All About Phones maakt gebruik van Cookies om de website goed te laten functioneren. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

TomTom komt met Taxi Booking app

Door , | 0 reacties

TomTom lanceert vandaag een gratis app voor de iPhone waarmee je een taxi kan bestellen. De chauffeur krijgt automatisch jouw locatie doorgestuurd. Momenteel werkt de dienst alleen in Amsterdam en Rotterdam.

Met de gratis iPhone-app kan je een taxi aanvragen die naar je huidige positie komt. Je kan via de app de chauffeur een SMS-bericht versturen of hem bellen. Als de chauffeur je na de rit bevalt, kan je hem toevoegen aan je lijst van vertrouwde chauffeurs, die voorrang krijgen bij je volgende ritten. De app geeft ook informatie aan andere gebruikers hoe vaak een chauffeur is 'vertrouwd'.

TomTom wil met zijn app de taximarkt persoonlijker en betrouwbaarder maken. De logische route naar je bestemming kan namelijk via de app worden gevolgd. “Door alle relevante informatie en keuzes voorafgaand en tijdens de rit aan te reiken, weet iedereen waar hij aan toe is. Zo wordt elke rit een leuke, aangename ervaring.”, meldt Steven Blom van TomTom Taxi.

In de toekomst zal je de app ook kunnen gebruiken om de rit te betalen. Je zal je lijst met vertrouwde chauffeurs ook makkelijk kunnen delen met je vrienden. De app zal binnenkort ook werken in andere Nederlandse steden. Een Android-versie volgt nog.

Artikel delen via:
Facebook Twitter Google+ WhatsApp

Tags: TomTomAndroidiOS

Bron: TomTom

Gerelateerde artikelen

 1. Lees verder

  TeleWeek 13: Bye bye Hi

  Studenten worden blijkbaar ook volwassen en dat was reden genoeg voor KPN om provider Hi de nek om te draaien. Een nieuwe TeleWeek vol nieuwe gebeurtenissen. WhatsApp, TomTom, HTC en 4G komen allemaal...

 2. Lees verder

  App review Android: Acer NAV

  In deze video bespreken we Acer NAV, het navigatieprogramma dat Acer sinds kort gratis beschikbaar stelt voor zijn smartphones.

 3. Lees verder

  WhatsApp voegt nieuwe functies toe

  De nieuwe versie van WhatsApp brengt een aantal nieuwe functies met zich mee. De update is vanaf vandaag te downloaden in de Google Play Store en Apple App Store.

Reageren

Avatar

Log-in via een van de volgende social media partners om een reactie achter te laten

Of gebruik je All About Phones account om te reageren

Reacties

Er zijn nog geen reacties achtergelaten op dit artikel. Ben jij de eerste?