All About Phones maakt gebruik van Cookies om de website goed te laten functioneren. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuwe zustersite All About Media gaat de lucht in

Door , | 12 reacties

Vandaag lanceren we onze eerste zustersite genaamd All About Media. All About Media staat in het teken van home entertainment en zo zoeken we de convergentie op tussen de mobiel en de televisie.

Eind 2007 werd onze eerste website All About Phones opgericht en sinds die tijd hebben we deze website zien uitgroeien tot een grote onafhankelijke telecomwebsite in Nederland. Aangezien convergentie de afgelopen jaren voor veel fabrikanten een sleutel woord is geworden, hebben we begin 2012 besloten om ons ook te gaan richten op televisies. Begin september zijn we begonnen met de bouw van All About Media en op de valreep van 2012 introduceren we dan ook vol trots onze nieuwe website.

All About Media is gericht op home entertainment, met een extra focus op televisies. De bedoeling is dat we op deze website onze bezoekers elke dag gaan voorzien van het laatste nieuws in deze sector. Uitgangspunt hierbij is dat we over alles gaan schrijven dat op een televisie aangesloten kan worden. Denk aan een surround sound set, streamer, een Xbox en andere accessoires. Ook zullen we het over Smart TV-apps gaan hebben en andere apparatuur die in je huiskamer een toegevoegde waarde kunnen hebben.

We beginnen klein; eerst met nieuws en video's en later zullen we dit gaan uitbreiden met uitgebreide reviews zoals je dat ook van ons gewend bent op All About Phones. We zullen niet alle technische facetten van een televisie minuscuul gaan verwoorden aangezien we je liever vertellen in normale taal wat jij als eindconsument juist wel en niet aan een product hebt en wat simpelweg de voordelen en de nadelen van een product zijn.

Voor meer informatie over All About Media verwijzen we je naar dit bericht. We horen uiteraard graag wat je van onze nieuwe website vind en waar we dingen kunnen verbeteren. Kritiek staan we altijd open voor en tips/complimentjes uiteraard ook! Via Twitter en Facebook kun je onze website volgens en binnenkort ook via YouTube vanaf de CES in Las Vegas.

All About Media 

Artikel delen via:
Facebook Twitter Google+ WhatsApp

Tags: All About PhonesAll About Media

Gerelateerde artikelen

 1. Lees verder

  All About Phones geeft samen met Honor een Honor 7 weg

  Honor bestaat 1 jaar en wij wilden al lang iets 'teruggeven' aan onze kijkers, en wat is een betere manier om dit te doen dan met een giveaway? In deze video geven we samen met Honor Nederla...

 2. Lees verder

  Bloopers bij All About Phones (herfst 2015)

  Het is weer tijd voor een nieuwe bloopervideo. Het afgelopen jaar hebben we weer onze leukste fouten verzameld en in deze video kom je ze allemaal tegen.

 3. Lees verder

  Bloopers bij All About Phones (begin 2015)

  Het is weer tijd voor een nieuwe bloopercompilatie, dit keer vanuit onze nieuwe studio. Ook de afgelopen tijd is er weer het nodige misgegaan tijdens onze opnames en dat willen we jullie niet onthoude...

Reageren

Avatar

Log-in via een van de volgende social media partners om een reactie achter te laten

Of gebruik je All About Phones account om te reageren

Reacties

Avatar Lennart09

Lennart09 -

Helemaal top! Super dat jullie nu al door kunnen groeien en een nog breder aanbod van reviews en nieuws kunnen bieden dan alleen telefoons. Ik hoop dat het hier niet bij blijft en dat jullie succes nog groter wordt Veel succes met de site en ik hou jullie ook daar in de gaten.

Avatar crim

crim -

Gefeliciteerd :-)

Avatar Jopislopi

Jopislopi -

Zou je hier ook kunnen werken? Bij allaboutphones? Lijkt me wel grappig

Avatar Danijel

Danijel -

Fulltime momenteel niet, we zoeken nog wel bijv freelance redacteurs en app reviewers

Avatar Albert

Albert -

levert dat nog wat op?

Avatar Danijel

Danijel -

Jup, al onze redacteurs krijgen bij ons betaald.

Avatar Jopislopi

Jopislopi -

Mij lijkt het zelf wel leuk om apps te reviewen... Ik kan wel even een test review maken! (Als jullie benieuwd zijn en het leuk lijken)

Avatar Danijel

Danijel -

Cool, ik heb je mail binnen gekregen en Dominick gaat contact met je opnemen

Avatar Timboektoe

Timboektoe -

Ook een site die ik de komende tijd ga bijhouden.
Als je toch wat kritiekpunten wilt:
1. Ik kan helaas niet inloggen met mijn allaboutphones account.
2. De openingsite komt wat rommelig over. Zelfde als met theverge. Teveel in een keer naar mijn mening
3. de nieuwssite is daarintegen weer net te sober. Zoals het nieuwe engadget. Kom ik ook minder sinds de nieuwe site van hun.
4 Leuk de nieuwssite wat op omdat je aan de zijkanten genoeg ruimte heb. Zelfs reclame zou ik niet erg vinden.
5. Probeer meer leden aan te trekken om reacties te genereren. Het is moeilijk opboksen tegen een ander tech site. Drukte trekt meer lezers aan. Dmv een weggeefactie genereer je iig meer accounts ;-)

Verder niets dan lof!

Avatar Danijel

Danijel -

Thanks voor de feedback! We hebben ervoor gekozen om de DB van AAP en AAM gescheiden te houden omdat we niet wilde riskeren dat onze gebruikers daarover zouden gaan vallen. Better safe than sorry.. Maar misschien dat we dit in de toekomst alsnog doen

De andere punten nemen we zeker mee in onze overweging. AAM is voor ons een mooie testsite waarop we voorlopig kunnen experimenten!

Avatar johnmalcolm

johnmalcolm -

Top! Heb net een Sony tv hdx 850 en Philips Fidelio HCS aan de muur hangen.

Avatar Danijel

Danijel -

Cool, gaan wij je in de toekomst daarover informeren