All About Phones maakt gebruik van Cookies om de website goed te laten functioneren. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuwe Algemene Voorwaarden All About Phones v1.2

Door ,

All About Phones heeft haar algemene voorwaarden aangepast en op veel punten verbeterd. Graag maken we iedereen attent op deze nieuwe voorwaarden aangezien deze automatisch ingaan voor onze gebruikers.

Algemene voorwaarden en privacy voorwaarden dient elke site te hebben in Nederland. Als je je zelf een beetje serieus neemt, en van tijd tot tijd doen wij dat met onze site, dan dien je goed te kijken naar deze voorwaarden en ze uiteraard ook aan de man te brengen bij je bezoekers.

Inmiddels hebben we de voorwaarden van onze website verbeterd voor onze bezoekers en mensen die zich registreren. Op onze voorwaarden-pagina, deze kun je hier vinden, kun je de nieuwe voorwaarden terug lezen en eventueel als pdf downloaden. Hieronder hebben we de nieuwe voorwaarden ook nog even voor de zekerheid toegevoegd.

Wat is er dan allemaal veranderd in deze 1.2-versie? Vooral het stukje privacy voor onze gebruikers is verbeterd zodat we nog beter kunnen waarborgen dat er niemand vandoor gaat met jouw gegevens. Daarnaast hebben we voor onze adverteerders het een en ander toegevoegd in verband met facturen en offertes. We willen dan ook iedereen vriendelijk verzoeken om ze rustig door te lezen en eventueel een copie op te slaan op je computer.

Artikel delen via:
Facebook Twitter Google+ WhatsApp