All About Phones maakt gebruik van Cookies om de website goed te laten functioneren. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

'Sonos komt met ingebouwde wifi in haar speakers'

Update Door , | 0 reacties

Sonos is momenteel bezig om een nieuwe speaker te ontwikkelen genaamd de Playbar. De nieuwe speaker van Sonos zal de eerste in zijn soort zijn die over ingebouwde wifi zal gaan beschikken.

Een certificaat voor de Playbar van Sonos werd door Engadget ontdekt. Sonos heeft de Playbar bij het Amerikaanse FCC laten keuren voor haar draadloze signalen en dankzij het certificaat is duidelijk geworden dat de Playbar de eerste speaker van Sonos zal worden met ingebouwde wifi. Tot nog toe werken de speakers van Sonos alleen draadloos zodra daar een bridge a 50 euro tussen wordt gezet. Anders dienen de speakers aangesloten te worden via lan. Sonos lijkt nu een andere weg in te gaan slaan door simpelweg de wifi gelijk in de speakers in te gaan bouwen.

De Sonos Playbar beschikt over wifi N en zal hierdoor moeiteloos muziek kunnen gaan streamen. Onduidelijk is nog hoe de nieuwe speaker eruit gaat zien en wat de functionaliteit van de speaker gaat worden. De verwachting is dat de Playbar op de CES aangekondigd zal gaan worden door Sonos. All About Phones zal daarbij aanwezig zijn in Amerika. De beurs begint op 7 januari.

Update op 27/12/2012 om 15:40 uur:

Sonos laat aan All About Phones weten dat het niet van plan is om van haar eigen Sonos net af te stappen in de toekomst. Een woordvoerder van het bedrijf laat weten dat Sonos haar betrouwbaarheid heeft te danken aan het private netwerk dat de fabrikant middels de bridge opzet. De fabrikant geeft dan ook aan dat het niet van plan is hier vanaf te stappen.

Sonos Playbar 

Artikel delen via:
Facebook Twitter Google+ WhatsApp

Tags: Sonos

Bron: All About Media

Gerelateerde artikelen

 1. Lees verder

  Telewiki: Sonos

  In deze Telewiki bespreken we Sonos, de fabrikant die de multiroom audiosystemen groot maakte. Dat doen we aan de hand van de nieuwe Play:5 speaker van de fabrikant.

 2. Lees verder

  Muziekdienst 22tracks nu beschikbaar voor Sonos

  Online jukebox 22tracks is nu ook te beluisteren via de draadloze speakers van Sonos. Met 22tracks kun je luisteren naar 22 playlist van allerlei verschillende muziekstijlen.

 3. Lees verder

  Sonos komt met Android-app die geluidskwaliteit verder verbetert

  Sonos rolt vandaag de betaversie van Sonos 5.2 voor Android uit. Het geluid van de Sonos Playbar wordt met de update verder verbeterd en er worden nu meerdere muziekdiensten tegelijkertijd ondersteund...

Reageren

Avatar

Log-in via een van de volgende social media partners om een reactie achter te laten

Of gebruik je All About Phones account om te reageren

Reacties

Er zijn nog geen reacties achtergelaten op dit artikel. Ben jij de eerste?