All About Phones maakt gebruik van Cookies om de website goed te laten functioneren. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

'Geruchten over een nieuwe en dunnere iPad doen de ronde'

Door , | 0 reacties

Volgens nieuwe geruchten uit Japan zal de vijfde generatie van de iPad een stukje dunner en smaller zijn. Het apparaat moet in maart 2013 op de markt gaan komen.

Apple wist dit jaar al vriend en vijand te verrassen met de vierde generatie van de iPad, dit terwijl het in maart al de derde generatie wist aan te kondigen. Dit alles heeft te maken met de nieuwe Lightning-connector waarover de nieuwe iPad beschikt. Desondanks lijkt de fabrikant voor 2013 weer vast te houden aan haar oude schema waarbij het een enkel nieuw model introduceert. Volgens een Japanse bron zal dit wederom in maart zijn.

Volgens de bron, die overigens haar data op een anonieme bron afschuift, zal de vijfde generatie iPad 4mm korter worden en 17mm minder breed. Daarnaast zal hij ook 2mm minder dik worden waardoor de iPad opnieuw een record voor een tablet weet neer te zetten. De vijfde generatie iPad zal naar verwachting ook een ander design mee gaan krijgen. Elke twee jaar herontwerpt Apple haar eigen producten. De kans is echter klein dat er grote wijzigingen doorgevoerd zullen gaan worden door de fabrikant.

Apple iPad 

Artikel delen via:
Facebook Twitter Google+ WhatsApp

Tags: AppleiPadiOSiPad 4

Gerelateerde artikelen

 1. Lees verder

  iOS-app Popcorn Time nu ook via Mac te installeren

  De iOS-app van de illegale streamingsdienst Popcorn Time kun je nu ook vanaf een Mac installeren op de iPhone of iPad. Dit kon eerder al vanaf een Windows-computer.

 2. Lees verder

  Samsung sticht aparte afdeling voor productie van Apple-schermen

  Samsung heeft een team van 200 werknemers samengesteld dat niets anders doet dan beeldschermen produceren voor Apple-producten. Deze groep wordt apart gehouden van de rest van het bedrijf, vanwege con...

 3. Lees verder

  Uitrol iOS 8.3 met Nederlandstalige Siri gestart

  Apple is begonnen met het uitrollen van zijn nieuwe besturingssysteem voor smartphones en tablets, iOS 8.3. Deze versie beschikt onder andere over Siri die Nederlands praat en extra Emoji-poppetjes.

Reageren

Avatar

Log-in via een van de volgende social media partners om een reactie achter te laten

Of gebruik je All About Phones account om te reageren

Reacties

Er zijn nog geen reacties achtergelaten op dit artikel. Ben jij de eerste?