All About Phones maakt gebruik van Cookies om de website goed te laten functioneren. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Gameloft biedt spelletjes in Play Store deze Kerstmis aan voor 89 cent

Door , | 0 reacties

De bekende spellenproducent Gameloft gooit tijdens de kerstdagen heel veel spelletjes in de aanbieding. In de Google Play Store kosten de meeste games tijdelijk 89 cent.

Veelal op bekende actiefilms gebaseerde speltitels als The Amazing Spider-Man, Gangstar Rio: City of Saints, The Dark Knight Rises, Order & Chaos Online, Modern Combat 2: Black Pegasus en Modern Combat 3: Fallen Nation worden allemaal voor 89 cent aangeboden. Voor een gelimiteerde periode; na Kerstmis is het feest weer afgelopen.

Wie de spellen installeert, dient er rekening mee te houden dat het behoorlijk zware downloads zijn. Tussen de 1 en 2 gigabyte ruimte heb je nodig in het interne geheugen van telefoon of tablet, per spel. Een Wifi-verbinding is verstandig om het binnen te halen. Hieronder hebben we alvast een paar links voor je neergezet.

Gameloft biedt spelletjes in Play Store deze Kerstmis aan voor 89 cent bbefxd3yehwxdzaujthmwyodyuvdlnrtlvd2assqnzpap0dr7mlpeqgwhsk6hb upp1jw705 
Gameloft biedt spelletjes in Play Store deze Kerstmis aan voor 89 cent yxv l98yswb6u7s7rx6abeq5rqucqouo0e1eqttufu03sv68qjw cg31zfnohopg6aw705 
Gameloft biedt spelletjes in Play Store deze Kerstmis aan voor 89 cent 2fcia odagxolcj0 3otip8bxvysobsazy i1vk bueqjxugqd sd9n8q9juj nooow705 

Artikel delen via:
Facebook Twitter Google+ WhatsApp

Tags: AndroidStoreadverterenactieGameloftappsPlayspellenArcadeThe Amazing Spider-Man

Bron: Android Police

Gerelateerde artikelen

 1. Lees verder

  Honor kondigt Play 5 aan

  Honor, het budgetmerk van Huawei, heeft de Honor Play 5 aangekondigd. Dit is een 5-inch telefoon met een flinke 4000 mAh batterij.

 2. Lees verder

  Game review: Space Colors

  Space Colors is een moderne reïncarnatie van Asteroids voor zowel iOS als Android. In deze video hoor je alles over de game.

 3. Lees verder

  'China krijgt volgend jaar aangepaste versie Google Play'

  Google zou in zee gaan met de Chinese overheid om volgend jaar een aangepaste versie van de Google Play Store in het land aan te bieden.

Reageren

Avatar

Log-in via een van de volgende social media partners om een reactie achter te laten

Of gebruik je All About Phones account om te reageren

Reacties

Er zijn nog geen reacties achtergelaten op dit artikel. Ben jij de eerste?