All About Phones maakt gebruik van Cookies om de website goed te laten functioneren. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

'Nokia heeft firmware update klaar staan voor camera Lumia 920'

Door , | 2 reacties

Nokia heeft volgens WP Central een firmware update klaar staan op Navifirm voor de Lumia 920. Het vlaggenschip van de Finse fabrikant krijgt binnenkort betere software voor de camera's.

Nokia Lumia 920 krijgt nog deze maand belangrijke update lumia 920

WP Central heeft de firmware uitgeprobeerd en is met testresultaten naar buiten gekomen. De camera blijkt inderdaad flink verbeterd. De kritiek op de camera van de Lumia 920 is dat die wel in donkere omstandigheden goede foto's maakt, maar in omstandigheden met goed licht juist mindere plaatjes. Dat lijkt verholpen te zijn.

Het gaat om build 1249 van de firmware, die inmiddels klaar staat voor tests op Navifirm en binnenkort waarschijnlijk zal worden uitgerold naar de toestellen.

WP Central heeft twee Lumia's 920 genomen en op een ervan de nieuwe firmware gezet. Vervolgens zijn ze foto's gaan nemen met de telefoons op een statief. De verschillen zijn duidelijk.

Niet alleen de camera aan de achterkant is verbeterd, ook de frontcamera maakt betere foto's, zo blijkt uit de talrijke testfoto's die WP Central online heeft gezet. WP Central komt tot de conclusie dat er na de update niets meer mis is met de camera, waarmee een van de minpuntjes van het toestel binnenkort verleden tijd zal zijn.

'Nokia heeft firmware update klaar staan voor camera Lumia 920' 920 camera fix 3 
Links Lumia 920 zonder, rechts met update
'Nokia heeft firmware update klaar staan voor camera Lumia 920' 920 camera fix 5 
Links Lumia 920 zonder, rechts met update

Artikel delen via:
Facebook Twitter Google+ WhatsApp

Tags: NokiaupdatecameraWindows PhoneLumia 920

Bron: WP Central

Gerelateerde artikelen

 1. Lees verder

  Windows 10 krijgt updates buiten providers om

  Microsoft heeft aangekondigd dat de telefoonversie van Windows 10 updates krijgt buiten de providers om. Nu moeten providers nog toestemming geven voor firmware-updates op telefoons die zij hebben ver...

 2. Lees verder

  'Google voegt Smart Burst toe aan camera-app Android'

  Het lijkt erop dat Google de standaard camera-app van Android voorziet van een brust-modus: Smart Burst. De app kiest dan uit een serie foto’s de beste. Momenteel is de functie nog niet beschikb...

 3. Lees verder

  HTC RE review

  De HTC RE is een vreemde camera die er vooral op gericht is je fotografie-ervaring te veranderen. In deze videoreview kijken we of de RE dat in zich heeft.

Reageren

Avatar

Log-in via een van de volgende social media partners om een reactie achter te laten

Of gebruik je All About Phones account om te reageren

Reacties

Avatar huismeester021

huismeester021 -

Daar kan geen android shit tegenop

Avatar nieks88

nieks88 -

Weer een +1 voor de Lumia920. Sterke verbetering dat hij nu ook overdag goeie foto's maakt.
Word steeds enthousiaster over deze telefoon. Heb nog geen half jaar de Lumia900, maar begin steeds meer te twijfelen om de 920 te bestellen.