All About Phones maakt gebruik van Cookies om de website goed te laten functioneren. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Acer komt begin 2013 met een goedkope Android-tablet op de Nederlandse markt

Tip! Door , | 0 reacties

Acer heeft tijdens een persconferentie in Amsterdam laten weten dat tijdens de CES-beurs een nieuwe tablet aangekondigd zal worden die rond de 150 euro zal gaan kosten. De tablet zal naar verwachting qua specificaties niet mee kunnen komen met een Nexus 7.

Acer Iconia Tab A110

Acer hield eerder op de dag een persconferentie voor de Nederlandse media. De fabrikant gaf tijdens de bijeenkomst een rondleiding langs haar Windows 8-producten in 2012. Maar ook liet Bart Janssen, Consumer Division Manager Benelux bij Acer, weten dat de fabrikant zal doorgaan met het ontwikkelen van Androidtablets in 2013.

Volgens Janssen zal de fabrikant tijdens de CES-beurs, die begin januari in Las Vegas plaatsvindt, ook een nieuwe Android-tablet aankondigen. "Deze tablet zal een adviesprijs van rond de 150 euro krijgen en een 7-inch schermformaat", aldus Janssen tijdens zijn presentatie.

Op de vraag van All About Phones of de tablet qua specificaties mee kan gaan komen met de Google Nexus 7 reageerde Janssen negatief. "Ik kan nog niet teveel over de tablet vertellen maar hij zal onder de Nexus 7 gepositioneerd worden wat betreft de specificaties en de prijs. Later in het jaar zullen we ook met een alternatief voor de Nexus 7 gaan komen", aldus de manager van Acer.

Acer heeft momenteel al een alternatief voor de Google Nexus 7 op de markt, namelijk de Iconia Tab A110. Maar Acer besloot om deze niet in de Benelux uit te brengen, ondanks zijn interessante prijs-kwaliteitverhouding. De fabrikant liet verder weinig los over haar roadmap voor 2013. Wel zal de focus op Windows 8-tablets en laptops komen te liggen in het komend jaar.

Tags: AndroidAcer

  
 

Gerelateerde artikelen

 1. Lees verder

  Nieuwe Acer Liquid Z220 en Z520 geïntrduceerd tijdens MWC 2015

  Tijdens het Mobile World Congress onthult Acer twee nieuwe Android-smartphones, de Liquid Z220 en Liquid Z520. Beide modellen worden naast de Liquid Jade Z en binnen de Liquid Z-serie geplaatst. Beide...

 2. Lees verder

  Eerste ervaring met de Acer Liquid M220

  BARCELONA - De meest opvallende aankondiging van Acer op het Mobile World Congress was misschien wel dat de fabrikant weer gaat beginnen met het maken van Windows Phones. De Liquid M220 is de eerste W...

 3. Lees verder

  Eerste ervaring met de Acer Liquid Jade Z

  BARCELONA - Acer's belangrijkste aankondiging tijdens het Mobile World Congress was de Liquid Jade Z. Deze vierde Liquid Jade-telefoon zal de plaats op de markt van de originele Jade innemen. In ...

Reageren

Avatar

Log-in via een van de volgende social media partners om een reactie achter te laten

Of gebruik je All About Phones account om te reageren

Reacties

Er zijn nog geen reacties achtergelaten op dit artikel. Ben jij de eerste?