All About Phones maakt gebruik van Cookies om de website goed te laten functioneren. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Apple iPhone 6

Tip! donderdag 2 oktober 2014 10:00 - Apple gaat in 2014 groots, heel groots. De iPhone 6 is op alle fronten verbeterd ten opzichte van zijn voorgangers en wordt samen met de iPhone 6 Plus gelanceerd. Tijd voor een uitgebreide review van de iPhone 6 door All About Phones.

Apple iOS 8

Tip! donderdag 2 oktober 2014 09:00 - Hij is er weer: de jaarlijkse grote update van Apple’s besturingssysteem iOS. Dit jaar is er op het eerste gezicht met iOS 8 niet zoveel veranderd als vorig jaar, toen iOS 7 werd geïntroduceerd. Onder de motorkap is er wel het nodige veranderd. In deze review nemen we iOS 8 uitgebreid onder de loep.

'Apple komt ook met gouden iPad'

woensdag 1 oktober 2014 10:53 - Apple zal in oktober volgens een nieuwe bron de iPad Air 2 bekend gaan maken. De tablet zal voor het eerst ook in het goud beschikbaar gaan komen.

Telekoopwijzer smartphones oktober 2014

Tip! woensdag 1 oktober 2014 10:00 - Een nieuwe maand, een nieuwe koopwijzer. Ook in oktober geven we je weer een lijstje van de beste deals op smartphonegebied. Deze maand zijn de eerste invloeden van de IFA in de lijst te merken, de pre-ordercategorie blikt alvast vooruit op wat die beurs nog meer gaat brengen de komende tijd.

‘iPad Air 2 krijgt vingerafdruksensor’

dinsdag 30 september 2014 10:47 - De iPad Air 2 wordt waarschijnlijk Apple’s eerste tablet met vingerafdruksensor. Het is alleen de vraag of de nieuwe tablet van Apple ook een NFC-chip krijgt om mobiel te betalen. Dit heeft de iPhone 6 immers ook.

Apple hangt miljardenboete van EU boven het hoofd

maandag 29 september 2014 12:35 - Apple hangt een miljardenboete van de Europese Unie boven het hoofd. Brussel onderzoekt momenteel of de Amerikaanse technogie-gigant een obscure deal met de Ierse regering heeft gesloten. Dit zou neerkomen op staatssteun en dat is streng verboden.

Hof Amsterdam vindt tablets een communicatiemiddel

maandag 29 september 2014 11:39 - Het Hof van Amsterdam heeft bepaald dat een iPad geen computer is maar slechts een communicatiemiddel. Volgens het Hof is een iPad niet geschikt om lange teksten mee te typen.

'iPhone 6 heeft twee accelerometers'

zondag 28 september 2014 11:50 - De nieuwe iPhone 6 en de iPhone 6 Plus hebben niet een, maar twee ingebouwde accelerometers. Die onthulling komt van Chipworks, dat de toestellen uit elkaar heeft gehaald en er twee tegenkwam.

Apple iPhone 6 Plus preview

zaterdag 27 september 2014 14:48 - Naast de iPhone 6 lanceerde Apple onlangs ook de iPhone 6 Plus, zijn eerste phablet. In deze preview bekijken we het apparaat voordat we hem volledig zullen reviewen.

Amerikaanse Consumentenbond sloopt 'bendgate'

zaterdag 27 september 2014 13:15 - De Amerikaanse Consumentenbond heeft de definitieve duit in het zakje gedaan over 'bendgate', waarmee de ophef over de makkelijk te verbuigen iPhone 6 Plus wordt bedoeld. Met een wetenschappelijk verantwoorde test toont Consumer Reports aan dat het helemaal niet zo makkelijk is om het toestel te vernielen.

TeleWeek week 39: De iPhone 6 is er én maakt een 'buiging'

Tip! vrijdag 26 september 2014 19:00 - Een nieuwe week, een nieuwe TeleWeek waarin we terugblikken op wat er allemaal afgelopen week is gebeurd in de telecomwereld. Deze week stond in het teken van de iPhone 6. Het toestel ging samen met zijn grote broer 6 Plus de verkoop in en die grote iPhone boog ook gelijk door. Dáár hadden we niet op gerekend.

Apple iPhone 6 preview

vrijdag 26 september 2014 16:56 - De Apple iPhone 6 is de eerste iPhone met een 4,7"-scherm, waarmee het toestel ongeveer hetzelfde schermformaat heeft als veel Androidconcurrenten. Binnenkort zullen we hem volledig reviewen, bij deze alvast een preview.

Nokia brengt Here Maps eind dit jaar naar iPhone en Android

vrijdag 26 september 2014 11:50 - Here Maps van Nokia komt tegen eind dit jaar beschikbaar in de App Store van Apple en Google Play voor Android. De app biedt offline navigatie, wat gunstig is voor mensen die bang zijn voor hoge rekeningen door dataverbruik met online-navigatieprogramma's zoals Google Maps en Apple Maps.

Apple brengt iOS 8.0.2 uit om iPhone-problemen op te lossen

vrijdag 26 september 2014 11:28 - Nadat eerst iOS 8 niet zonder bugs bleek, en update 8.0.1 ijlings werd teruggetrokken omdat die versie nog meer problemen naar de iPhones bracht, heeft Apple nu update 8.0.2 uitgebracht met de belofte dat alle problemen nu voorbij zijn.

Apple reageert op bendgate: "9 iPhones 6 Plus verbogen"

vrijdag 26 september 2014 05:55 - Apple heeft tegenover persbureau Reuters gereageerd op bendgate, zoals het probleem met het verbuigen van het chassis van de nieuwe iPhone 6 Plus snel is gaan heten op de sociale media. Er zijn tot dusver slechts negen toestellen bij Apple ingeleverd die zijn verbogen, meldt een woordvoerder van het bedrijf.