All About Phones maakt gebruik van Cookies om de website goed te laten functioneren. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

RIM verschaft duidelijkheid over software-update BlackBerry Playbook

Door , | 0 reacties

Tijdens een software sessie op BlackBerry World heeft RIM wat informatie losgelaten over de volgende software-update van de Playbook-tablet. Zo krijgt de PlayBook videochat en een FaceBook applicatie in de volgende update.

BlackBerry PlayBookDeze week vindt in Orlando, Florida de BlackBerry World 2011-conference plaats waarbij RIM veel over haar nieuwste producten vertelt. Tijdens een software sessie over de PlayBook heeft RIM meer duidelijkheid gegeven wat we bij de volgende update kunnen verwachten.

De grootste toevoeging is videochat. Dit is op moment ook al terug te vinden in de nieuwste iPads en Google is er ook druk mee bezig voor de Android tablets. Ook krijgt de browser nog wat updates zodat alle websites vlekkeloos moeten werken en krijgt BlackBerry messenger een update.

Verder zal de PlayBook de eerste door FaceBook goedgekeurde tabletapplicatie krijgen. Voor de iPad zijn er ook FaceBook applicaties te vinden maar deze worden niet officieel door FaceBook erkend. Dit zal wel het geval zijn voor de PlayBook. Verder meldde RIM dat er snel een update komt waarin de PlayBook een zelfstandige e-mailclient, agenda en adresboek krijgt.

Ook liet RIM nog even weten dat er bij de lancering van de tablet 3000 applicaties beschikbaar zijn. Dat zijn er meer dan Android en Apple bij de lancering van hun eerste tablet hadden.

In de tweede helft van dit jaar verwacht RIM ook een PlayBook met HSPA+ uit te brengen die zal samenwerken met het Europese mobiele netwerk. Verder kunnen we de komende dagen nog meer nieuws over de PlayBook verwachten.

Artikel delen via:
Facebook Twitter Google+ WhatsApp

Tags: toestellenBlackberryupdateRIMFacebookPlayBooktabletsvideobellen

Gerelateerde artikelen

 1. Lees verder

  TeleWeek week 3: Samsung druk in de weer met Tizen, Windows en BlackBerry

  Ja, dit was misschien wel de week van Samsung. Met releases van de Galaxy A3 en A5 in Nederland, waar we het verder niet over hebben, het overnamebod op BlackBerry dat later weer werd ontkent en het g...

 2. Lees verder

  Bijna 2 miljoen Nederlanders gebruiken Snapchat

  In de afgelopen 12 maanden is het aantal Snapchat-gebruikers bijna verdubbeld, blijkt uit een onderzoek van Telecompaper.

 3. Lees verder

  Nederlanders gebruiken steeds meer alternatieve apps voor bellen

  Steeds meer Nederlandse mensen gebruiken een alternatieve app in plaats van het traditionele bellen. Meer dan de helft van de gevraagden in een Multiscope onderzoek, heeft weleens via WhatsApp gebeld.

Reageren

Avatar

Log-in via een van de volgende social media partners om een reactie achter te laten

Of gebruik je All About Phones account om te reageren

Reacties

Er zijn nog geen reacties achtergelaten op dit artikel. Ben jij de eerste?