All About Phones maakt gebruik van Cookies om de website goed te laten functioneren. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Laatste nieuws

Handleiding nieuwe Sony Xperia C5 uitgelekt

27/07 - Al eerder was op internet informatie te vinden over een nieuwe midrange smartphone van Sony, met de codenaam Xperia Lavender. Dat wordt straks in de winkel de Sony Xperia…

Huawei G8 nu officieel aangekondigd in China

27/07 - Huawei heeft officieel de G8 aangekondigd in China. De telefoon heeft een Snapdragon 615-processor en als bijzonder kenmerk een vingerafdrukscanner op de achterkant,…

Nieuwe Android One-telefoon uitgelekt

27/07 - Een nieuwe Android One-telefoon is uitgelekt. Het is de Lava Pixel V1. Het toestel ziet er goed uit, is erg goedkoop, heeft midrange specificaties en lijkt vooral bedoeld…

Reviews, blogs en hands-on

 • Sony Xperia M4 Aqua review: waterdichte ...

  Sony Xperia M4 Aqua review: waterdichte midranger volgens het boekje
  De Sony Xperia M4 Aqua is een soort midrange-variant van de Z3-lijn. Hij heeft hetzelfde ontwerp, maar wat minder goede specs. In deze review bekijken we hoe dat uitpakt.
 • Sony Xperia Z3+ review: een kleine plus

  Sony Xperia Z3+ review: een kleine plus
  De Sony Xperia Z3+ is een kleine update van de Xperia Z3 die Sony's vlaggenschip weer helemaal up-to-date moet maken. In deze review kijken we in hoeverre dat gelukt is.
 • Telekoopwijzer smartphones juli 2015

  Telekoopwijzer smartphones juli 2015
  In dit artikel zetten we de beste smartphones van de maand juli op een rijtje. Zoals jullie van ons gewend zijn in drie categorieën en alle prijssegmenten. Voor ieder wat wils dus!
 • Telekoopwijzer tablets zomer 2015

  Telekoopwijzer tablets zomer 2015
  In deze nieuwe telekoopwijzer vertellen we je wat de beste tablets van deze zomer zijn. 
 • LG Spirit review: betaalbare smartphone ...

  LG Spirit review: betaalbare smartphone met gebogen scherm
  De LG Spirit is een mooi vormgegeven smartphone die niet teveel geld kost en over een HD-scherm beschikt. Interessant! In deze review nemen we 'm daarom uitgebreid onder de loep en kijken we of hij in de praktijk ook zo interessant is. 
 • Microsoft Lumia 640 review: instaplumia ...

  Microsoft Lumia 640 review: instaplumia voor gevorderden
  De Microsoft Lumia 640 is een nieuwe telg in de goedkope Lumialijn van Microsoft. In deze review kijken we of de smartphone net zo goed is als veel andere goedkope Lumia's.
 • Honor 6+ review: interessante dubbele ca...

  Honor 6+ review: interessante dubbele camera voor scherpe prijs
  De Honor 6+ is het nieuwe topmodel van budgetmerk Honor. In het oog springt de dubbele camera. In deze review nemen we deze innovatieve camera uiteraard onder de loep en natuurlijk geven we de Honor 6+ ook een cijfer.
 • Telekoopwijzer smartphones juni 2015

  Telekoopwijzer smartphones juni 2015
  Ook deze maand bespreken we weer de beste smartphones in de Telekoopwijzer. Wil je binnenkort een nieuwe mobiel kopen? Kijk snel verder!
 • Kazam Tornado 348 review: de dunste smar...

  Kazam Tornado 348 review: de dunste smartphone die er is
  De Kazam Tornado 348 is met 5,1 millimeter de dunste smartphone die je kunt krijgen. De Britse fabrikant belooft 'design without compromise', maar kan het die belofte waarmaken? In deze review proberen we daar achter te komen.
 • LG G4 review: lederen cameramonster

  LG G4 review: lederen cameramonster
  De LG G4 is het nieuwe vlaggenschip van fabrikant LG. Het toestel heeft een premium leren ontwerp, een goede camera en een prachtig scherm. Toch komt hij niet op alle vlakken heel goed uit de verf en in deze review lees je waarom.

Top 3 smartphone aanbiedingen

Video's