All About Phones maakt gebruik van Cookies om de website goed te laten functioneren. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Android L-uiterlijk Google Chrome gespot

vrijdag 25 juli 2014 10:50 - Met Android L wil Google het ontwerp van haar besturingssysteem flink op de schop gooien. Apps moeten op verschillende platformen zoveel mogelijk op elkaar lijken, en dus moet nu ook Chrome op de schop.

iOS levert meer geld op dan Android

maandag 21 juli 2014 10:00 - Er worden meer applicaties gedownload voor Android. Toch brengen iOS-apps meer geld in het laatje. Dit blijkt uit onderzoek van Android Authority.

Samsung Apps hernoemd naar Galaxy Apps

vrijdag 11 juli 2014 12:15 - Samsung heeft haar eigen applicatiewinkel genaamd Samsung Apps, hernoemd naar Galaxy Apps. Dit moet volgens Samsung verwarring bij gebruikers voorkomen.

Google voorziet Chromecast van Android-mirroring

donderdag 10 juli 2014 10:38 - Google heeft de Chromecast een update gegeven waardoor nu een Android-smartphone zijn scherm kan casten naar een Chromecast. Hierdoor wordt alles wat op het apparaat gebeurt op een tv getoverd.

Facebook test Android L-notificaties

woensdag 9 juli 2014 12:24 - Facebook heeft kortstondig een beta online gezet van haar app voor Android L. De app wist Facebook-notificaties tevoorschijn te toveren op het lockscreen van Android L.

Komst extra taalondersteuning Google Now uitgesteld

maandag 30 juni 2014 10:40 - De ondersteuning voor nieuwe talen in Google Now laat op zich wachten. Google heeft de toevoeging uitgesteld. Waarschijnlijk komt de extra taalondersteuning in de zomer naar Google Now.

Quickoffice voor Android gaat verdwijnen

maandag 30 juni 2014 10:15 - Quickoffice voor Android gaat verdwijnen. Google, sinds twee jaar eigenaar van het bedrijf achter de populaire office-app, heeft dit besloten. De app is nog enkele weken te downloaden in Google Play Store, en zal dan opgaan in Google Docs.

Android L preview

zaterdag 28 juni 2014 20:51 - Google kondigde afgelopen week Android L aan, de nieuwste versie van Android die de fabrikant deze herfst uit zal brengen. We hebben er inmiddels mee mogen spelen en in deze preview bespreken we Android L uitvoerig.

Nokia introduceert indrukwekkende Android-launcher

donderdag 19 juni 2014 17:39 - Software bedrijf Nokia heeft een eigen Android-launcher aangekondigd genaamd Zlauncher. De launcher neemt het startscherm over en toont notificaties van apps en maakt het mogelijk om snel te zoeken in het systeem.

Google Maps nu op een miljard apparaten

maandag 16 juni 2014 08:35 - Google Maps, het kaarten- en navigatieprogramma, is op het Androidplatform meer dan een miljard keer gedownload uit de Google Play Store. De gratis app is hiermee populairder dan YouTube, Facebook en WhatsApp.

LG G3 krijgt anti-diefstalsoftware van McAfee mee

zondag 15 juni 2014 16:20 - De LG G3, die zich snel ontwikkelt tot een van de belangrijkste superphones van de komende maanden, wordt verkocht met daarop software van McAfee die het toestel tegen diefstal beschermt.

Samsung heeft uitgebreide voetbal-app voor WK

vrijdag 13 juni 2014 14:29 - Uitslagen, statistieken en grafieken: Samsung heeft al deze gegevens in een app voor voetbal gestopt. Met het oog op het wereldkampioenschap voetbal is dit een van de meest uitgebreide apps.

‘Google komt ook met gezondheidsplatform’

vrijdag 13 juni 2014 11:49 - Apple’s HealthKit kan op concurrentie gaan rekenen van Google. Ook de zoekmachinegigant zou een gezondheidsplatform aan het ontwikkelen zijn: Google Fit.

De beste WK-apps voor iPhone, Android en Windows Phone

donderdag 12 juni 2014 10:00 - Welke apps moet je als voetballiefhebber absoluut op je smartphone of tablet hebben om het WK Voetbal te kunnen volgen? All About Phones wijst je de weg. We laten de beste WK-apps voor iPhone, Android en Windows Phone de revue passeren.