All About Phones maakt gebruik van Cookies om de website goed te laten functioneren. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Reviews van september 2014

Sony Xperia Z2 Tablet

Sony Xperia Z2 Tablet

De Xperia Z2 Tablet is Sony's top-tablet die de concurrentie aangaat met de Apple iPad Air en de Samsung Galaxy Tab S. In deze review proberen we erachter te komen of Sony dit lukt.

Xiaomi Mi 4

Xiaomi Mi 4

De Xiaomi Mi 4 is het nieuwe topmodel van het Chinese Xiaomi. De smartphone is nog duidelijk niet op de westerse markt gericht, maar komt een heel eind. In deze review lees je er alles over.

Sony Xperia M2

Sony Xperia M2

De Xperia M2 moet de typische Sony-elementen van de Z-serie naar het middensegment brengen. Dat lukt aardig, maar de telefoon weet zich toch weinig te onderscheiden. In deze review lees je meer.

Alcatel Idol Alpha

Alcatel Idol Alpha

De Alcatel Idol Alpha is een smartphone van Alcatel die aan alle kanten premium uitstraalt. Daar zijn echter wel wat concessies voor gedaan. In deze review maken we de balans op.

Samsung Galaxy Tab S 10.5

Samsung Galaxy Tab S 10.5

De Samsung Galaxy Tab S 10.5 is de eerste Samsungtablet die het belangrijke S-predikaat mee krijgt. Dat betekent dat het de toptablet van Samsung de komende tijd is. Maakt hij de daarbij horende verwachtingen waar?

Xiaomi Redmi Note

Xiaomi Redmi Note

De Xiaomi Redmi Note is een goedkope phablet van Chinese makelij. Desondanks zijn de specificaties van het apparaat goed te noemen. In deze review gaan we op zoek naar de addertjes onder het gras.

Motorola Moto E

Motorola Moto E

De Moto E is de voordeligste van de drie Moto-telefoons van Motorola. In deze review kijken we naar de prijs-kwaliteitsverhouding van de goedkope telefoon en bekijken we of de software opnieuw zo goed is geoptimaliseerd!