All About Phones maakt gebruik van Cookies om de website goed te laten functioneren. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nokia meldt vooruitgang bij productie Lumia 920

Door , | 1 reactie

De productie van de Lumia 920, het vlaggenschip van de Finse producent, is nu goed op stoom aan het raken, meldde CEO Stephen Elop van Nokia gisteren. In veel landen waaronder Nederland is het toestel nauwelijks te krijgen vanwege de trage productie.

Nokia lumia 920

Elop meldde dat er 'vooruitgang' wordt geboekt bij de productie van de Lumia 920. Die kort na de release in Nederland, maar ook in Duitsland al nergens meer te krijgen was, waardoor veel klanten teleurgesteld moesten worden. Overal was het toestel binnen de kortste keren uitverkocht, zonder echt zicht op een nieuwe levering.

Dat gaat volgens Elop dus snel veranderen. Hij meldde tijdens een persfoncerentie dat Nokia de boel weer op orde begint te brengen, zodat vraag en aanbod meer op elkaar aansluiten.

Het Windows Phone 8-toestel is al maanden geleden aangekondigd en al uitgebreid door ons gereviewd. Hoewel Nokia afgelopen jaar meldde dat er minder tijd zou komen te zitten tussen de aankondiging van een toestel en de feitelijke beschikbaarheid ervan in de winkels, is daar met de Lumia 920 dus nog weinig van te merken. Wat zuur is voor Nokia zelf, want de verkoopcijfers hadden veel hoger kunnen zijn.

De Nokia 920 is momenteel het paradepaardje van Nokia met Windows Phone 8, Qualcomm Snapdragon S4 Pro MSM8960 (Krait)dualcore-processor op 1,5GHz en een Adreno 225 GPU. Ondersteund door 1GB Ram en 32 GB opslaggeheugen, plus een 8-megapixelcamera en een 4,5-inch scherm.

Artikel delen via:
Facebook Twitter Google+ WhatsApp

Tags: NokiaproductieWindows PhoneLumia 920

Bron: Reuters

Gerelateerde artikelen

 1. Lees verder

  'Nokia zet Here Maps in de etalage'

  Nokia zou Here Maps aan de hoogste bieder willen verkopen. De navigatiedienst zou niet meer bij de huidige netwerkactiviteiten van het Finse bedrijf passen.

 2. Lees verder

  Here Maps van Nokia nu ook beschikbaar voor iOS

  De gratis Here-apps van Nokia, zoals navigatie-app Here Drive, zijn nu ook beschikbaar voor iOS. Ze zijn verpakt in één app: Here Maps. Vanwege een probleem met de App Store is de app no...

 3. Lees verder

  Microsoft Lumia 535 videoreview

  In deze video kijken we uitgebreid naar de Microsoft Lumia 535, de eerste Lumiatelefoon van Microsoft zelf. De smartphone valt middenin het segment waar de Lumia's het sterkste zijn: het low-ends...

Reageren

Avatar

Log-in via een van de volgende social media partners om een reactie achter te laten

Of gebruik je All About Phones account om te reageren

Reacties

Avatar Nardje

Nardje -

Ik wacht reeds 2 maanden, er kan nog wel een dagje bij