All About Phones maakt gebruik van Cookies om de website goed te laten functioneren. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

'Nokia's Windows 8 RT-tablet krijgt een 10-inch scherm"

Door , | 0 reacties

Volgens The Verge zal Nokia's eerste tablet een 10.1-inch groot scherm mee gaan krijgen. De speciale cover voor de tablet zal een ingebouwd toetsenbord en batterij herbergen.

Volgens The Verge zal de tablet van Microsoft ook over een simkaart kunnen gaan beschikken. Amerika's grootste provider, AT&T, heeft zich al bereid gevonden om de tablet te gaan voeren in haar winkels en webshop. De tablet van Nokia zal op Windows 8 RT gaan draaien en daarmee over een ARM-chip gaan beschikken. De verwachting is dat de tablet over een Qualcomm-chip gaat beschikken. Het scherm van de tablet zal iets groter zijn dan die van een iPad; 10.1-inch.

Volgens de bron steekt Nokia veel tijd in de cover van de tablet. De cover wordt speciaal ontworpen voor de tablet en zal een ingebouwde batterij herbergen zodat de tablet extra lang mee kan gaan. Daarnaast zal ook een ingebouwd toetsenbord in de cover verwerkt zijn. De cover herbergt daarnaast ook twee usb-aansluitingen en de tablet moet in totaal 10 uur op een enkele lading mee gaan. Daarnaast zou hij extra snel opgeladen kunnen worden.

De tablet van Nokia zal naar verwachting in het derde kwartaal van 2013 op de markt gaan komen. De fabrikant zou in eerste instantie een gelimiteerde oplage laten produceren om zo eerst de vraag voor de tablet af te wachten, aldus The Verge.

Nokia Tablet 

Artikel delen via:
Facebook Twitter Google+ WhatsApp

Tags: NokiatabletWindows PhoneWindows 8

Gerelateerde artikelen

 1. Lees verder

  'Nokia annuleerde Windows RT-tablet Lumia 2020'

  Nokia was in 2013 bezig met een Windows RT-tablet, de Lumia 2020. Dat blijkt uit recent bekend geworden informatie. Het verhaal is echter alleen interessant voor de geschiedschrijving; Nokia is inmidd...

 2. Lees verder

  Nokia: we gaan weer smartphones uitbrengen

  Nokia is vast van plan om tegen eind volgend jaar weer smartphones onder het eigen merk uit te brengen. De licentiedeal met Microsoft die hoorde bij de verkoop van de hele smartphonebusiness aan de Am...

 3. Lees verder

  Microsoft ontslaat 7800 man en schrijft 7,6 miljard dollar af op Nokia

  Microsoft ontslaat 7800 man bij de smartphonetak van het bedrijf en schrijft 7.6 miljard dollar af op de aankoop van Nokia vorig jaar.

Reageren

Avatar

Log-in via een van de volgende social media partners om een reactie achter te laten

Of gebruik je All About Phones account om te reageren

Reacties

Er zijn nog geen reacties achtergelaten op dit artikel. Ben jij de eerste?