All About Phones maakt gebruik van Cookies om de website goed te laten functioneren. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

5-apps review: strategiespellen op een Androidtablet

vrijdag 18 april 2014 10:00 - Strategiespellen. Je waant je God. Je zweeft een stukje boven het slagveld, en sticht steden, legers en gaat ermee veldslagen aan. Kroon jezelf tot keizer en onderwerp iedereen die je tegenkomt. Dat is strategie. We bekijken vijf strategiespellen die je op een Androidtablet kunt spelen.

Google zet eigen camera-app in de Play Store

donderdag 17 april 2014 11:08 - Google heeft plots haar eigen camera-app voor Android vrijgegeven. De app kan op alle Android-smartphones met Android KitKat gezet worden en biedt een nieuwe interface aan voor de camera.

Ook UPC komt met app voor wifi-bellen

dinsdag 15 april 2014 11:06 - UPC heeft een applicatie voor Android en iOS uitgebracht. Hiermee kunnen UPC-abonnees via wifi met hun mobiel bellen tegen de kosten van de vaste telefoon. Bellen in het buitenland kan hierdoor bijvoorbeeld stukken goedkoper worden.

App review Android: Swiftkey

maandag 14 april 2014 00:02 - In deze video bespreken we Swiftkey voor Android, één van de beste toetsenborden die voor het platform te downloaden is.

Age of Empires komt naar de smartphone toe

vrijdag 11 april 2014 11:39 - De ontwikkelaar achter Age of Empires heeft aangekondigd dat het spel naar Android, iOS en Windows Phone zal komen. Age of Empires: World Domination zal nog deze zomer beschikbaar komen.

Android gaat continue apps scannen op virussen

vrijdag 11 april 2014 10:10 - Google heeft een nieuwe beveiligingsupdate aangekondigd voor Android. Het OS gaat na de update continue apps scannen om te controleren of ze naar behoren werken.

Sonos integreert Google Play Music in haar speakers

donderdag 10 april 2014 15:00 - Sonos heeft bekend gemaakt dat het een nieuwe service heeft toegevoegd voor haar speakers. Consumenten met een Google Play Music-abonnement kunnen hun muziek nu ook via de Sonos-speakers afspelen.

Ontgrendel-app herkent gebruiker aan touchscreengebruik

donderdag 10 april 2014 07:00 - LatentGesture lijkt het ideale alternatief in huis te hebben voor telefoons die niet over een vingerafdruksensor beschikken. De applicatie analyseert de wijze waarop je het touchscreen aanraakt en kan op die wijze mensen van elkaar onderscheiden. Hierdoor is het mogelijk dat de telefoon alleen ontgrendelt als de vaste gebruiker zijn handen op het touchscreen heeft.

Google timmert Play Store dicht tegen malware

zondag 6 april 2014 12:00 - Google heeft een patent geregistreerd voor een nieuw zoekalgoritme, waarmee malware of kopieën van bestaande apps automatisch uit de Play Store geweerd kunnen worden.

4-apps review: muziekherkenning

vrijdag 4 april 2014 10:00 - Een van de kleine wonderen die smartphones hebben gebracht, is muziekherkenning. Je hoeft je nooit meer afvragen welk liedje dat is op de radio. Zet een muziekherkennings-app aan, zoals Shazam of Soundhound, en laat die even naar het liedje luisteren. Tien tegen één dat het juiste nummer eruit komt.

Samsung ChatON laat men verstuurde berichten terugtrekken

donderdag 3 april 2014 11:23 - Samsung heeft een opvallende functie toegevoegd aan haar ChatOn-chatapp. De app kan nu verstuurde berichten terugtrekken waarna er een melding bij de ontvanger in het scherm verschijnt als deze het bericht nog niet gelezen heeft.

Berichtendienst Line ziet op 400 miljoen gebruikers

donderdag 3 april 2014 08:00 - De Japanse berichtenservice Line blijft flink in gebruikersaantal stijgen. In november zat Line op 300 miljoen gebruikers, nu is dat aantal al opgelopen tot meer dan 400 miljoen users.

'iOS 7.1-apps crashen tweemaal zo vaak als Android-apps'

zondag 30 maart 2014 00:20 - Apps die draaien onder versie 7.1 van iOS, het besturingssysteem van de iPhone en de iPad, crashen tweemaal zo vaak als apps die onder de laatste versies van Android draaien. Deze mededeling komt van Crittercism, dat apps monitort op een miljard telefoons op beide platforms.

Google weert misleidende advertenties uit Android-apps

zaterdag 29 maart 2014 18:20 - Google heeft de voorwaarden voor software-ontwikkelaars aangescherpt. In Google Play mogen alleen nog Android-apps worden gezet die daaraan voldoen. De belangrijkste wijziging is dat apps geen misleidende reclames meer mogen tonen.

5-apps review: filmgames (Android)

vrijdag 28 maart 2014 10:00 - Bij elke behoorlijke film wordt tegenwoordig een spel geleverd. Vaak kunnen die op een Androidtablet worden gespeeld. We bekijken er vijf, waarbij je in de huid kruipt van filmhelden, en soms antihelden.

Twitter voor Android en iOS voorzien van foto's taggen

donderdag 27 maart 2014 14:18 - Twitter heeft haar Android en iOS-apps voorzien van nieuwe functionaliteit. De apps kunnen nu meerdere foto's tegelijk aan een tweet toevoegen en ook wordt het mogelijk om mensen te taggen.