All About Phones maakt gebruik van Cookies om de website goed te laten functioneren. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

HTC One S krijgt de beschikking over Android 4.0.4 en Sense 4.1 middels een update

Update Door , | 3 reacties

Fabrikant HTC is begonnen met het vrijgeven van de Android 4.0.4-update voor de One S. Het toestel krijgt daarnaast ook de nieuwste versie van Sense aangemeten.

HTC One S Sense 4.1Nadat HTC begin deze maand al haar vlaggenschip de One X van de laatste Sense-versie had voorzien, is het nu tijd om de One S van de update te voorzien. HTC is namelijk in Europa begonnen met het vrijgegeven van van de Android 4.0.4-update voor het toestel. De update brengt een flink aantal bugfixes met zich mee en daarnaast zorgt het er ook voor dat het toestel een stuk rapper in de omgang is.

Een andere belangrijke verbetering is de nieuwe Sense 4.1-interface die met de update meegeleverd wordt. Sense 4.1 is een stukje lichter gemaakt waardoor de prestaties van het toestel erop vooruit gaan. Daarnaast zijn er kleine wijzigingen in de interface doorgevoerd aan de hand van feedback van consumenten. De exacte wijzigingen heeft HTC overigens nog niet bekend gemaakt, dat zal waarschijnlijk later deze week gaan gebeuren.

Wel is duidelijk dat een EA Game-hub is toegevoegd aan het toestel middels de update. Daarnaast is ook een app geïnstalleerd om zo het toestel op afstand te kunnen repareren door HTC. Verder zijn er een paar kleine wijzigingen doorgevoerd in het toestel.

Uit een rondgang van All About Phones middels Twitter blijkt dat nog geen Nederlandse provider-toestellen de update binnen hebben gekregen. Via Facebook weten de eerste gebruikers wel al te melden dat ze de update aan het binnen halen zijn.

HTC One S Sense 4.1 update HTC One S Sense 4.1 update HTC One S Sense 4.1 update HTC One S Sense 4.1 update 

Artikel delen via:
Facebook Twitter Google+ WhatsApp

Tags: HTCupdateAndroidOne S

Gerelateerde artikelen

 1. Lees verder

  Update verbetert camera en batterij van HTC One M9

  De HTC One M9 krijgt een update die ervoor zorgt dat de camera resultaten levert en dat de batterij langer meegaat. De update wordt in Europa vanaf vandaag uitgerold.

 2. Lees verder

  LG G4 vs HTC One M9 review

  In deze review leggen we de LG G4 en de HTC One M9 naast elkaar. Beide smartphones zijn het beste wat hun fabrikant op dit moment te bieden heeft en in deze video zie je of HTC of LG dat beter voor el...

 3. Lees verder

  Update voor Galaxy S6 moet stabiliteit verbeteren

  Samsung komt met een update voor zijn vlaggenschepen, de Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge. Deze update moet de stabiliteit en prestaties van de twee smartphones verbeteren.

Reageren

Avatar

Log-in via een van de volgende social media partners om een reactie achter te laten

Of gebruik je All About Phones account om te reageren

Reacties

Avatar Vincent van Wijk

Vincent van Wijk -

Wanneer gaat de HTC One V een update krijgen?

Avatar Kevin de Widt

Kevin de Widt -

Hey, Ik zit bij Hi en heb net handmatig gezocht naar de update en kon deze binnen halen nu!

Avatar Danijel

Danijel -

Ah nice! Dan zijn de providertoestellen dus ook al aan de beurt