All About Phones maakt gebruik van Cookies om de website goed te laten functioneren. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Reviews van januari 2015

Honor 3C by Huawei review

Honor 3C by Huawei review

De Honor 3C is een budgettelefoon die in ieder geval op het eerste gezicht erg goede specificaties biedt. Voor €140 krijg je een uitgebreide smartphone en in deze review kijken we of het toestel de hoge verwachtingen waarmaakt.

LG G3 S review

LG G3 S review

De LG G3 S is de kleine broer van de populaire G3. Zijn genen heeft de smartphone alvast mee, maar is het verder ook een aanrader? In deze review zoeken we het uit!

Nokia Lumia 830 review

Nokia Lumia 830 review

De Lumia 830 wordt door Microsoft gepositioneerd als 'voordelig vlaggenschip'. In deze review bekijken we in hoeverre het toestel die titel waard is.

Sony Xperia Z3 Tablet Compact review

Sony Xperia Z3 Tablet Compact review

De Xperia Z3 Tablet Compact is een dunne, kleine tablet van Sony. Hij is waterdicht en heeft behoorlijk goede specificaties. In deze review bekijken we of hij zijn forse prijs, van 399 euro, waard is.

HTC Desire Eye review

HTC Desire Eye review

De HTC Desire Eye is de ultieme selfietelefoon die als een soort 'functioneel topmodel' het portfolio van HTC komt versterken. In deze review kijken we ernaar.

HTC Desire 310 review

HTC Desire 310 review

De HTC Desire 310 is een goedkope telefoon die het HTC-logo draagt. Een echte HTC-telefoon is het helaas niet. In deze review lees je waarom.

Huawei Ascend G7 review

Huawei Ascend G7 review

De Huawei Ascend G7 is een 'premium midrange' telefoon, zoals Huawei 'm zo mooi noemt. In deze review kijken we of het toestel niet teveel inlevert in ruil voor zijn hoogwaardige jasje.