang daarna zou versie 8.3 het licht alweer zien. Er zijn momenteel vier betaversies van iOS 8.3…

Reviews, blogs en hands-on

 • LG L Fino (L70+) review

  LG L Fino (L70+) review
  De L Fino, ook bekend als L70+, is een voordelige telefoon die duidelijk gebaseerd is op de LG G3. Enige manco op papier lijkt het beperkte geheugen te zijn. In deze review kijken we hoe dat in de praktijk is.
 • Microsoft Lumia 535 review

  Microsoft Lumia 535 review
  De Microsoft Lumia 535 heeft goede specificaties en een mooie prijs. In deze review nemen we 'm uitgebreid onder de loep en beoordelen we onder andere de twee 5-megapixelcamera's van de Windows Phone.
 • Acer Liquid Z500 review

  Acer Liquid Z500 review
  De Acer Liquid Z500 heeft goede specificaties voor weinig geld. Vooral het 5-inch HD-scherm valt op. In deze video bekijken we of de praktijk net zo goed is als de theorie.
 • Acer Liquid Jade review

  Acer Liquid Jade review
  De Liquid Jade is een midrange-smartphone van Acer die het vooral van design moet hebben. In deze review zoeken we uit of hij ook los van design wat waard is.
 • Google Nexus 6 by Motorola review

  Google Nexus 6 by Motorola review
  De Nexus 6 is de nieuwste telg in Google's eigen smartphonelijn, die nu heel wat hoger in de markt gezet wordt. In deze review kijken we of dat terecht is.
 • Telekoopwijzer smartphones februari 2015

  Telekoopwijzer smartphones februari 2015
  Koopwijzer met de beste smartphones van de maand.
 • Honor 3C by Huawei review

  Honor 3C by Huawei review
  De Honor 3C is een budgettelefoon die in ieder geval op het eerste gezicht erg goede specificaties biedt. Voor €140 krijg je een uitgebreide smartphone en in deze review kijken we of het toestel de hoge verwachtingen waarmaakt.
 • LG G3 S review

  LG G3 S review
  De LG G3 S is de kleine broer van de populaire G3. Zijn genen heeft de smartphone alvast mee, maar is het verder ook een aanrader? In deze review zoeken we het uit!
 • Nokia Lumia 830 review

  Nokia Lumia 830 review
  De Lumia 830 wordt door Microsoft gepositioneerd als 'voordelig vlaggenschip'. In deze review bekijken we in hoeverre het toestel die titel waard is.
 • Sony Xperia Z3 Tablet Compact review

  Sony Xperia Z3 Tablet Compact review
  De Xperia Z3 Tablet Compact is een dunne, kleine tablet van Sony. Hij is waterdicht en heeft behoorlijk goede specificaties. In deze review bekijken we of hij zijn forse prijs, van 399 euro, waard is.

Top 3 smartphone aanbiedingen

Video's