All About Phones maakt gebruik van Cookies om de website goed te laten functioneren. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Ook UPC komt met app voor wifi-bellen

dinsdag 15 april 2014 11:06 - UPC heeft een applicatie voor Android en iOS uitgebracht. Hiermee kunnen UPC-abonnees via wifi met hun mobiel bellen tegen de kosten van de vaste telefoon. Bellen in het buitenland kan hierdoor bijvoorbeeld stukken goedkoper worden.

Age of Empires komt naar de smartphone toe

vrijdag 11 april 2014 11:39 - De ontwikkelaar achter Age of Empires heeft aangekondigd dat het spel naar Android, iOS en Windows Phone zal komen. Age of Empires: World Domination zal nog deze zomer beschikbaar komen.

5-apps review: racegames voor de iPad

vrijdag 11 april 2014 10:00 - In deze aflevering van de 5-apps review bekijken we vijf populaire racegames voor de iPad. Alle games zijn gratis en staan garant voor uren speelplezier. In volgorde van onze voorkeur worden ze hieronder besproken.

Sonos integreert Google Play Music in haar speakers

donderdag 10 april 2014 15:00 - Sonos heeft bekend gemaakt dat het een nieuwe service heeft toegevoegd voor haar speakers. Consumenten met een Google Play Music-abonnement kunnen hun muziek nu ook via de Sonos-speakers afspelen.

4-apps review: muziekherkenning

vrijdag 4 april 2014 10:00 - Een van de kleine wonderen die smartphones hebben gebracht, is muziekherkenning. Je hoeft je nooit meer afvragen welk liedje dat is op de radio. Zet een muziekherkennings-app aan, zoals Shazam of Soundhound, en laat die even naar het liedje luisteren. Tien tegen één dat het juiste nummer eruit komt.

Samsung ChatON laat men verstuurde berichten terugtrekken

donderdag 3 april 2014 11:23 - Samsung heeft een opvallende functie toegevoegd aan haar ChatOn-chatapp. De app kan nu verstuurde berichten terugtrekken waarna er een melding bij de ontvanger in het scherm verschijnt als deze het bericht nog niet gelezen heeft.

Berichtendienst Line ziet op 400 miljoen gebruikers

donderdag 3 april 2014 08:00 - De Japanse berichtenservice Line blijft flink in gebruikersaantal stijgen. In november zat Line op 300 miljoen gebruikers, nu is dat aantal al opgelopen tot meer dan 400 miljoen users.

Spotify krijgt een nieuw uiterlijk mee

woensdag 2 april 2014 12:46 - Spotify heeft versie 1.0 aangekondigd van haar apps. De iOS-app is al voorzien van het nieuwe UI, en de andere apps van Spotify zullen later deze maand volgen.

'iOS 7.1-apps crashen tweemaal zo vaak als Android-apps'

zondag 30 maart 2014 00:20 - Apps die draaien onder versie 7.1 van iOS, het besturingssysteem van de iPhone en de iPad, crashen tweemaal zo vaak als apps die onder de laatste versies van Android draaien. Deze mededeling komt van Crittercism, dat apps monitort op een miljard telefoons op beide platforms.

Microsoft geeft Office voor de iPad vrij

vrijdag 28 maart 2014 11:04 - Microsoft heeft haar lang verwachte Office suite voor iOS aangekondigd. De apps zijn gratis te gebruiken op de iPad, maar zodra men documenten wil gaan bewerken dient een abonnement afgesloten te worden.

Twitter voor Android en iOS voorzien van foto's taggen

donderdag 27 maart 2014 14:18 - Twitter heeft haar Android en iOS-apps voorzien van nieuwe functionaliteit. De apps kunnen nu meerdere foto's tegelijk aan een tweet toevoegen en ook wordt het mogelijk om mensen te taggen.

Facebook zit op 1 miljard mobiele gebruikers

woensdag 26 maart 2014 09:45 - Facebook claimt dat 1 miljard mensen via een mobiele telefoon het sociale medium bereiken. Ook heeft het bedrijf nu 200 miljoen gebruikers op Instagram.

5-apps review: woordspellen op de iPad

vrijdag 21 maart 2014 10:00 - Woordspellen behoren tot de meestgespeelde spelletjes op de iPad. We bespreken er vijf. Te beginnen met het razend populaire Wordfeud. Maar er zijn er meer.

App review Android: Pocket

woensdag 19 maart 2014 13:28 - Pocket is een interessante applicatie voor Android en iOS waarmee je artikelen makkelijk kunt opslaan om later te lezen. In deze review bekijken we hem.

‘Microsoft kondigt volgende week Office for iPad aan’

dinsdag 18 maart 2014 14:19 - Microsofts nieuwe bestuursvoorzitter, Satya Nadella, houdt volgende week zijn eerste perspresentatie als CEO van het bedrijf. Waarschijnlijk maakt hij daarin de komst van Microsoft Office naar de iPad bekend.

Sonos-app krijgt binnenkort nieuw uiterlijk mee

Tip! dinsdag 18 maart 2014 14:15 - Sonos is momenteel druk aan het testen met haar nieuwe app voor Android en iOS. De app krijgt een flinke UI update mee en zal daarnaast ook een aantal nieuwe functies mee gaan krijgen.

WhatsApp CEO: "Privacy zit en blijft in ons DNA verweven"

dinsdag 18 maart 2014 13:49 - De CEO van WhatsApp is in een blogpost uitgebreid in gegaan op de overname door Facebook en wat voor gevolgen dat zal hebben voor de privacy van haar gebruikers. De topman belooft gebruikers dat er niets zal veranderen op het privacy-vlak.