All About Phones maakt gebruik van Cookies om de website goed te laten functioneren. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nokia voegt Windows Phone 8-apps toe aan WP7.8-toestellen

Door , | 0 reacties

Eind deze maand komt de langverwachte update voor Windows Phone 7.5-toestellen naar Window Phone 7.8. Nokia maakt deze update voor de eigen toestellen nog wat aantrekkelijker, door er exclusieve apps aan toe te voegen die eigenlijk alleen op Windows Phone 8 beschkbaar zijn. Dat meldt WM Poweruser.

nokia lumia 610 voorkant boven

De update voor toestellen als de Lumia 800 en 900 zal naar alle verwachting op 30 of 31 januari worden uitgerold. En ook naar de lager gepositioneerde Lumia's 610 en 710.

De genoemde toestellen krijgen behalve die update een aardige verrassing mee. Namelijk een aantal apps die eigenlijk alleen voor Windows Phone 8-gebruikers beschikbaar zijn. De Nokia Cinemagraph is er een van. Die laat gebruikers foto's veranderen in bewegende animaties. En Smartshoot, waarmee je een aantal foto's achter elkaar kunt schieten om vervolgens de beste uit te kiezen om te bewaren.

Andere apps zijn Angry Birds Roost, Ringtone Maker, Photobeamer, bleutooth-contacten transfer en Nokia counters.

Dit komt bovenop de nieuwe mogelijkheden van Windows Phone 7.8 die de oudere generatie toestellen wat meer moeten doen lijken op Windows Phone 8-telefoons. Het aan de eigen voorkeuren aanpassen van het homescreen wordt in 7.8 ook mogelijk, met tegels die in grootte verstelbaar zijn en twintig verschillende kleuren.

Artikel delen via:
Facebook Twitter Google+ WhatsApp

Tags: NokiaWindows PhoneappsLumia 800Lumia 710Lumia 900Lumia 610Windows Phone 7.8

Bron: Mobilenews Omio

Gerelateerde artikelen

 1. Lees verder

  Windows Phone-apps leveren ineens minder advertentie-inkomsten op

  Sommige ontwikkelaars van Windows Phone-apps melden dat er ineens veel minder advertentie-inkomsten binnenkomen. Google zou hier de hand in hebben.

 2. Lees verder

  700 miljoen actieve gebruikers voor WhatsApp

  Berichtendienst WhatsApp blijft maar groeien. Inmiddels gebruiken maandelijks 700 miljoen mensen de app om berichten mee te sturen. Elke dag worden er 30 miljard WhatsApp-berichten verstuurd.

 3. Lees verder

  Previewversie Microsoft Office beschikbaar voor Android

  Vanaf vandaag is er een gratis previewversie van Microsoft Office voor Androidtablets beschikbaar. Je tablet moet daarvoor wel aan een aantal voorwaarden voldoen. De beschikbare apps zijn Word, Excel ...

Reageren

Avatar

Log-in via een van de volgende social media partners om een reactie achter te laten

Of gebruik je All About Phones account om te reageren

Reacties

Er zijn nog geen reacties achtergelaten op dit artikel. Ben jij de eerste?