All About Phones maakt gebruik van Cookies om de website goed te laten functioneren. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Reviews van november 2014

Android 5.0 Lollipop review

Android 5.0 Lollipop review

Lollipop is volgens Google 'the sweetest release of Android yet'. In deze review bekijken we de nieuwe grote Android-update.

Samsung Galaxy Ace 4 review

Samsung Galaxy Ace 4 review

De Samsung Galaxy Ace 4 is de vierde telg in Samsung's belangrijke Ace-lijn. De smartphone brengt een 64bit-processor en super amoledscherm als unieke punten, waardoor hij zich goed kan onderscheiden.

Apple iPad Air 2 review

Apple iPad Air 2 review

Dunner en sneller: dat is de Apple iPad Air 2 in het kort. In de hele review nemen we de tablet van top tot teen door en beoordelen we de iPad natuurlijk ook.

Honor 6 by Huawei review

Honor 6 by Huawei review

De Honor 6 is de eerste smartphone van Huaweidochter Honor. In deze review kijken we of het toestel de aankoop waard is.

Motorola Moto X 2014 review

Motorola Moto X 2014 review

De vorige Moto X was een prima telefoon, maar liep qua specificaties een beetje achter en bleek daardoor geen succes. Met de Moto X 2014 wil Motorola dit succes wel bereiken. We keken of de telefoon dat in zich heeft.

Samsung Galaxy Note 4 review

Samsung Galaxy Note 4 review

De Galaxy Note 4 is een ware krachtpatser van Samsung. Maar de vraag is of dit toestel genoeg is om de concurrentie de baas te blijven dit najaar. All About Phones zoekt het uit in een uitgebreide review.

Sony Xperia Z3

Sony Xperia Z3

De Sony Xperia Z3 komt na een half jaar de Xperia Z2 alweer aflossen als topmodel van Sony. Heeft Sony voldoende tijd gehad om van de Z3 echt een beter toestel te maken? In deze review zoeken we het uit.

Apple iPhone 6 Plus

Apple iPhone 6 Plus

De iPhone 6 Plus gaat de boeken in als de eerste phablet van Apple. In deze review onderzoeken we of de combinatie tussen Apple en phablets goed uitpakt.

Sony Xperia Z3 Compact

Sony Xperia Z3 Compact

De Sony Xperia Z3 Compact is alles wat je van een Sony-vlaggenschip mag verwachten in een compacte body. In deze review kijken we ernaar.

Samsung Galaxy S5 mini

Samsung Galaxy S5 mini

De Samsung Galaxy S5 mini is een kleine variant van de populaire Galaxy S5. De specificaties zijn minder, maar de gebruikservaring moet hetzelfde zijn. Of dat klopt, lees je in deze review.

Apple iPhone 6

Apple iPhone 6

De iPhone 6 is traditie getrouw het beste verkopende en daarmee het belangrijkste toestel van het jaar. All About Phones test het nieuwe, grotere, paradepaardje van Apple uit.

Apple iOS 8

Apple iOS 8

iOS 8 is Apple's nieuwste besturingssysteem voor de iPhone en iPad. Op het eerste gezicht lijkt iOS 8 niet zoveel anders te zijn dan zijn voorganger. In deze review lichten we iOS 8 helemaal door en beoordelen we Apple's besturingssysteem.