All About Phones maakt gebruik van Cookies om de website goed te laten functioneren. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Over het forum, live en downloads

Door ,

All About Phones heeft ervoor gekozen om met de introductie van haar nieuwe website een paar onderdelen van haar website te sluiten. Zo zijn live.allaboutphones.nl, het forum en de downloads sectie gesloten. De forumposts hebben we voorlopig wel bewaard waardoor er geen data verloren is gegaan.

Het forum voldeed niet aan de verwachtingen van All About Phones. Daarnaast was het forum niet vriendelijk in gebruik en veel te groot qua fora die niet duidelijk waren voor onze bezoekers. Hierop hebben we besloten om het forum voorlopig uit te schakelen en de url te laten verwijzen naar dit bericht.

Mogelijk zullen we in de toekomst het forum opnieuw openen. Echter willen we dit wel op een gedegen en nette manier doen die toegevoegde waarde heeft voor onze bezoekers en onze website. Tot die tijd zullen we het forum uitgeschakeld houden. Alle bezoekers die zich geregistreerd hebben via het forum zijn gedeactiveerd en tevens is hun account en hun gegevens verwijderd omtrent privacy redenen.

Ook hebben we ervoor gekozen om de downloads sectie te sluiten. Dit door de opkomst van applicatiewinkels op smartphones. Daarnaast bleek All About Phones live geen succes te zijn om praktische redenen; grote persconferenties beschikken tot op de dag van vandaag niet over een goede internetverbinding en 3G is vaak niet toereikend om het evenement goed te verslaan.

Onze excuses voor het eventuele ongemak.

Artikel delen via:
Facebook Twitter Google+ WhatsApp