All About Phones maakt gebruik van Cookies om de website goed te laten functioneren. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

iPhone 6 home button vervangen - ADV

28/08 - Drie weken na de lancering van de iPhone 6 werden er al 21 miljoen toestellen verkocht. Wanneer je al deze toestellen op elkaar stapelt tot een toren zal deze toren hoger rijken dan 16,5 keer de Mount Everest. De iPhone 6 heeft een aantal verbeteringen. Zo zijn de hoeken afgerond, de hoeken van de voorloper waren recht en hard. Daardoor ligt de iPhone 6 nu beter in de hand. Velen vinden de home button wel ver zitten, echter is dit een kwestie van gewenning.

Laatste nieuws

Google laat Android Wear werken met iPhone

19:50 - Google werkt aan een nieuwe versie van wearable-besturingssysteem Android Wear waardoor smartwatches met dit OS kunnen samenwerken met een iPhone. Dat meldt The Verge in…

Lenovo kondigt superphablet aan

15:38 - De Chinese smartphonefabrikant Lenovo brengt een nieuwe phablet op de markt. Deze PHAB Plus heeft, zoals zijn naam doet vermoeden, een groot scherm. Deze heeft een…

'Samsung Galaxy Note 5 komt toch naar Europa'

30/08 - Informatie uit een online benchmark lijkt erop te wijzen dat Samsung de nieuwe Galaxy Note 5 toch in Europa gaat verkopen. Dit in tegenstelling tot alle beweringen van de…

Samsung presenteert midranger J1 Ace in India

30/08 - Samsung zal binnenkort een nieuwe midrangetelefoon presenteren in India, de J1 Ace. Bijzonder aan dit toestel is de kwaliteit van het scherm voor dit segment. De overige…

Reviews, blogs en hands-on

 • OnePlus 2 review: flagship killer mist v...

  OnePlus 2 review: flagship killer mist verfijning
  De OnePlus 2 is de langverwachte nieuwe 'flagship killer' van OnePlus. Helaas weet de 2 zijn mede-vlaggenschepen niet met overtuiging te verslaan. In deze review leggen we uit hoe dat zit.
 • Motorola Moto G 2015 review: driemaal is...

  Motorola Moto G 2015 review: driemaal is scheepsrecht
  De Motorola Moto G 2015 lijkt op papier de ideale budgetsmartphone. In deze review zoeken we uit of hij het succes van zijn voorgangers kan evenaren.
 • Acer Liquid Jade Z review: scherp geprij...

  Acer Liquid Jade Z review: scherp geprijsde midranger
  De Acer Liquid Jade Z is een scherp geprijsde toevoeging aan de toplijn van Acer. In deze review bekijken we of de smartphone zijn geld waard is en wat hij allemaal te bieden heeft.
 • Telekoopwijzer smartphones augustus 2015

  Telekoopwijzer smartphones augustus 2015
  In dit artikel bespreken we de beste smartphones van de maand augustus 2015. Ben je op zoek naar een nieuw toestel; lees dan snel verder.
 • Sony Xperia M4 Aqua review: waterdichte ...

  Sony Xperia M4 Aqua review: waterdichte midranger volgens het boekje
  De Sony Xperia M4 Aqua is een soort midrange-variant van de Z3-lijn. Hij heeft hetzelfde ontwerp, maar wat minder goede specs. In deze review bekijken we hoe dat uitpakt.
 • Sony Xperia Z3+ review: een kleine plus

  Sony Xperia Z3+ review: een kleine plus
  De Sony Xperia Z3+ is een kleine update van de Xperia Z3 die Sony's vlaggenschip weer helemaal up-to-date moet maken. In deze review kijken we in hoeverre dat gelukt is.
 • Telekoopwijzer tablets zomer 2015

  Telekoopwijzer tablets zomer 2015
  In deze nieuwe telekoopwijzer vertellen we je wat de beste tablets van deze zomer zijn. 
 • LG Spirit review: betaalbare smartphone ...

  LG Spirit review: betaalbare smartphone met gebogen scherm
  De LG Spirit is een mooi vormgegeven smartphone die niet teveel geld kost en over een HD-scherm beschikt. Interessant! In deze review nemen we 'm daarom uitgebreid onder de loep en kijken we of hij in de praktijk ook zo interessant is. 
 • Microsoft Lumia 640 review: instaplumia ...

  Microsoft Lumia 640 review: instaplumia voor gevorderden
  De Microsoft Lumia 640 is een nieuwe telg in de goedkope Lumialijn van Microsoft. In deze review kijken we of de smartphone net zo goed is als veel andere goedkope Lumia's.
 • Honor 6+ review: interessante dubbele ca...

  Honor 6+ review: interessante dubbele camera voor scherpe prijs
  De Honor 6+ is het nieuwe topmodel van budgetmerk Honor. In het oog springt de dubbele camera. In deze review nemen we deze innovatieve camera uiteraard onder de loep en natuurlijk geven we de Honor 6+ ook een cijfer.

Top 3 smartphone aanbiedingen

Video's