All About Phones maakt gebruik van Cookies om de website goed te laten functioneren. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Huawei brengt de Ascend W1 uit in Nederland met drie jaar garantie

Door , | 2 reacties

Huawei heeft bekend gemaakt dat het de Ascend W1 in Nederland aan de man gaat brengen voor een prijs van 149,95. Het toestel krijgt standaard drie jaar garantie mee en daarnaast worden ook gratis drie jaar lang backup-diensten mee geleverd.

Huawei Ascend W1 hands-on

Huawei maakt de Ascend W1 afgelopen februari bekend tijdens de CES-beurs. Tijdens deze beurs konden wij alvast met de Ascend W1 spelen en onze eerste ervaring was dan ook positief. Gisteren maakte Huawei Nederland bekend dat de Ascend W1 vanaf maart in de winkels zal liggen in Nederland. Het toestel zal door Vodafone aan de man gebracht gaan worden in het prepaid-segment. De provider zal 149,95 gaan vragen voor het toestel en daarbij zit dan ook al gratis een databundel van 100MB.

De fabrikant gaat met de lancering van de W1 ook een promotie starten die zal gelden voor al haar toestellen. Zo zal Huawei drie jaar garantie gaan leveren op haar toestellen. Deze garantie houdt in dat je drie jaar lang garantie hebt op het toestel, dat het toestel binnen drie dagen gerepareerd wordt en daarnaast ook bij je thuis opgehaald en afgeleverd wordt. Tot slot krijg je ook drie jaar lang data protectie middels een online suite zodat je het toestel kunt terug vinden als hij kwijt is en eventueel je data kunt wissen als je het toestel niet meer terug krijgt.

Huawei zal de Ascend W1 vanaf maart via Vodafone gaan verkopen. Het toestel zal in het blauw en in het zwart op de markt gaan komen in eerste instantie. De fabrikant belooft ook dit jaar nog met high-end Windows Phone 8-smartphones op de markt te gaan komen.

Huawei Ascend W1 launch 
Huawei Ascend W1 launch 
Huawei Ascend W1 launch 

Artikel delen via:
Facebook Twitter Google+ WhatsApp

Tags: AndroidHuaweiAscend W1

Gerelateerde artikelen

 1. Lees verder

  Windows Phone blijft geen optie voor Huawei

  Huawei gaat geen telefoons meer maken die draaien op Windows Phone. Volgens de Chinese smartphonefabrikant kan niemand winst maken met telefoons die draaien op Microsofts besturingssysteem voor mobiel...

 2. Lees verder

  'Huawei Mate S krijgt Force Touch'

  Op de website van OppoMart is een nieuwe telefoon toegevoegd: de Huawei Mate S. In de lijst met specificaties staat aangegeven dat het toestel een Force Touch beeldscherm krijgt.

 3. Lees verder

  Nieuw toestel Huawei heeft een gebogen scherm

  Een render van een nieuwe telefoon van Huawei is uitgelekt. Het toestel heeft een licht gebogen scherm.

Reageren

Avatar

Log-in via een van de volgende social media partners om een reactie achter te laten

Of gebruik je All About Phones account om te reageren

Reacties

Avatar domipost

domipost -

Ik ben heel erg benieuwd hoe Huawei het gaat doen in de Nederlandse markt. De beloften zijn er wel, maar die waren er vorig jaar ook en toen is er ook niets gebeurd bijna. Maar het is zeker een kanshebber in mijn ogen.

Avatar bartvuijk

bartvuijk -

Tja als ze eerst met veel bombarie allerlei spannende telefoons beloven en die vervolgens niet, of veel te laat uitbrengen hier... Ik hoop ook dat er nu wel wat gaat gebeuren.