All About Phones maakt gebruik van Cookies om de website goed te laten functioneren. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

LG gaat voor de zomer Android 4.1 naar de Optimus 4X HD en de L9 brengen

Door , | 0 reacties

Fabrikant LG heeft via Facebook laten weten dat het drie toestellen nog voor de zomer van Android 4.1 gaat voorzien. De Optimus 4X HD kan de update tegemoet gaan zien, naast de Optimus L9 en de L7.

LG Optimus 4X HD

De Koreaan heeft na veel vragen een update geplaatst op Facebook over haar update perikelen. Volgens LG zal het nog voor de zomer haar eerste Android 4.1-updates gaan vrijgeven. De Koreaan lijkt grote moeite te hebben om haar toestellen te voorzien van nieuwe updates, daar waar de Optimus 2X Speed bijvoorbeeld nog steeds een update naar Android 4.0 moet gaan krijgen. Ook haar high-end smartphone van 2012, de Optimus 4X HD beschikt nog niet over deze update en de bedoeling is nu dat een jaar na dato het toestel alsnog over Android 4.1 zal gaan beschikken.

LG belooft ook dat de L7 en de L9 een update gaan mee krijgen naar Android 4.1 De L7 is inmiddels een jaar oud en de L9 is afgelopen september door LG in het leven geroepen. Beide toestellen zullen net als de Optimus 4X HD in de komende drie maanden van de update voorzien worden. De kans lijkt klein dat andere smartphones van LG over Android 4.1 zullen gaan beschikken, al moet de Optimus G wel standaard over deze Android variant gaan beschikken.

Artikel delen via:
Facebook Twitter Google+ WhatsApp

Tags: LGAndroidOptimus 4X HDOptimus L7Android 4.1Optimus L9

Gerelateerde artikelen

 1. Lees verder

  Bijna niemand gebruikt al Android 5.0 Lollipop

  5.0 Lollipop is dan wel de nieuwste versie van Android, maar bijna niemand gebruikt het besturingssysteem al. Op slechts 1,6 procent van alle Android-apparaten is het besturingssysteem inmiddels te vi...

 2. Lees verder

  'LG G5 krijgt behuizing van aluminium'

  Volgens de laatste geruchten zou de LG G5 worden uitgerust met een unibody behuizing van aluminium.

 3. Lees verder

  Google Nexus 5X by LG review: wedergeboorte

  LG en Google lijken het goed met elkaar te kunnen vinden en maken dit jaar voor de derde keer samen een Nexustelefoon. In deze review vertellen we je alles over deze Nexus 5X.

Reageren

Avatar

Log-in via een van de volgende social media partners om een reactie achter te laten

Of gebruik je All About Phones account om te reageren

Reacties

Er zijn nog geen reacties achtergelaten op dit artikel. Ben jij de eerste?