All About Phones maakt gebruik van Cookies om de website goed te laten functioneren. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

LG gaat niet de Nexus 5 maken

Scoop Door , | 4 reacties

SEOUL - Won Kim, VP van LG Mobile in Europa, heeft tegenover All About Phones bevestigd dat LG niet de Nexus 5 voor haar rekening zal gaan nemen. Volgens Kim heeft LG een dergelijk toestel niet nodig voor haar merk en winst.

Wong Kim, VP LG Mobile

Tijdens een vraaggesprek met All About Phones liet Won Kim, VP van LG Mobile in Europa, desgevraagd weten dat LG niet de Nexus 5 in productie heeft. "De Nexus 4 was ondanks de productieproblemen een groot succes voor ons en Google. Maar wij hebben een dergelijk marketingsucces niet nogmaals nodig." Kim lijkt dan ook huiverig voor de Nexus-lijn van Google omdat LG daarin niet haar eigen ervaring kan overbrengen op Android naar de eindgebruikers toe.

Ook reageerde Kim negatief op de Samsung Galaxy S4 Google Edition. "Wij hebben geen plannen om onze toestellen zonder onze eigen skins te leveren zoals Samsung dat nu gedaan heeft. Dat heeft voor ons geen toegevoegde waarde." Kim ontkende dan ook dat LG überhaupt plannen heeft voor een vanilla Android-smartphone en de LG Optimus G Pro zal dan ook niet in een GE-editie op de markt gaan komen volgens Kim. De manager benadrukte wel dat LG een zeer goede relatie met Google heeft maar dat voorlopig de twee niet zo nauw als met de Nexus 4 zullen gaan samenwerken.

  
 

Reageren

Avatar

Log-in via een van de volgende social media partners om een reactie achter te laten

Of gebruik je All About Phones account om te reageren

Reacties

Avatar Daan den Ouden

Daan den Ouden -

Ik zag dat jullie gequoted zijn door Cnet: http://crave.cnet.co.uk/mobile... Goed bezig!

Avatar bartvuijk

bartvuijk -

En door Engadget, The Verge en talloze andere techblogs. All About Phones wordt overal goed gelezen, niet alleen door jullie

Avatar Timboektoe

Timboektoe -

Misschien kan Wong Kim beantwoorden waarom ze zolang over een firmware update doen. Dat is juist het voordeel van zonder skin.

Avatar Danijel

Danijel -

Jammer genoeg hebben we deze vraag niet meer kunnen stellen..