All About Phones maakt gebruik van Cookies om de website goed te laten functioneren. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Informatie

Door ,

Hieronder vind je informatie over goede apps en de RSS Feed van All About Phones

De beste navigatie apps
Apple Maps, Google Maps, TomTom: dat zijn navigatie apps. Er zijn er meer. We geven hier de vijf beste navigatie apps om mee te navigeren op een smartphone.

De beste stoppen met roken apps
Stoppen met roken? Je smartphone kan helpen bij deze lastige taak. Er bestaan leuke apps voor. Wij zetten de vijf beste stoppen met roken apps voor je op een rij.

Altijd stroom in je smartphone met een powerbank
Smartphones zijn snel leeg. De batterij houdt het zelden meer dan 24 uur vol. Een powerbank biedt hulp als er geen stopcontact is.

De vijf beste parkeer-apps
Deze vijf beste parkeer apps zijn handig op de smartphone van elke automobilist. Je kunt je auto ermee parkeren zonder risico op een bon in zo’n 125 steden.

De beste apps om muziek te herkennen
Shazam en andere smartphone apps zijn prima geschikt om een onbekend liedje te achterhalen. We bespreken de vijf beste apps om muziek te herkennen.

WhatsApp gebruiken als een professional
WhatsApp bevat een aantal innovatieve en handige features. In deze tekst vertellen we de top tien handigste functies van WhatsApp.

Top 5 beste hardloop apps voor iOS en Android
Hardloop trackers zijn tegenwoordig niet meer nodig. In deze tekst benoemen we de top 5 beste hardloop apps voor Android en iOS.

Top 5 beste e-mail apps voor Android
Het is dus belangrijk dat je Android telefoon een goede e-mail app heeft. In dit artikel bespreken we de top 5 beste e-mail apps voor Android.

Top 5 beste e-mail apps voor iOS
Het hebben van een goede mail app is zeer belangrijk. In dit artikel zie je wat de top 5 beste e-mail apps voor iOS zijn.

Alles wat je moet weten over simkaarten
In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over simkaarten. Wat is een simkaart eigenlijk? Dit en veel meer vertellen we in deze tekst.

Gegevens via de cloud overbrengen naar een nieuwe smartphone
Via de cloud kun je foto's, contacten en andere data makkelijk overbrengen van een oude naar een nieuwe smartphone. Hier lees je de beste apps.

Top 5 beste vertaal apps voor Android en iOS
Ben je scholier of zit je in het buitenland? Dan komt een vertaal-app vast van pas. In dit artikel bespreken we de vijf beste vertaal apps voor Android en iOS.

Top 5 beste websites om je telefoon in te ruilen voor geld
Het is erg simpel om je telefoon bij een website in te ruilen voor geld. Wat zijn de top 5 websites om je telefoon in te ruilen voor geld? We vertellen het hier.

Vijf stevige smartphones voor op het strand
Het strand stelt zware eisen aan een smartphone. Zand, water, zonnebrandolie. Risico’s! Welke smartphones gelden als echte strandtelefoons? Wij vertellen het je.

Top 5 bedrijven voor goedkope telefoonverzekering
Het verzekeren van je telefoon kan erg handig zijn. In deze tekst kijken we naar de top 5 goedkoopste telefoonverzekeringen.

Top 5 beste calorieteller apps
Om bij te houden of je goed eet, is het belangrijk om je calorieën te tellen. In deze tekst vertellen we de top 5 beste calorieteller apps.

Top 5 tech hardloop gadgets
Er zijn veel hardloop gadgets op de markt. In deze tekst vertellen we de top 5 beste hardloop gadgets.

Top 5 mini-smartphones met 4G tot 4,5 inch
Een goede telefoon hoeft niet groot te zijn. Hier is de top 5 van kleine, krachtige 4G-smartphones met een scherm tot maximaal 4,5 inch.

Top 10 leukste games voor Android en iOS van november
In dit artikel bespreken we de top 10 games voor Android en iOS van november. De games zijn in willekeurige volgorde: wij vinden al deze games even leuk.

All About Phones heeft ook RSS Feeds zodat je gemakkelijk op de hoogte kunt blijven van het laatste nieuws, reviews en downloads. De volgende RSS Feeds stellen wij beschikbaar aan onze gebruikers en gasten:

Artikel delen via:
Facebook Twitter Google+ WhatsApp