All About Phones maakt gebruik van Cookies om de website goed te laten functioneren. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

WhatsApp zit op 600 miljoen actieve gebruikers

maandag 25 augustus 2014 12:35 - Een op de tien mensen op deze aardkloot gebruikt WhatsApp. De berichtendienst van Facebook zit op 600 miljoen actieve gebruikers. WhatsApp blijft dus hard groeien.

Cortana komt naar Groot-Brittannië en China

Update woensdag 30 juli 2014 10:02 - Microsoft rolt vanaf volgende week een update uit voor Windows Phone 8.1. De update bestaat uit meerdere kleine toevoegingen. In Groot-Brittannië en China krijgen Windows Phone-gebruikers bijvoorbeeld spraakassistent Cortana tot hun beschikking. Leuk en wel, maar voorlopig krijgen alleen ontwikkelaars toegang tot de update. De consument zal nog even moeten wachten. Toch is het de moeite om even naar de updates te kijken!

Nieuwe lockscreen Windows Phone 8.1 is bijna klaar

maandag 21 juli 2014 11:02 - Microsoft heeft met Windows Phone 8.1 een mobiel besturingssysteem gemaakt dat een stuk uitgebreider is dan zijn voorganger, 8.0. Maar dat betekent niet dat Windows Phone nu klaar is. Zo komt er een nieuwe lockscreen naar Microsofts besturingssysteem.

Windows Phone 8.1 review

woensdag 9 juli 2014 08:00 - Windows Phone 8.1 is een nieuwe update aan het mobiele besturingssysteem van Microsoft die het OS vooral veel nieuwe functies moet geven. In deze review bekijken we de versie van het besturingssysteem.

Windows Phone 8.1

donderdag 19 juni 2014 12:30 - Windows Phone 8.1 moet Microsoft strijdkrachtiger maken dan ooit in de telecommarkt. Belangrijke functionele tekortkomingen zijn verdwenen en Microsoft's investeringen om een belangrijke speler te worden gaan onverminderd door. In deze review bekijken we het OS.

De beste WK-apps voor iPhone, Android en Windows Phone

donderdag 12 juni 2014 10:00 - Welke apps moet je als voetballiefhebber absoluut op je smartphone of tablet hebben om het WK Voetbal te kunnen volgen? All About Phones wijst je de weg. We laten de beste WK-apps voor iPhone, Android en Windows Phone de revue passeren.

Mede-oprichter wil WhatsApp gescheiden houden van Facebook

vrijdag 6 juni 2014 11:01 - WhatsApp kan een goede inkomstenbron worden voor Facebook. Dit stelt mede-oprichter Brian Acton. Hierin is volgens hem alleen geen rol weggelegd voor advertenties. Ook moet WhatsApp niet opgaan in Facebook, maar los van het sociale netwerk opereren.

Nieuwe Spotify-app voor Windows Phone 8

woensdag 14 mei 2014 12:09 - Er is eindelijk een grondige update gekomen voor de Spotify-applicatie voor Windows Phone 8. Onder andere de userinterface is flink op de schop gegaan.

‘Nokia wil HERE-apps voor Android en iOS’

maandag 5 mei 2014 15:47 - Nokia zoekt in twee vacatures naar applicatieontwikkelaars voor iOS en Android. Het lijkt erop dat het Finse bedrijf programmeurs zoekt die HERE-applicaties voor de twee besturingssystemen gaan maken.

Microsofts Remote Desktop nu ook naar Windows Phone

woensdag 23 april 2014 14:38 - Microsofts Remote Desktop was al beschikbaar voor Android en iOS. Vanaf nu is er ook een previewapplicatie beschikbaar voor het eigen besturingsprogramma van Microsoft, Windows Phone.

Half miljard actieve gebruikers voor WhatsApp

woensdag 23 april 2014 10:32 - De groei van berichtendienst WhatsApp blijft onverminderd hard groeien. De applicatie, eigendom van Facebook, zit nu op een half miljard actieve gebruikers.

Age of Empires komt naar de smartphone toe

vrijdag 11 april 2014 11:39 - De ontwikkelaar achter Age of Empires heeft aangekondigd dat het spel naar Android, iOS en Windows Phone zal komen. Age of Empires: World Domination zal nog deze zomer beschikbaar komen.