All About Phones maakt gebruik van Cookies om de website goed te laten functioneren. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Informatie

Door ,

Hieronder vind je informatie over goede apps en de RSS Feed van All About Phones

De beste navigatie apps
Apple Maps, Google Maps, TomTom: dat zijn navigatie apps. Er zijn er meer. We geven hier de vijf beste navigatie apps om mee te navigeren op een smartphone.

De beste stoppen met roken apps
Stoppen met roken? Je smartphone kan helpen bij deze lastige taak. Er bestaan leuke apps voor. Wij zetten de vijf beste stoppen met roken apps voor je op een rij.

Altijd stroom in je smartphone met een powerbank
Smartphones zijn snel leeg. De batterij houdt het zelden meer dan 24 uur vol. Een powerbank biedt hulp als er geen stopcontact is.

De vijf beste parkeer-apps
Deze vijf beste parkeer apps zijn handig op de smartphone van elke automobilist. Je kunt je auto ermee parkeren zonder risico op een bon in zo’n 125 steden.

De beste apps om muziek te herkennen
Shazam en andere smartphone apps zijn prima geschikt om een onbekend liedje te achterhalen. We bespreken de vijf beste apps om muziek te herkennen.

WhatsApp gebruiken als een professional
WhatsApp bevat een aantal innovatieve en handige features. In deze tekst vertellen we de top tien handigste functies van WhatsApp.

Top 5 beste hardloop apps voor iOS en Android
Hardloop trackers zijn tegenwoordig niet meer nodig. In deze tekst benoemen we de top 5 beste hardloop apps voor Android en iOS.

Top 5 beste e-mail apps voor Android
Het is dus belangrijk dat je Android telefoon een goede e-mail app heeft. In dit artikel bespreken we de top 5 beste e-mail apps voor Android.

Top 5 beste e-mail apps voor iOS
Het hebben van een goede mail app is zeer belangrijk. In dit artikel zie je wat de top 5 beste e-mail apps voor iOS zijn.

Alles wat je moet weten over simkaarten
In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over simkaarten. Wat is een simkaart eigenlijk? Dit en veel meer vertellen we in deze tekst.

All About Phones heeft ook RSS Feeds zodat je gemakkelijk op de hoogte kunt blijven van het laatste nieuws, reviews en downloads. De volgende RSS Feeds stellen wij beschikbaar aan onze gebruikers en gasten:

Artikel delen via:
Facebook Twitter Google+ WhatsApp