All About Phones maakt gebruik van Cookies om de website goed te laten functioneren. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

OnePlus brengt One 2 in Q2 of Q3 2015 uit

dinsdag 30 september 2014 13:11 - OnePlus werkt aan een opvolger van de One, de goedkope highender van de Chinese fabrikant. De One Plus One 2 moet in het tweede of derde kwartaal van volgend jaar op de markt komen. Waarschijnlijk wordt ‘ie wat kleiner dan de One.

Motorola Moto G 2014 review

dinsdag 30 september 2014 12:32 - De Motorola Moto G 2014 is de opvolger van de populaire eerste Moto G. De smartphone moet vooral veel waar voor z'n geld bieden en in deze review bespreken we hem.

Android-app Nokia Here Maps uitgelekt

dinsdag 30 september 2014 11:43 - Nokia’s geprezen navigatie-app Here Maps draait op Android exclusief op Samsung-apparaten. De app is alleen al uitgelekt en werkt op elke Android-telefoon die op 4.0 of hoger draait.

‘Nexus 6 krijgt veel grotere batterij dan voorganger’

dinsdag 30 september 2014 11:11 - De Nexus 6 krijgt een batterij met een inhoud van 3200 mAh. Daarmee is de batterij bijna veertig procent groter dan zijn voorganger, de Nexus 5. Ook is er een persrender van de telefoon uitgelekt.

'Nieuwe foto van Motorola's Nexus-smartphone lekt uit'

maandag 29 september 2014 11:08 - Android Police heeft naar eigen zeggen een foto in handen gekregen van de Motorola Shamu. Het toestel moet de volgende Nexus-smartphone van Google in samenwerking met Motorola gaan worden.

'Renders high-end Oppo N3 lekken uit'

maandag 29 september 2014 10:33 - Renders laten het nieuwe vlaggenschip van Oppo in volle glorie zien. Het toestel zal over high-end specificaties gaan beschikken en een camera die omgedraaid kan worden.

Sony Xperia Z3 preview

maandag 29 september 2014 08:11 - De Sony Xperia Z3 is het nieuwe topmodel van Sony dat het stokje moet overnemen van de Xperia Z2. De smartphone is natuurlijk weer waterdicht, strak ontworpen en voorzien van flinke specs. In deze preview bekijken we hem alvast.

'LG werkt aan smartwatch waar simkaart in kan'

zondag 28 september 2014 11:35 - LG werkt aan een smartwatch waar een simkaart in kan, zodat er geen telefoon op grijpafstand meer nodig is voor de verbindingen. Dat valt althans op te maken uit gegevens van de Amerikaanse elektronicawaakhond FCC, waar een schetsontwerp van de polsaccessoire is langsgekomen.

Amerikaanse Consumentenbond sloopt 'bendgate'

zaterdag 27 september 2014 13:15 - De Amerikaanse Consumentenbond heeft de definitieve duit in het zakje gedaan over 'bendgate', waarmee de ophef over de makkelijk te verbuigen iPhone 6 Plus wordt bedoeld. Met een wetenschappelijk verantwoorde test toont Consumer Reports aan dat het helemaal niet zo makkelijk is om het toestel te vernielen.

Google trekt teugels voor Androidfabrikanten aan

zaterdag 27 september 2014 09:10 - Google versterkt zijn grip op het uiterlijk van Android op smartphones. Fabrikanten die Android willen gebruiken, moeten bijvoorbeeld een overeenkomst tekenen waarin veel meer Google-apps dan nu op het homescreen staan.

TeleWeek week 39: De iPhone 6 is er én maakt een 'buiging'

Tip! vrijdag 26 september 2014 19:00 - Een nieuwe week, een nieuwe TeleWeek waarin we terugblikken op wat er allemaal afgelopen week is gebeurd in de telecomwereld. Deze week stond in het teken van de iPhone 6. Het toestel ging samen met zijn grote broer 6 Plus de verkoop in en die grote iPhone boog ook gelijk door. Dáár hadden we niet op gerekend.

Nokia brengt Here Maps eind dit jaar naar iPhone en Android

vrijdag 26 september 2014 11:50 - Here Maps van Nokia komt tegen eind dit jaar beschikbaar in de App Store van Apple en Google Play voor Android. De app biedt offline navigatie, wat gunstig is voor mensen die bang zijn voor hoge rekeningen door dataverbruik met online-navigatieprogramma's zoals Google Maps en Apple Maps.

Motorola Moto G 2014

Tip! vrijdag 26 september 2014 10:00 - De Motorola Moto G was afgelopen jaar een groot succes voor Motorola en de komst van een opvolger is dan ook geen verrassing. In deze review bespreken we de nieuwe Motorola Moto G.

Xiaomi Mi 4 vs OnePlus One review

vrijdag 26 september 2014 08:30 - De Xiaomi Mi 4 en de OnePlus One zijn misschien wel de twee meest interessante Chinese smartphones op het moment. Beiden zijn lastig in Nederland verkrijgbaar en bieden veel waar voor hun geld. In deze video vergelijken we ze.

Stellar Data Recovery haalt belangrijke data terug uit kapotte smartphones

Tip! donderdag 25 september 2014 20:00 - UTRECHT - Dankzij back up-diensten en cloudservices komt het gelukkig steeds minder vaak voor dat je belangrijke gegevens kwijtraakt als je smartphone het begeeft. Toch zal je net zien dat precies dat ene belangrijke bestand niet in die back-up van vorige week staat, omdat precies die file toen nog niet op je telefoon stond. Niet getreurd: ook dat soort bestanden kunnen vaak worden teruggehaald uit een kapotte smartphone. Stellar Data Recovery is daar in gespecialiseerd. All About Phones kreeg een rondleiding door het lab van het bedrijf in Utrecht.

HTC presenteert haar GoPro-alternatief

donderdag 25 september 2014 13:28 - Je ziet ze steeds vaker: GoPro-cameraatjes die mensen op een stok of op hun hoofd plaatsen om zo hun ervaringen te filmen. HTC komt met een alternatief op deze vierkante cameraatjes, de RECamera.

Ook Sony Xperia Z3 nu in Nederland te koop

donderdag 25 september 2014 12:03 - De Sony Xperia Z3 is eigenlijk pas in oktober in Nederland te koop. Je kunt Sony’s vlaggenschip nu al kopen. Webwinkel Belsimpel biedt ‘m al aan, voor 645 euro.