All About Phones maakt gebruik van Cookies om de website goed te laten functioneren. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Server en netwerk problemen toegelicht

Door ,

In dit artikel zullen we melden wanneer we problemen gaan ondervinden of hebben ondervonden met betrekking tot onze server of netwerk. Dit artikel zal van een update worden voorzien bij elk nieuw probleem omtrent dit onderwerp.

11/03/2012 om 12:00 uur:

Debian, de software die onze server staat, had plots besloten om vanochtend PHP maar eens te verwijderen van de server. Hierdoor werkte onze website simpelweg niet meer en kreeg iedereen php-bestanden als download aangeboden zodra je op onze site kwam. We hebben inmiddels opnieuw PHP erop gegooid en alles werkt weer. We gaan binnenkort maar eens Debian van de laatste update voorzien om dit probleem op te lossen.

Mocht je nog PHP-bestanden aangebonden krijgen op onze site; leeg dan even de cache van je browser. Dan moet alles weer werken. Excuses voor het ongemak.

20/01/2011 om 11:30 uur:

Onze hoster Tweak.nl heeft onze server voorzien van een nieuwe uplink. Dit heeft in totaal vier uur geduurd en was gepland. Jammer genoeg heeft Tweak vergeten ons hiervan op de hoogte te stellen. Al met al weinig aan het handje maar wij konden er ons dus niet op voorbereiden. Inmiddels draait alles weer als een zonnetje.

08/06/2009 om 21:55:

Net toen we midden in ons live verslag zaten (http://live.allaboutphones.nl/) klapte opeens de server eruit voor ongeveer 65 minuten. Onduidelijk is nog waardoor het komt maar we hebben vermoedens dat het om een DDOS aanval zou kunnen gaan. Mocht dat zo zijn dan is dat erg spijtig aangezien wij niet begrijpen wie dat in zijn hoofd kan halen.

15/05/2009 om 12:00:

En wederom had het datacenter wat problemen vandaag. Aangezien wij bij een van de grootste colocaters hangen is het probleem gelukkig snel opgelost echter zal duidelijk zijn dat ze met man en macht uitzoeken wat er mis is aangezien veel bedrijven hier last van hadden. Al met al 30 minuten down geweest.

08/05/2009 om 17:55:

Een klein uurtje geleden is in het datacenter een masterswitch onderuit gegaan waardoor al het verkeer niet gerout werd. Hierdoor was AAP 45 minuten onderuit. Overigens kon onze hoster Omines daar weinig aan doen aangezien het buiten hun om ging. Gelukkig is het probleem snel verholpen en AAP zou nu wederom zonder problemen de komende 12 jaar moeten draaien mits er weer iets gebeurt met hardware in het colo...

14/02/2009 om 22:20:

En het was weer raak, we doen ons best om dit zo snel mogelijk achter de rug te hebben.

14/02/2009 om 13:05:

Vandaag hebben we in de ochtend een paar uur eruit gelegen. Het geheugen van onze server liep wederom vol en dit heeft ons doen besluiten om een nieuwe server te gaan zoeken. Inmiddels is al een partij gevonden en we hopen aankomende week de verhuizing in te kunnen zetten. De bedoeling is dat AAP dan ook stukken sneller zal gaan laden.

Artikel delen via:
Facebook Twitter Google+ WhatsApp