All About Phones maakt gebruik van Cookies om de website goed te laten functioneren. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Gebruikersonderzoek: maak kans op een HTC Radar

Door ,

Omdat we net onze nieuwe website hebben gelanceerd willen we graag weten wat jullie van onze nieuwe site vinden. Daarnaast vragen we je ook een paar basisgegevens over je zelf in te vullen. Uiteraard maak je ook kans op een smartphone en accessoires.

Het is eigenlijk heel simpel; we vragen je slechts een paar minuten van je tijd om de onderstaande lijst in te vullen voor ons. Als je de vragenlijst van top tot teen hebt ingevuld dan kun je op het einde, alleen als je dat dus zelf wilt, je e-mailadres achterlaten en zo mee dingen naar een HTC Radar met Windows Phone 7.5. Daarnaast geven we ook nog een paar leuke accessoires weg voor je mobiel.

Je maakt op de onderstaande items kans als je je mailadres achtergelaten hebt en de lijst volledig ingevuld hebt. De winnaars krijgen een e-mail zodra het onderzoek afgelopen is (waarschijnlijk rond 21/05/2012).

  • HTC Radar met Windows Phone 7.5
  • LG C320 telefoon
  • Sennheiser MM400 headset
  • Jabra Stone
  • Logitech Wireless Speaker Adpter
  • Jabra Bluetooth in-car spearkphone
  • Samsung HM1000 Bluetooth headset


Deze vragenlijst is geheel anoniem. We slaan geen ip-gegevens op, we vragen niet naar je naam, adres of geboortedatum. We vragen alleen algemene gegevens in een bepaalde categorie. Meer niet. Zodra genoeg mensen hebben mee gedaan zullen we de lijst sluiten en de winnaars bekend maken via onze website en een mailtje naar de personen. Hierna zullen we alle mailadressen verwijderen die jullie hebben achtergelaten aan het einde.

Vergeet dus niet naar beneden te scrollen in de onderstaande lijst om zo je mail adres achter te kunnen laten. Bedankt voor je moeite!.

Artikel delen via:
Facebook Twitter Google+ WhatsApp