All About Phones maakt gebruik van Cookies om de website goed te laten functioneren. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Oppo: "Onze smartphones komen voorlopig niet naar Europa"

Tip! Door , | 5 reacties

Oppo heeft aan All About Phones laten weten dat het bedrijf momenteel geen plannen heeft om haar smartphones in Europa uit te brengen. Een woordvoerder laat weten dat het nog niets in Europa gaat aankondigen.

Het Chinese Oppo gooit momenteel hoge ogen met de Oppo Find 5 en de Oppo Finder 5. Vooral de Find 5 is qua specificaties en formaat indrukwekkend te noemen aangezien het toestel over een 5-inch scherm beschikt met een Full HD-resolutie en een quadcore-processor die we van de Nexus 4 kennen. De twee smartphones zullen allereerst in Amerika uitgebracht gaan worden door Oppo en op de vraag van All About Phones of de toestellen ook binnenkort naar Europa gaan komen reageert Oppo negatief.

OPPO Mobile laat in een schriftelijke reactie aan All About Phones weten dat Oppo momenteel niets aan te kondigen heeft in Europa. De fabrikant laat dan ook weten voorlopig geen plannen voor ons continent te hebben en daarnaast is Nederland al helemaal geen focusmarkt, aldus de manager van het bedrijf. Oppo zal wel haar smartphones tijdens de CES laten zijn op de Qualcomm-stand.

Mensen die desondanks graag een Oppo willen aanschaffen moeten deze importeren uit Amerika of China. De kans is groot dat het nog wel een jaar zal duren alvorens Oppo haar distributie op orde heeft en de toestellen naar andere landen kan gaan brengen.

Oppo Find 5 

Artikel delen via:
Facebook Twitter Google+ WhatsApp

Tags: AndroidOppoFinder 5Find 5

Gerelateerde artikelen

 1. Lees verder

  Oppo Find 5 en N1 krijgen toch Android 4.4 Kitkat

  De Oppo Find 5 en N1 krijgen toch Android 4.4 Kitkat, ondanks een eerdere mededeling van het Chinese bedrijf dat deze toestellen de update niet zouden krijgen.

 2. Lees verder

  Oppo kondigt stilletjes de R5S aan

  Oppo heeft op zijn eigen website een opvolger van de Oppo R5 aangekondigd, de R5S. De telefoon lijkt erg op de superdunne R5 met een paar aardige specbumps.

 3. Lees verder

  Chinese consumenten klagen Samsung aan over bloatware

  Chinese consumentenorganisaties klagen Samsung aan voor het meeleveren van bloatware met smartphones. Consumenten zitten totaal niet op die ongewilde software te wachten, vinden de organisaties die ov...

Reageren

Avatar

Log-in via een van de volgende social media partners om een reactie achter te laten

Of gebruik je All About Phones account om te reageren

Reacties

Avatar Timboektoe

Timboektoe -

Volgens hun facebook wel in europa.
http://www.engadget.com/2012/1...
Lijst is niet volledig dus wie weet komt het ook offcieel in Nederland

Avatar Danijel

Danijel -

Zag t idd! Morgen bij ons in het nieuws, thanks.

Avatar johnmalcolm

johnmalcolm -

Ik zou het persoonlijk leuk vinden als er eens wat vaker aandacht was voor de onbekendere smartphonefabrikaten. China kent er tig, zoals Techfaith Wireless of Zoom.
http://en.oppo.com/about/

Avatar bartvuijk

bartvuijk -

Nederland lijkt zo langzamerhand wel een derdewereldland als het gaat om de lancering van topmodellen. Komt denk ik vooral door de zeer late introductie van LTE hier.

Avatar Timboektoe

Timboektoe -

Smartphones zonder LTE verkopen zonder ook wel. Van de chinezen heb ik het wel verwacht. Wereldwijd verkopen vergt nogal wat in je organisatie.
Verder is Nederland te klein om snel aandeel te verkrijgen ondanks dat smartphones hier erg populair zijn.