All About Phones maakt gebruik van Cookies om de website goed te laten functioneren. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Originele Samsung Galaxy Note krijgt Multi-Window optie met Android 4.1

Door , | 0 reacties

Samsung heeft bekend gemaakt dat de Galaxy Note begin 2013 de Android 4.1-update gaat mee krijgen. Met de update zal ook de Multi-Window optie in het toestel beschikbaar zijn.

Samsung heeft een speciale pagina online gezet waarop de nieuwe functionaliteiten uiteen gezet worden voor de Galaxy Note. Volgens Samsung zal met de Android 4.1-update ook Multi-Window naar de Galaxy Note gaan komen. Met deze optie wordt het mogelijk om twee apps naast elkaar op het scherm te draaien. Zo kan bijvoorbeeld een video bekeken worden en vervolgens ook tegelijkertijd gebrowsed worden online.

Samsung zal ook een aantal nieuwe apps naar het 14 maanden oude toestel gaan brengen. Zo zal de Paper Artist-app aan het toestel toegevoegd gaan worden en ook Easy Clip. Daarnaast komt Google Now beschikbaar op de smartphone dankzij Android 4.1. De update zal in het eerste kwartaal van 2013 vrijgegeven gaan worden door Samsung als een FOTA-update.

Samsung Galaxy Note Android 4.1 

Artikel delen via:
Facebook Twitter Google+ WhatsApp

Tags: SamsungAndroidGalaxy NoteAndroid 4.1

Gerelateerde artikelen

 1. Lees verder

  Gelekte Note 5 afbeeldingen tonen methode loshalen S Pen

  Over de toekomstige Samsung Galaxy Note 5 en de S Pen hebben we de laatste tijd al veel gehoord. Een setje nieuwe foto's van de Note 5 laten zien hoe de S Pen nou echt vastzit.

 2. Lees verder

  Samsung legt naam Galaxy S6 Note vast

  Samsung heeft bij het octrooibureau de naam Galaxy S6 Note vastgelegd. Dit lijkt erop te wijzen dat Samsung de S- en de Note-lijnen in elkaar gaat schuiven. Qua formaat schelen de telefoons toch al ni...

 3. Lees verder

  Note 5 hoesje roept vragen op over S Pen

  Hoesjes fabrikant Ringke heeft een hoesje te koop staan voor de Samsung Galaxy Note 5. Aan de bouw van het hoesje is te zien dat Samsung de S Pen op een andere manier uit de telefoon gehaald kan worde...

Reageren

Avatar

Log-in via een van de volgende social media partners om een reactie achter te laten

Of gebruik je All About Phones account om te reageren

Reacties

Er zijn nog geen reacties achtergelaten op dit artikel. Ben jij de eerste?