All About Phones maakt gebruik van Cookies om de website goed te laten functioneren. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Huawei heeft grote plannen met Windows Phone

Door , | 0 reacties

Huawei heeft op de CES in Las Vegas een eerste Windows Phone gepresenteerd, de Ascend W1. Het felblauwe toestel zal lang niet de laatste zijn met dit besturingssysteem, belooft de fabrikant.

Huawei Ascend W1 hands-on

WPDang meldt dat Huawei nu de markt voor Windows Phone voorzichtig uitprobeert door een half miljoen Ascend W1's naar de winkels te brengen. Als die lekker verkopen, wil CEO Yu Chengdong van het bedrijf nog veel meer telefoons met het OS van Microsoft gaan maken.

Chengdong meldde tegen WPDang dat de W1 de eerste moet zijn van een langdurige marktstrategie voor Windows Phone. De Ascend W1 is een laaggeprijsd toestel (192 euro) dat eerst in China, Rusland en India zal worden verkocht, en met zijn lage prijs zal concurreren met de Windows Phones van Nokia en HTC. Later dit jaar komt de W1 ook naar West-Europa, zo heeft Huawei beloofd tijdens de presentatie van het toestel in Las Vegas.

Onze eerste ervaringen met de Ascend W1 op de CES zijn hier terug te vinden.

Artikel delen via:
Facebook Twitter Google+ WhatsApp

Tags: HuaweiWindows PhoneAscend W1

Bron: WM Poweruser

Gerelateerde artikelen

 1. Lees verder

  Windows Phone blijft geen optie voor Huawei

  Huawei gaat geen telefoons meer maken die draaien op Windows Phone. Volgens de Chinese smartphonefabrikant kan niemand winst maken met telefoons die draaien op Microsofts besturingssysteem voor mobiel...

 2. Lees verder

  ‘Officiële foto’s Huawei Mate 8 gelekt’

  Over twee dagen wordt de Huawei Mate 8 gepresenteerd. Toch zijn er op het laatste moment nog officiële foto’s gelekt van het nieuwe toestel. Het bevestigt een hoop geruchten van de afgelope...

 3. Lees verder

  'Prijzen Huawei Mate 8 gelekt'

  Er zijn enkele geruchten verschenen met betrekking tot de prijs van de Huawei Mate 8, die hoogstwaarschijnlijk eind deze maand wordt aangekondigd.

Reageren

Avatar

Log-in via een van de volgende social media partners om een reactie achter te laten

Of gebruik je All About Phones account om te reageren

Reacties

Er zijn nog geen reacties achtergelaten op dit artikel. Ben jij de eerste?