All About Phones maakt gebruik van Cookies om de website goed te laten functioneren. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

iOS levert meer geld op dan Android

maandag 21 juli 2014 10:00 - Er worden meer applicaties gedownload voor Android. Toch brengen iOS-apps meer geld in het laatje. Dit blijkt uit onderzoek van Android Authority.

‘Google komt ook met gezondheidsplatform’

vrijdag 13 juni 2014 11:49 - Apple’s HealthKit kan op concurrentie gaan rekenen van Google. Ook de zoekmachinegigant zou een gezondheidsplatform aan het ontwikkelen zijn: Google Fit.

De beste WK-apps voor iPhone, Android en Windows Phone

donderdag 12 juni 2014 10:00 - Welke apps moet je als voetballiefhebber absoluut op je smartphone of tablet hebben om het WK Voetbal te kunnen volgen? All About Phones wijst je de weg. We laten de beste WK-apps voor iPhone, Android en Windows Phone de revue passeren.

Mede-oprichter wil WhatsApp gescheiden houden van Facebook

vrijdag 6 juni 2014 11:01 - WhatsApp kan een goede inkomstenbron worden voor Facebook. Dit stelt mede-oprichter Brian Acton. Hierin is volgens hem alleen geen rol weggelegd voor advertenties. Ook moet WhatsApp niet opgaan in Facebook, maar los van het sociale netwerk opereren.

Wifi niet meer noodzakelijk met AirPlay in iOS 8

woensdag 4 juni 2014 11:10 - Apple neemt in iOS 8 een update voor AirPlay mee. Hierdoor is een wifiverbinding niet langer noodzakelijk om content van bijvoorbeeld je iPhone te tonen op een televisie die AirPlay-geschikt is.

Apple lanceert iOS 8 tijdens WWDC 2014

maandag 2 juni 2014 20:00 - Apple heeft tijdens zijn jaarlijkse WWDC conferentie een nieuwe versie van iOS aangekondigd. Daarnaast kwam Apple met een nieuwe versie van OS X, waarin een aantal verbeterde integratie-opties voor je smartphone zitten.

Hi Reporter laat je videoverslag doen van festivals

vrijdag 16 mei 2014 11:10 - Hi heeft een nieuwe applicatie uitgebracht voor Android en iOS. Met de app kun je een videodagboek bijhouden van je bezoek aan een muziekfestival en bovendien kans maken op prijzen.

Nieuwe Sonos-applicatie voor iOS en Android beschikbaar

dinsdag 13 mei 2014 15:23 - Sonos heeft zijn nieuwe applicatie voor iOS en Android vandaag gelanceerd. In maart was er al een bètaversie voor Android beschikbaar, maar nu is de ‘echte’ app beschikbaar in de bekende stores.

‘Nokia wil HERE-apps voor Android en iOS’

maandag 5 mei 2014 15:47 - Nokia zoekt in twee vacatures naar applicatieontwikkelaars voor iOS en Android. Het lijkt erop dat het Finse bedrijf programmeurs zoekt die HERE-applicaties voor de twee besturingssystemen gaan maken.

Half miljard actieve gebruikers voor WhatsApp

woensdag 23 april 2014 10:32 - De groei van berichtendienst WhatsApp blijft onverminderd hard groeien. De applicatie, eigendom van Facebook, zit nu op een half miljard actieve gebruikers.

Ook UPC komt met app voor wifi-bellen

dinsdag 15 april 2014 11:06 - UPC heeft een applicatie voor Android en iOS uitgebracht. Hiermee kunnen UPC-abonnees via wifi met hun mobiel bellen tegen de kosten van de vaste telefoon. Bellen in het buitenland kan hierdoor bijvoorbeeld stukken goedkoper worden.