All About Phones maakt gebruik van Cookies om de website goed te laten functioneren. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

HTC One S krijgt de beschikking over Android 4.0.4 en Sense 4.1 middels een update

Update Door , | 3 reacties

Fabrikant HTC is begonnen met het vrijgeven van de Android 4.0.4-update voor de One S. Het toestel krijgt daarnaast ook de nieuwste versie van Sense aangemeten.

HTC One S Sense 4.1Nadat HTC begin deze maand al haar vlaggenschip de One X van de laatste Sense-versie had voorzien, is het nu tijd om de One S van de update te voorzien. HTC is namelijk in Europa begonnen met het vrijgegeven van van de Android 4.0.4-update voor het toestel. De update brengt een flink aantal bugfixes met zich mee en daarnaast zorgt het er ook voor dat het toestel een stuk rapper in de omgang is.

Een andere belangrijke verbetering is de nieuwe Sense 4.1-interface die met de update meegeleverd wordt. Sense 4.1 is een stukje lichter gemaakt waardoor de prestaties van het toestel erop vooruit gaan. Daarnaast zijn er kleine wijzigingen in de interface doorgevoerd aan de hand van feedback van consumenten. De exacte wijzigingen heeft HTC overigens nog niet bekend gemaakt, dat zal waarschijnlijk later deze week gaan gebeuren.

Wel is duidelijk dat een EA Game-hub is toegevoegd aan het toestel middels de update. Daarnaast is ook een app geïnstalleerd om zo het toestel op afstand te kunnen repareren door HTC. Verder zijn er een paar kleine wijzigingen doorgevoerd in het toestel.

Uit een rondgang van All About Phones middels Twitter blijkt dat nog geen Nederlandse provider-toestellen de update binnen hebben gekregen. Via Facebook weten de eerste gebruikers wel al te melden dat ze de update aan het binnen halen zijn.

HTC One S Sense 4.1 update HTC One S Sense 4.1 update HTC One S Sense 4.1 update HTC One S Sense 4.1 update 

Tags: HTCupdateAndroidOne S

  
 

Gerelateerde artikelen

 1. Lees verder

  'Google rolt Android 5.1 komende week uit naar Nexus-apparaten'

  Google was volgens eerdere berichten van plan om al vorige week Android 5.1 uit te brengen, een versie die overigens nog steeds Lollipop heet. Dat is niet gebeurd. Vermoed wordt nu dat Google dit volg...

 2. Lees verder

  Alleen Z-serie van Sony krijgt Android Lollipop-updates

  Sony geeft alleen de hele Z-serie van smartphones en tablets een update naar Android 5.0 Lollipop. Dat bevestigde het bedrijf in een tweet aan een bezorgde eigenaar van een Xperia M2. Die krijgt dus g...

 3. Lees verder

  Telewiki: Android 5.0 Lollipop updates

  Android 5.0 Lollipop is inmiddels al een tijdje uit, maar lang niet iedere smartphone heeft al een update gehad. In deze Telewiki vertellen we hoe dat precies zit.

Reageren

Avatar

Log-in via een van de volgende social media partners om een reactie achter te laten

Of gebruik je All About Phones account om te reageren

Reacties

Avatar Vincent van Wijk

Vincent van Wijk -

Wanneer gaat de HTC One V een update krijgen?

Avatar Kevin de Widt

Kevin de Widt -

Hey, Ik zit bij Hi en heb net handmatig gezocht naar de update en kon deze binnen halen nu!

Avatar Danijel

Danijel -

Ah nice! Dan zijn de providertoestellen dus ook al aan de beurt