All About Phones maakt gebruik van Cookies om de website goed te laten functioneren. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Bullseye Wifi wil gratis internet bieden in 37 Nederlandse stadscentra

Door , | 2 reacties

Bullseye Wifi wil in de centra van 37 grote en middelgrote steden gratis internet aanbieden. In de tweede helft van dit jaar wordt het netwerk uitgerold.

Bullseye Wifi

Op de website van Bullseye Wifi valt te lezen dat het gebruik van de Wifiverbinding onbegrensd is. ''Gebruik maken van het Bullseye WiFi netwerk betekent grenzeloos, onbeperkt en vooral gratis internetten. Door eenmalig in te loggen kan iedereen in alle stadscentra van de 37 grootste steden van Nederland genieten van zijn of haar favoriete muziek via bv. Spotify, kijken naar YouTube, bellen via FaceTime of Skype. Dit is wat Bullseye WiFi de gebruikers te bieden heeft.''

Het nieuwe bedrijf meldt dat Nederland het eerste Europese land wordt dat alle grote steden voorziet van gratis Wifi. Waar het bedrijf geld mee verdient, is niet geheel duidelijk. Gebruikmakers van de Wifi-verbinding van Bullseye zullen even akkoord moeten gaan met een aantal algemene voorwaarden, en kunnen dan met hun mobiel, laptop of tablet aan de gang.

Bron: Emerce

Tags: Nederlandinternet

  
 

Gerelateerde artikelen

 1. Lees verder

  LG Watch Urbane vanaf mei in Nederland te koop

  De nieuwe smartwatch van LG is vanaf mei in Nederland te koop. Voor de Watch Urbane mag je wel aardig in de buidel tasten, want de smartwatch krijgt een prijskaartje mee van 349 euro.

 2. Lees verder

  'Nederlandse voorverkoop Apple Watch start 8 mei'

  De Apple Watch is waarschijnlijk vanaf volgende maand in meer landen te bestellen, waaronder Italië. De kans is groot dat Nederland ook tot de tweede lichting behoort van landen waar de Apple Wat...

 3. Lees verder

  Samsung Galaxy Tab A vanaf begin mei in Nederland te koop

  De nieuwe midrange tablet van Samsung is vanaf begin mei in Nederland te koop. De Zuid-Koreaanse fabrikant geeft de Galaxy Tab A een adviesprijs mee van 299 en 369 euro.

Reageren

Avatar

Log-in via een van de volgende social media partners om een reactie achter te laten

Of gebruik je All About Phones account om te reageren

Reacties

Avatar huismeester021

huismeester021 -

Niets gaat voor niks in deze wereld

Avatar xanion

xanion -

Zag op nu.nl dit staat betreffende het verdienmodel

Het bedrijf verdient geld door eens in de 5 minuten een reclame te tonen aan gebruikers. In de browser gebeurt dit in de vorm van een pop-up, als er apps worden gebruikt dan stuurt de Bullseye-app een pushbericht.