All About Phones maakt gebruik van Cookies om de website goed te laten functioneren. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Google dicht zeven veiligheidslekken in Chrome voor Android

Door , | 0 reacties

Google heeft zeven veiligheidslekken in Google Chrome voor Android gedicht. Een update met versienummer 18.0.1025308 is daartoe uitgebracht.

Chrome voor iOS 21.0.1180.80

De nieuwste update van de mobiele browser is in de VS nu al in Google Play te downloaden. Het is wel alleen bestemd voor apparaten die op Android 4.0 of 4.1 lopen, oftewel Ice Cream Sandwich en Jelly Bean.

De nieuwe versies beloven een betere veiligheid. Google heeft in de nieuwe versie van zijn browser zijn 'zandbaktechnologie' verbeterd, die verdachte code isoleert en onschadelijk maakt voordat het hele apparaat wordt geïnfecteerd. Deze technologie van Google is in Jelly Bean al onderdeel van het hele besturingssysteem.

Behalve de zeven veiligheidsverbeteringen komen er ook nog wat andere stabiliteitsverbeteringen naar de browser, belooft Google, zonder op de details in te gaan.

Bron: The Next Web

Tags: GoogleupdateAndroidbrowserveiligheidslekkenveiligheidChromeveiligheidslek

  
 

Gerelateerde artikelen

 1. Google weigert veiligheidslek in Android te dichten

  Lees verder

  Enkele weken geleden werd bekend dat er een flink veiligheidslek zit in alle Androidversies tot en met 4.3 Jelly Bean. Google erkent dat er een risico is, maar weigert het gat te dichten.

 2. Beveiligd chatten met BBM op Android- en iOS-apparaten mogelijk

  Lees verder

  Tot voor kort kon je een beveiligde chatsessie via BlackBerry Messenger alleen voeren als beide chatters een BlackBerry in handen hadden. Dat verandert nu. BBM voor Android en iOS krijgt ook de zogehe...

 3. Ster Pichai blijft groeien binnen Google

  Lees verder

  Sundar Pichai wordt steeds belangrijker binnen Google. Hij had al de eindverantwoordelijkheid over Android, Chrome en Google Apps. Nu krijgt de Indiase topman een boel extra afdelingen onder zijn hoed...

Reageren

Avatar

Log-in via een van de volgende social media partners om een reactie achter te laten

Of gebruik je All About Phones account om te reageren

Reacties

Er zijn nog geen reacties achtergelaten op dit artikel. Ben jij de eerste?