All About Phones maakt gebruik van Cookies om de website goed te laten functioneren. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

'iPhone wordt te heet'

Door , | 1 reactie

De iPhone heeft veel probleempjes en ook dat het toestel erg warm kan worden is geen nieuwtje meer. Een recent incident met een Italiaanse blogger is echter wel erg bijzonder. Tijdens het opladen vatte zijn iPhone vlam bij de laderingang omdat hij te heet geworden was.

iPhone 3G brandende laderDe iPhone 3G kent erg veel problemen zoals haarscheurtjes, spontaan barstende displays en vervorming door hitte bij het laden. Dat laatste geval blijkt nu niet het enige te zijn wat kan gebeuren door de grote warmteonwikkeling bij het laden van de iPhone. Tim Colbourne, een Italiaanse blogger, had namelijk de pech dat zijn iPhone tijdens het laden vlam vatte bij de ingang van de lader. Zoals te zien in de afbeelding hiernaast, is zijn lader helemaal gesmolten en verschroeid. De iPhone zelf lijkt niet zo veel schade te hebben opgelopen, maar kwalijk blijft het zeker.

Na zijn incident ging Tim op onderzoek uit of dit misschien eerder ook al gebeurd was en toen kwam hij een gelijk incident tegen dat vorig jaar in Zweden plaatsvond. Waarschijnlijk zullen er nog wel meer incidenten zijn, hoewel het dus geen veel voorkomend probleem lijkt te zijn. De ongelukkige Zweed wiens iPhone verbrandde heeft het toestel na heel veel moeite kunnen inruilen voor een nieuwe iPhone, laten we hopen dat het claimen van een nieuw toestel in toekomstige gevallen wat makkelijker gaat.

Artikel delen via:
Facebook Twitter Google+ WhatsApp

Tags: iPhone 3GprobleemAlgemeen

Bron: Engadget

Gerelateerde artikelen

 1. Lees verder

  Problemen Android Kitkat met Exchange-accounts

  Android 4.4 Kitkat, de laatste versie van het mobiele besturingssysteem van Google, leidt bij sommige mensen tot problemen met het opzetten van hun Microsoft Exchange-account. Die geeft nogal eens een...

 2. Lees verder

  'Sony Xperia Z houdt er soms ineens mee op, oplossing in de maak'

  Een groeiend aantal gebruikers van de Sony Xperia Z klaagt erover dat hun toestel soms ineens uitvalt, en bijna niet meer op gang te krijgen is. Een harde reset is dan noodzakelijk.

 3. Lees verder

  Microsoft onderzoekt spontane reboots Windows Phone 8-telefoons

  Microsoft onderzoekt meldingen van gebruikers van Windows Phone 8-toestellen dat hun telefoon nogal eens spontaan opnieuw opstart.

Reageren

Avatar

Log-in via een van de volgende social media partners om een reactie achter te laten

Of gebruik je All About Phones account om te reageren

Reacties

Avatar viking

viking -

leuk als je ligt te slapen