All About Phones maakt gebruik van Cookies om de website goed te laten functioneren. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Reviews van augustus 2014

Xiaomi Redmi Note

Xiaomi Redmi Note

De Xiaomi Redmi Note is een goedkope phablet van Chinese makelij. Desondanks zijn de specificaties van het apparaat goed te noemen. In deze review gaan we op zoek naar de addertjes onder het gras.

Motorola Moto E

Motorola Moto E

De Moto E is de voordeligste van de drie Moto-telefoons van Motorola. In deze review kijken we naar de prijs-kwaliteitsverhouding van de goedkope telefoon en bekijken we of de software opnieuw zo goed is geoptimaliseerd!

Nokia Lumia 930

Nokia Lumia 930

De Nokia Lumia 930 is de eerste topsmartphone die op Windows Phone 8.1 draait. In deze review gaan we kijken of de Lumia daarmee een beetje uit de verf kan en bekijken we alle aspecten van de smartphone!

HTC Desire 816

HTC Desire 816

De HTC Desire 816 is de aanvoerder van de Desire-lijn en moet een beetje van HTC's premium-gevoel naar het middensegment brengen. In deze review kijken we in hoeverre dat lukt.

OnePlus One

OnePlus One

Startup OnePlus beweert met de One een topsmartphone in de schappen te hebben voor nog geen €300. In deze review zoeken we uit hoe goed deze smartphone daadwerkelijk is.

LG G3

LG G3

De LG G3 is het nieuwe vlaggenschip van de Koreaan. Het is tevens het eerste toestel dat over een quad HD-scherm beschikt. De vraag is of de G3 uitblinkt op elk vlak. All About Phones zoekt het uit.