All About Phones maakt gebruik van Cookies om de website goed te laten functioneren. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Google dicht zeven veiligheidslekken in Chrome voor Android

Door , | 0 reacties

Google heeft zeven veiligheidslekken in Google Chrome voor Android gedicht. Een update met versienummer 18.0.1025308 is daartoe uitgebracht.

Chrome voor iOS 21.0.1180.80

De nieuwste update van de mobiele browser is in de VS nu al in Google Play te downloaden. Het is wel alleen bestemd voor apparaten die op Android 4.0 of 4.1 lopen, oftewel Ice Cream Sandwich en Jelly Bean.

De nieuwe versies beloven een betere veiligheid. Google heeft in de nieuwe versie van zijn browser zijn 'zandbaktechnologie' verbeterd, die verdachte code isoleert en onschadelijk maakt voordat het hele apparaat wordt geïnfecteerd. Deze technologie van Google is in Jelly Bean al onderdeel van het hele besturingssysteem.

Behalve de zeven veiligheidsverbeteringen komen er ook nog wat andere stabiliteitsverbeteringen naar de browser, belooft Google, zonder op de details in te gaan.

Artikel delen via:
Facebook Twitter Google+ WhatsApp

Tags: GoogleupdateAndroidbrowserveiligheidslekkenveiligheidChromeveiligheidslek

Bron: The Next Web

Gerelateerde artikelen

 1. Lees verder

  HP: "Smartwatches moeten veiliger worden"

  Computerfabrikant HP heeft tien populaire smartwatches getest op veiligheid. Conclusie: de slimme horloges zijn niet veilig, en bieden hackers een nieuwe ingang om privé-data te vergaren en de ...

 2. Lees verder

  Google weigert veiligheidslek in Android te dichten

  Enkele weken geleden werd bekend dat er een flink veiligheidslek zit in alle Androidversies tot en met 4.3 Jelly Bean. Google erkent dat er een risico is, maar weigert het gat te dichten.

 3. Lees verder

  'Android wist niet alle gegevens na een factory reset'

  Android wist lang niet alle gegevens van de eigenaar van een telefoon als een factory reset wordt toegepast. Onderzoekers zijn er achter gekomen dat er nog flink wat gegevens achterblijven.

Reageren

Avatar

Log-in via een van de volgende social media partners om een reactie achter te laten

Of gebruik je All About Phones account om te reageren

Reacties

Er zijn nog geen reacties achtergelaten op dit artikel. Ben jij de eerste?