All About Phones maakt gebruik van Cookies om de website goed te laten functioneren. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Google geeft Quickoffice voor iOS gratis weg aan zakelijke gebruikers

Door , | 0 reacties

Google heeft een gratis variant van Quickoffice geïntroduceerd voor de Apple iPad. De app is alleen door zakelijke gebruikers van Google te gebruiken.

Google wist begin dit jaar de makers achter de app Quickoffice over te nemen. De verwachting was toen dat de app voor het Android OS omgetoverd zou gaan worden en dat Google standaard een tekstverwerker met Android zou gaan mee leveren. Dit blijkt nu niet helemaal het geval te zijn. Google heeft namelijk via een blogpost bekend gemaakt dat Quickoffice voor de iPad nu gratis te gebruiken is voor zakelijke gebruikers met betaald Google Apps-account.

Gebruikers met een betaald Google Apps-account kunnen de gratis app downloaden uit de App Store voor de iPad en vervolgens inloggen met hun account. Hierna kunnen ze van alle functionaliteit van de app gratis gebruikmaken. Zo kunnen ze documenten als word, pdf, powerpoint en excel aanmaken en ook bewerken via de app. Google laat weten dat een iPhone-variant en een Android-variant van de app voor zakelijke gebruikers eveneens onderweg is.

Google laat de standaard versie van Quickoffice ook nog steeds in de App Store staan. Deze app kost 6,99 euro. Het lijkt er dan ook op dat Google de appmakers van Quickoffice vooral gekocht heeft om zo de zakelijke markt te kunnen bedienen.

Google Quickoffice iOS zakelijk 
Google Quickoffice iOS zakelijk 
Google Quickoffice iOS zakelijk 
Google Quickoffice iOS zakelijk 

Tags: zakelijkiOSappsquickoffice

  
 

Gerelateerde artikelen

 1. Lees verder

  NLziet updatet app voor iOS

  De iOS-app van streamdienst NLziet is geüpdatet. Het ontwerp van de app is vernieuwd en bovendien is de ondersteuning voor ChromeCast verbeterd.

 2. Lees verder

  Apple publiceert dertigtal Apple Watch-apps van ontwikkelaars

  Apple heeft een dertigtal Apple Watch-apps van diverse ontwikkelaars in de App Store gezet. Bekende namen zijn erbij, zoals Whatsapp, Twitter en Line.

 3. Lees verder

  Bellen via WhatsApp nu ook op de iPhone

  Androidgebruikers konden het al, nu kunnen ook eigenaren van een iPhone bellen via WhatsApp op hun toestel. Een update die dit mogelijk maakt, is net in de App Store gezet.

Reageren

Avatar

Log-in via een van de volgende social media partners om een reactie achter te laten

Of gebruik je All About Phones account om te reageren

Reacties

Er zijn nog geen reacties achtergelaten op dit artikel. Ben jij de eerste?