All About Phones maakt gebruik van Cookies om de website goed te laten functioneren. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

iPhone 6 zou met productieproblemen kampen

zaterdag 23 augustus 2014 09:00 - Persbureau Reuters meldt dat Apple tegen aanzienlijke problemen aanloopt met de productie van de iPhone 6. In de jacht om een superdunne telefoon te maken, moest het toestel de afgelopen maanden meerdere keren terug naar de tekentafel.

Vodafone start voorregistratie voor de Apple iPhone 6

Tip! vrijdag 22 augustus 2014 15:09 - Vodafone heeft haar klanten de mogelijkheid gegeven om zich voor te registreren voor de Apple iPhone 6. Klanten kunnen hun gegevens achterlaten waarna ze een aanbieding met de iPhone 6 zullen krijgen zodra het toestel gelanceerd is.

Maker Flappy Bird heeft weer een nieuwe onmogelijke game

vrijdag 22 augustus 2014 12:19 - Dong Nguyen, de maker van het populaire Flappy Bird, heeft weer een nieuwe game gemaakt. Qua uiterlijk geheel in stijl van Flappy Bird, maar dan nog net even wat moeilijker. Swing Copters is nu beschikbaar voor Android en iOS.

LucasArts presenteert gratis Star Wars-game

donderdag 21 augustus 2014 17:07 - Star Wars-games zijn van alle tijden. En nu er weer een nieuwe film wordt gemaakt is Star Wars weer meer in leven dan ooit. Niet zo gek dus, dat LucasArts een iOS-game heeft gemaakt. Star Wars: Commander is gratis te downloaden in de App Store.

iPhonewinkelier stelt zelf iPhone 6 samen voor foto

woensdag 20 augustus 2014 06:22 - Het is nep, maar wel goeie nep. De iPhone 6 die de specialistische iPhone-winkelier Feld & Volk heeft gemaakt door een achterkant en een voorkant van het toestel samen te voegen, moet erg veel lijken op het toestel dat Apple volgende maand aankondigt. Feld & Volk maakte op die manier de meest gedetailleerde foto's tot dusver, en ze komen waarschijnlijk dichtbij de waarheid: de echte iPhone 6.

‘HP loopt blauwtje bij Google’

dinsdag 19 augustus 2014 12:51 - HP wil met Google een samenwerking starten zoals Apple en IBM die onlangs aangingen. Het techbedrijf wil een zakelijke Google Now-applicatie ontwikkelen. Google heeft daar alleen geen oren naar.

Game review iOS: Broken Age

dinsdag 19 augustus 2014 11:56 - Broken Age is een van de gaafste games voor de iPad. Een paar zeer goede acteurs spreken stemmen in voor de game. Zo spreekt Lord of the Rings-acteur Elijah Wood een van de hoofdrollen in en doet ook Jack Black mee!

‘iPhone 6-processor krijgt niet meer werkgeheugen’

maandag 18 augustus 2014 15:20 - De iPhone 6 krijgt net zoveel werkgeheugen als de iPhone 5. De A8-processor die in het nieuwe vlaggenschip van Apple zou zitten houdt 1GB ram. Apple wil niet dat de iPhone 6 een stroomvreter wordt.

'Laadkabel iPhone 6 tweezijdig te gebruiken'

zondag 17 augustus 2014 18:40 - De usb-laadkabel die bij de nieuwe iPhone 6 wordt geleverd, zou aan beide zijden te gebruiken zijn. Dat kan al aan de kant van de telefoon, en straks ook aan de zijde van de computer.

Telewiki: Toekomstvisie

zondag 17 augustus 2014 10:00 - In deze Telewiki behandelen we voor de verandering eens een puur speculatief onderwerp: onze toekomstvisie. Hoe ziet de telecommarkt er over een jaar of vier uit?

'iPhone 6L wordt naam van nieuwe Apple-phablet'

zondag 17 augustus 2014 00:30 - Over de iPhone 6 met zijn 4,7-inch scherm is al van alles en nog wat uitgelekt, maar over zijn grotere broer met een 5,5-inch scherm waar Apple aan zou werken, veel minder. Maar daar is vandaag verandering in gekomen.

Smartphone kan afgeluisterd worden met de bewegingssensor

zaterdag 16 augustus 2014 12:00 - Wetenschappers uit Amerika en Israël waarschuwen dat de eigenaar van een smartphone niet alleen afgeluisterd kan worden via de microfoon van het toestel, maar ook via de ingebouwde bewegingssensor. Die kan vrij makkelijk worden veranderd in een eenvoudige microfoon.

OnePlus One vs Apple iPhone 5s review

zaterdag 16 augustus 2014 10:00 - In deze vergelijkingsvideo neemt de Apple iPhone 5s het op tegen dé 'flagshipkiller' van dit jaar: de OnePlus One. De One is bijna twee keer zo goedkoop als de iPhone 5s. Toch heeft hij fantastische specificaties.

‘Foto’s van werkende iPhone 6 uitgelekt’

vrijdag 15 augustus 2014 12:34 - Er zijn al zoveel foto’s van de iPhone 6 uitgelekt dat het uiterlijk van de Apple-telefoon geen verrassing meer is. Foto’s van dat ‘ie aanstaat waren er nog niet. Tot vandaag. De iPhone 6 is naast zijn voorganger te zien.

'iPhone 6 krijgt verschillende 5,5- én 4,7-versies'

vrijdag 15 augustus 2014 12:05 - Er komen verschillende versies van zowel de iPhone 6 4,7 én 5,5. De snelste versies van de twee nieuwe iPhones krijgen schermen van saffierglas. Dit schrijft het goed ingelichte Wall Street Journal.