All About Phones maakt gebruik van Cookies om de website goed te laten functioneren. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Wereldwijd bereikbaar met Alles in 1 op Reis XL - ADV

20/03 - Ongeveer de helft van alle vakanties van Nederlanders wordt in het buitenland doorgebracht. Vaak willen mensen dan ook gebruik kunnen maken van internet, zodat die ene leuke vakantiefoto direct gedeeld kan worden of om in contact te kunnen blijven met het thuisfront. Vodafone heeft hiervoor drie erg geschikte bundels in haar assortiment opgenomen.

Geplaatst in Overig

Laatste nieuws

HTC E9 lekt uit met plastic behuizing

25/03 - HTC lijkt aan een variant te werken van de One M9. Het toestel krijgt het zelfde ontwerp mee, met als grootste verschil een plastic behuizing.

Reviews, blogs en hands-on

 • HTC One M9 review

  HTC One M9 review
  De HTC One M9 is duidelijk een evolutie van de One M8, die uitgerust is met moderne specificaties en een betere camera. In deze review zoeken we uit of de update groot genoeg is.
 • Telekoopwijzer tablets lente 2015

  Telekoopwijzer tablets lente 2015
  Koopwijzer met de beste tablets deze lente.
 • Samsung Galaxy A5 review

  Samsung Galaxy A5 review
  De Samsung Galaxy A5 richt zich als onderdeel van de A-lijn op een dun en hoogwaardig design gekoppeld aan een prettige gebruikservaring. In deze review checken we hoe dat zich in de praktijk vertaalt.
 • Samsung Galaxy A3 review

  Samsung Galaxy A3 review
  De Samsung Galaxy A3 is de goedkoopste smartphone in de nieuwe A-lijn van Samsung. In deze review bekijken we de eigenschappen van de nieuwe lijn en natuurlijk de A3 in het bijzonder.
 • Honor Holly by Huawei review

  Honor Holly by Huawei review
  De Honor Holly is de goedkoopste telefoon van Honor tot nu toe en kan gezien worden als het kleine broertje van de 3C. In deze review kijken we of hij de moeite waard is.
 • Telekoopwijzer smartphones maart 2015

  Telekoopwijzer smartphones maart 2015
  Telekoopwijzer met de beste smartphones in maart.
 • Review: vier Chinese smartphones getest

  Review: vier Chinese smartphones getest
  In deze review bespreken we een viertal Chinese smartphones van onbekende merken. Via de Cubot P10, Cubot X6, Landvo L550 en THL 5000 kijken we hoe de Chinese smartphonemarkt nu staat.
 • LG L Fino (L70+) review

  LG L Fino (L70+) review
  De L Fino, ook bekend als L70+, is een voordelige telefoon die duidelijk gebaseerd is op de LG G3. Enige manco op papier lijkt het beperkte geheugen te zijn. In deze review kijken we hoe dat in de praktijk is.
 • Microsoft Lumia 535 review

  Microsoft Lumia 535 review
  De Microsoft Lumia 535 heeft goede specificaties en een mooie prijs. In deze review nemen we 'm uitgebreid onder de loep en beoordelen we onder andere de twee 5-megapixelcamera's van de Windows Phone.
 • Acer Liquid Z500 review

  Acer Liquid Z500 review
  De Acer Liquid Z500 heeft goede specificaties voor weinig geld. Vooral het 5-inch HD-scherm valt op. In deze video bekijken we of de praktijk net zo goed is als de theorie.

Top 3 smartphone aanbiedingen

Video's