All About Phones maakt gebruik van Cookies om de website goed te laten functioneren. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Jailbreak iOS 6.1 in 24 uur tijd 1,7 miljoen keer gedownload

Door , | 0 reacties

De Evasi0n jailbreak voor iOS 6.1 die gisteren online werd gezet, is in amper een etmaal 1,7 miljoen keer gedownload. Het is daarmee veruit de populairste jailbreak die ooit voor de iPhone is uitgbracht.

Al voordat de jailbreak uiteindelijk online werd gezet, stonden gebruikers te trappelen om de software binnen te halen. Mensen die wel een iPhone of iPad hebben, maar weinig op hebben met de 'sandbox' die door Apple wordt opgelegd, kunnen via de jailbreak apps van buiten de officiële App Store installeren. Bij de alternatieve downloadwinkel Cydia bijvoorbeeld. Die ook apps biedt die door Apple zijn afgewezen.

Binnen zes uur nadat de software online was gezet, stond de teller al op 800.000 downloads. De iPhone 5 kan met deze jailbreak voor het eerst gehackt worden zodat er onofficiële apps op kunnen worden gezet.

Nog nooit is een jailbreak voor iOS zo populair geweest als deze Evasi0n-release. De jailbreak-gemeenschap heeft er dan ook even op moeten wachten; naarmate de versienummers van iOS stijgen, wordt het ook steeds moeilijker om de software voor de mobiele apparaten van Apple te hacken.

Jailbreak iOS 6.1 

Artikel delen via:
Facebook Twitter Google+ WhatsApp

Tags: iPhoneAppleJailbreakiOS

Bron: Redmondpie

Gerelateerde artikelen

 1. Lees verder

  Gebruikersreview: Apple iPhone 6 Plus na 9 maanden

  Krap een jaar geleden reviewden wij de Apple iPhone 6 Plus. Inmiddels is hij al een tijd op de markt, maar nog steeds erg populair. Tijd om een keer terug te kijken.

 2. Lees verder

  Apple plaatst patent onzichtbare zonnecellen

  Een goede accuduur is erg belangrijk bij een smartphone. Terwijl fabrikanten hun telefoons dunner en sneller maken, wordt de accuduur vaak vergeten. Apple heeft een patent geplaatst op onzichtbare zon...

 3. Lees verder

  Apple maakt nieuwe Beats-oortelefoons in Apple Watch Sport-kleuren

  Een beetje ondergesneeuwd in het nieuws dat Apple vorige week bracht, is dat er nu ook nieuwe Beats-oortelefoons te krijgen zijn in de kleuren van de Apple Watch Sport.

Reageren

Avatar

Log-in via een van de volgende social media partners om een reactie achter te laten

Of gebruik je All About Phones account om te reageren

Reacties

Er zijn nog geen reacties achtergelaten op dit artikel. Ben jij de eerste?