All About Phones maakt gebruik van Cookies om de website goed te laten functioneren. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Samsung belooft Windows Phone 7.8 voor alle WP7.5-toestellen

Door , | 0 reacties

De Italiaanse tak van Samsung heeft laten weten dat alle huidige Windows Phone 7.5-toestellen de update naar Windows Phone 7.8 krijgen.

Windows Phone 7.1 Mango Samsung Omnia 7

Daarmee biedt Samsung betere ondersteuning aan zijn oudere toestellen dan bijvoorbeeld LG, dat al bekend heeft gemaakt dat de Optimus 7 de update niet zal krijgen.

Windows Phone 7.8 is een update die de oudere generatie Windows Phones een beetje in de buurt moet brengen van de Windows Phone 8-toestellen. Het is ook een versie van het OS die Microsoft wil blijven gebruiken voor goedkopere toestellen die in de toekomst worden gelanceerd. Windows Phone 8 blijft voorbestemd voor de duurdere toestellen met betere specificaties.

Windows Phone 7.8 komt dus op alle oudere Samsungs terecht die nu al op de Mango-versie (7.5) van het mobiele besturingssysteem draaien. Maar de datum waarop is nog onbekend. Nokia heeft al wel bekendgemaakt wanneer ongeveer de 7.8-update wordt uitgerold: ergens volgende maand, of niet veel later dan dat. Sommige vroege vogels hebben de update nu zelfs al binnen.

Artikel delen via:
Facebook Twitter Google+ WhatsApp

Tags: SamsungupdateWindows PhoneOmnia 7Omnia WWindows Phone 7.8

Bron: Pocketnow

Gerelateerde artikelen

 1. Lees verder

  Samsung Gear S2 krijgt update

  In Zuid-Korea is er een nieuwe software-update voor de Gear S2 uitgerold. De update brengt een aantal nieuwe opties met zich mee. Wanneer de update in Nederland verschijnt is nog niet bekend.

 2. Lees verder

  Windows 10 krijgt updates buiten providers om

  Microsoft heeft aangekondigd dat de telefoonversie van Windows 10 updates krijgt buiten de providers om. Nu moeten providers nog toestemming geven voor firmware-updates op telefoons die zij hebben ver...

 3. Lees verder

  Update voor Galaxy S6 moet stabiliteit verbeteren

  Samsung komt met een update voor zijn vlaggenschepen, de Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge. Deze update moet de stabiliteit en prestaties van de twee smartphones verbeteren.

Reageren

Avatar

Log-in via een van de volgende social media partners om een reactie achter te laten

Of gebruik je All About Phones account om te reageren

Reacties

Er zijn nog geen reacties achtergelaten op dit artikel. Ben jij de eerste?