All About Phones maakt gebruik van Cookies om de website goed te laten functioneren. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

'Windows Phone en Windows krijgen gelijktijdig grote updates mee'

Door , | 1 reactie

Microsoft zal voor dit najaar een grote update aankondigen genaamd Windows Blue. De update is voor zowel Windows 8 als Windows Phone bedoeld en hiermee wordt een nieuwe update strategie ingeluid door Microsoft.

Windows Blue

Microsoft werkt intern aan een grote update voor haar services genaamd Windows Blue. Volgens ZDnet moet Windows Blue meer functionaliteit gaan brengen naar legio services en programma's van Microsoft. De naam voor deze update wordt voor verschillende producten gebruikt, aldus de bron. Zo zal Blue naar Windows Phone, Windows en SkyDrive uitgerold gaan worden. Onduidelijk is echter nog wat de update inhoudt voor de nieuwe functionaliteit van de verschillende systemen.

Het idee achter Windows Blue is dat de belangrijke producten van Microsoft in dezelfde periode een soortgelijke update en functionaliteit uitbreiding krijgen. Deze update zal aan het eind van de zomer of in de herfst door Microsoft uitgerold gaan worden, aldus Mary Jo Foley van ZDnet. MIcrosoft zal in het vervolg jaarlijks een grote update voor haar producten, waaronder Windows, gaan uitbrengen. Eerder kwam Microsoft om de paar jaar met een grote update voor Windows en haar online services.

Wel meent Foley dat Windows 8 en Windows Phone 8 de prioriteit zijn voor wat betreft het update van de software binnen Microsoft. Daarnaast zal Microsoft ervoor blijven zorgen dat apps en hardware compatible blijven met de Windows 8 en Windows Phone 8 architectuur om zo ontwikkelaars en producten niet tegen zich in het harnas te jagen.

Artikel delen via:
Facebook Twitter Google+ WhatsApp

Tags: MicrosoftWindows PhoneWindows 8

Gerelateerde artikelen

 1. Lees verder

  Nieuwe Microsoft Surface 3 vanaf 7 mei in Nederland te koop

  Microsoft heeft zijn nieuwe tablet aangekondigd. Dit is de Surface 3. De nieuwe tablet van Microsoft draait op de volledige versie van Windows 8.1 en is verkrijgbaar vanaf 609 euro.

 2. Lees verder

  Microsoft brengt Windows 10 uit, voor desktop, tablet en smartphone

  Microsoft heeft vanavond Windows 10 aangekondigd. Dit besturingssysteem volgt zowel Windows 8 als Windows Phone 8 en Windows RT op. Windows 10 zal alle mogelijke apparaten aansturen: pc's, tablet...

 3. Lees verder

  Geruchten Surface-smartphone laaien opnieuw op

  Lang voordat Microsoft concurrent Nokia overnam, was er al eens sprake van een mogelijke Surfacetelefoon. Die geruchten zijn een stille dood gestorven. Nieuwe geruchten suggereren nu dat er toch weer ...

Reageren

Avatar

Log-in via een van de volgende social media partners om een reactie achter te laten

Of gebruik je All About Phones account om te reageren

Reacties

Avatar bartvuijk

bartvuijk -

Dat laatste hadden ze beter kunnen bedenken voordat ze eigenaren van een WP7-toestel zo lieten zitten... maar goed, dat zal dus voortaan beter gaan.