All About Phones maakt gebruik van Cookies om de website goed te laten functioneren. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

'Nokia's Windows 8 RT-tablet krijgt een 10-inch scherm"

Door , | 0 reacties

Volgens The Verge zal Nokia's eerste tablet een 10.1-inch groot scherm mee gaan krijgen. De speciale cover voor de tablet zal een ingebouwd toetsenbord en batterij herbergen.

Volgens The Verge zal de tablet van Microsoft ook over een simkaart kunnen gaan beschikken. Amerika's grootste provider, AT&T, heeft zich al bereid gevonden om de tablet te gaan voeren in haar winkels en webshop. De tablet van Nokia zal op Windows 8 RT gaan draaien en daarmee over een ARM-chip gaan beschikken. De verwachting is dat de tablet over een Qualcomm-chip gaat beschikken. Het scherm van de tablet zal iets groter zijn dan die van een iPad; 10.1-inch.

Volgens de bron steekt Nokia veel tijd in de cover van de tablet. De cover wordt speciaal ontworpen voor de tablet en zal een ingebouwde batterij herbergen zodat de tablet extra lang mee kan gaan. Daarnaast zal ook een ingebouwd toetsenbord in de cover verwerkt zijn. De cover herbergt daarnaast ook twee usb-aansluitingen en de tablet moet in totaal 10 uur op een enkele lading mee gaan. Daarnaast zou hij extra snel opgeladen kunnen worden.

De tablet van Nokia zal naar verwachting in het derde kwartaal van 2013 op de markt gaan komen. De fabrikant zou in eerste instantie een gelimiteerde oplage laten produceren om zo eerst de vraag voor de tablet af te wachten, aldus The Verge.

Nokia Tablet 

  
 

Reageren

Avatar

Log-in via een van de volgende social media partners om een reactie achter te laten

Of gebruik je All About Phones account om te reageren

Reacties

Er zijn nog geen reacties achtergelaten op dit artikel. Ben jij de eerste?