All About Phones maakt gebruik van Cookies om de website goed te laten functioneren. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

BlackBerry Bold 9700 - Scherm en toetsen

Door , | 133 reacties

Scherm

BlackBerry Bold 9700Op het 2.4” scherm van de BlackBerry 9700 is haast niets aan te merken. De scherpte is prima en alles is werkelijk prima af te lezen. De resolutie van de telefoon mag dan niet de beste zijn die er op de markt te verkrijgen is, voor een dergelijk toestel is het wat ons betreft voldoende en het scherm ziet er prima uit. Feit blijft dat de BlackBerry niet de pretentie heeft een multimedia telefoon te zijn van het kaliber Nokia N900 of HTC HD2. De BlackBerry is een meer praktische telefoon en waarvoor hij bedoeld is, is meer dan prima uit te voeren op dit scherm.

Toetsen

BlackBerry Bold 9700Het eerste wat opvalt aan het toetsenbord is de vervanging van de trackball door het zogenaamde trackpad en zoals we al memoreerden in de inleiding is dit een fantastische verbetering. Hoewel we ook goede ervaringen hebben de trackballetjes van BlackBerry, was wennen aan de trackpad binnen no-time gebeurd. Het grootste voordeel is dat het grote nadeel van de vorige BlackBerry’s, de trackball die niet meer reageert door stof, is weggenomen.

Hoewel de BlackBerry 9700 veel compacter is dan zijn succesvolle voorganger heeft men weinig concessies hoeven doen aan het toetsenbord. Daar de BlackBerry Curve dezelfde afmetingen heeft als deze 9700 is het toetsenbord van de nieuwe Bold een stuk prettiger typen. Dit doordat men de vormgeving van het toetsenbord van de Bold 9000 heeft aangehouden en slechts zeer minimaal de knoppen iets kleiner heeft gemaakt. Zeker wanneer we de 9700 vergelijken met de Nokia E72 mag dit toetsenbord een verademing heten. Zelfs met dikke vingers is het toetsenbord redelijk goed te bedienen, wat bij de E72 zeker niet het geval was.

Naast de toetsen die tot het Qwerty-toetsenbord behoren zijn er nog een viertal toetsen waarneembaar. De beltoets, de knop om het gesprek te beëindigen, wat tevens de in- uitschakelknop is, de menu-knop en de return-button. Zoals eerder gememoreerd geen overbodige zaken, iets wat het toestel uiterst overzichtelijk maakt. Helaas moet echter ook hier weer een enkele kanttekening geplaatst worden en wel weer met betrekking tot de afwerking. Sommige knoppen liggen voelbaar hoger dan anderen en ook het trackpad lijkt niet geheel waterpas in het toestel verwerkt te zijn. Concluderend is het een prima te bedienen toetsenbord maar is op de afwerking nogal wat aan te merken.

Artikel delen via:
Facebook Twitter Google+ WhatsApp

Tags: toestellenReviewBlackberry9700Bold 9700

Gerelateerde artikelen

 1. Lees verder

  Google Nexus 6P by Huawei review: sprong vooruit

  Google bracht dit jaar niet een maar twee Nexustelefoons op de markt. De Nexus 6P, gemaakt door Huawei, is de beste van die twee toestellen. In deze review bekijken we hoe goed hij precies is.

 2. Lees verder

  Sony Xperia Z5 Compact review: kleine alleskunner

  Sony is de enige fabrikant die ieder jaar een 'compacte' high-endtelefoon uitbrengt. Dit jaar is dat de Xperia Z5 Compact, een vlaggenschip met een 4,6-inch scherm. In deze review keren we h...

 3. Lees verder

  Samsung Galaxy Tab S2 9.7: dichter bij de iPad

  De Samsung Galaxy Tab S2 is de nieuwe toptablet van Samsung. In deze review bekijken we het 9.7-inch model.

Reageren

Avatar

Log-in via een van de volgende social media partners om een reactie achter te laten

Of gebruik je All About Phones account om te reageren

Reacties

Avatar SIDNEYYY

SIDNEYYY -

Hallo
Ik heb de bold 9700, en ik heb nu al voor de 2e keer dat al mijn foto's en filmpjes en muziek weg is. En als ik een foto wil maken slaat hij hem ook niet meer op. Ik heb dit dus al eens eerder gehad en toen had ik een nieuw mediakaartje gekocht en dat hielp. Maar nu is het weer! Het gebeurd steeds als ik probeer foto's vanaf mijn pc naar mijn mobiel wil doen. KAN IEMAND ALSJEBLIEFT HELPEN ?!

Avatar bernard

bernard -

Ik heb de bold 9700, als ik een foto maak slaat hij hem op maar ik kan hem niet meer terug vinden, als ik op alle afbeeldingen druk staat er niks meer. Heb nog geen geheugenkaart zal dat beter worden als ik die heb? Iemand een idee?

Avatar keano

keano -

hey
ik vind de blackberry een goede telefoon, ping alles derop en deraan alleen als ik via mn bb op msn wil krijg ik lijsten, groepen waar allemaal mijn contacten over verdeeld staan terwijl ik het nooit heb als ik via de pc op msn ga, weet iemand hoe dit komt?

thanks

Avatar vivianne

vivianne -

ik heb dit ook een tijdje gehad, geen internet. Het kan aan je provider liggen, ik heb nu een ander abbonnement afgesloten en heb dus een andere provider nu en heb er geen last meer van, het kan daar aan liggen.

Avatar lisanne

lisanne -

mijn batterij gaat nog niet eens een hele dag mee, het is ook wel dat ik heeel veel met mijn blackberry doe..
ik heb hem laatst dus in bad laten vallen, was dus niet zo slim van me want hij doet het niet meer.. eerst had ik hem laten drogen, in rijst gelegd, niks aan de hand, dag erna deed hij het weer.. was super blij, maar te vroeg gejuigd.. hij doet het nu niet meer!
hij wil heletijd weer rebooten, maar dan na een klein stukje valt hij uit, het lampje gaat dan rood knipperen en zo blijft het door gaat, waarschijnlijk tot de batterij leeg is..
wat moet ik doen?

Avatar iceman

iceman -

Goedenmiddag,
Ik heb een Blackberry bold 9700 (100) en dacht dat ik afgelopen week een software update kon downloaden.
Na dat dit was gedaan vond ik het al vreemd dat ik ineens thema's op mijn mobiel had en ik kon niets meer terug vinden bij bv instellingen. Nu blijkt dat de update die ik gedownload heb niet voor de 9700 (100) maar 9700 (80) een ander model dus. Hoe kan ik zsm terug naar mijn eigen software voor mijn mobiel. Kan ik dat ergens downloaden of ....
Wie kan mij helpen want ik wordt er helemaal para van

Avatar chey

chey -

ja , dat heb ik ook ik heb gehoord dat de scherm dan kaduk is
weet t niet meer ?????????????
als iemand t weet HELP

Avatar anky

anky -

hoi ik heb een probleem ik heb dinsdag een nieuwe blackberry bold 9700 gekregen van mijn vader maar sinds vanmiddag geeft hij alleen maar een wit scherm aan heb al veel geprobeerd zoals de batterij eruit halen en er weer in doen in de oplader aan en uit zetten en veel gewoon afwachten het is gekomen nadat ik de telefoon maximaal twee minuten in mijn jaszak heb gehad heeft u hier een oplossing voor?

Avatar Sharon

Sharon -

Hallo,

Ik heb nu al n jaartje de blackberry bold 9700, en sidns vandaag doet mijn internet het niet. Heb al n aantal keren mn telefoon aan en uit gezet met batterij eruit, maar niets helpt! Weet iemand anders wat ik kan doen?

X

Avatar vivianne

vivianne -

ik heb dit ook een tijdje gehad, geen internet. Het kan aan je provider liggen, ik heb nu een ander abbonnement afgesloten en heb dus een andere provider nu en heb er geen last meer van, het kan daar aan liggen.

Avatar jahoi

jahoi -

help ! ik heb n curve 8520 en bij ping weer geeft hij mijn muziek niet meer aan... en bij instellingen kan ik het ook niet meer aanvinken... help help help me ! het is heeeeel hinderlijk...
groetjes..

Avatar lisanne

lisanne -

dat is waarschijnlijk omdat je het bij ping hebt uitgesteld? er is een knop voor om je muziek wat je aan het luisteren bent in je naam te ' zetten ' wat nattuurlijk ook uit gezet kan worden

Avatar bas1234

bas1234 -

hallo,

kan iemand mijn helpen?
ik wil mijn muziek afspelen en dan geeft hij de melding : unable to play content.
ik heb al iets gedaan met met browser maar dat helpt ook niks.

heeft iemand tips?

Avatar blackie

blackie -

hey mensen ik heb ook een bb 8520
maar mijn probleem is dat die de soft eruit knalt de klok en de wekker bvd en de oproepen gooit tie er af wat kan ik er aan doen ik hoor van jullie gr blackie:

Avatar help

help -

heee mensen!
ik ben radeloos!!ik heb de bbb(b) 9700, maar ik kan nergens apps downloaden!waar kan ik dat doen?ik heb al vioa de browser en dan naar bb site gegaan maar als ik daar donwloaden klik zegt hij dat het fout is ofzo, bij allemaal!HELP!

bedankt!

XOXO

Avatar Leroy

Leroy -

Hallo,
Ik heb een probleem met mijn app world. Hij zegt dat ik het verkeerde wachtwoord gebruik en daarom voor 0 minuten op slot gaat.
Ik gebruik echter overal hetzelfde wachtwoord. Dus ik weet zeker dat dit het goede wachtwoord was. Iedereen zegt dat ik een update moet uitvoeren, maar waar moet dat?
Gr

Avatar David

David -

Bovenstaande opgelostmbv Engels forum. Je moet de batterij eruit halen en er weer in doen. vreemd maar het werkt

Avatar David

David -

Eerst kon ik in de agendafunctie met de 'navigator' naar rechts of links glijden om naar een vologende dag te gaan. Dat is nu echter niet meer mogelijk (waarom weet ik niet). Om van dag in de agenda te veranderen moet ik naar boven scrollen een dag selecteren en daarop klikken. Liever wil ik weer als ik bijv op dinsdag 24 mei sta, daarvandaan naar rechts kunnen schuiven om bij de woensdag uit te komen. Wie kan mij heelpen. Blijkbaar heb ik een instelling gewijzgd...

Avatar Leroy

Leroy -

Hallo allemaal!
Ik hen hier al eerder een bericht gepost over mijn camera, dat is nu allemaal opgelost!
Maar nu wil mijn mail niet meewerken; als ik alles In wil stellen, komt het het Gelijk op een bedrijfsaccount. Terwijl ik niet zo'n account heb? Ik heb ales geprobeerd mast het vale niet terug te draaien, kan IEMAND mij helpen? .

Avatar Justus

Justus -

Als ik naar'' Muziek ga en dan een willekeurig liedje wil afspelen dan zegt :"kan media bestand niet afspelen wanner Spraakgest. Bellen is ingeschakeld" ik pas daar wel wa top aan (spraakgest bellen) maar het wil niet help mijQ

Avatar iraqia

iraqia -

Hallo,

Ik had even een vraagje ik heb een bb bold 9700.
maar als ik een muziek open doe dan staat er dit UNABLE TO PLAY CONTENT. weet iemand hoe ik mischien wel muziek kan luisteren?
Alvast bedankt.

Avatar eefje

eefje -

hallo daar!
ik heb problemen met mijn app world
ik ben er al mee naar de winkel geweest
en er is uren mee gespeeld maar nog steeds, niks.
ik heb geen idee wat ik moet doen
ik wil hem niet laten opsturen want dan ben ik hem heel lang kwijt, aub graag hulp!

Avatar Leroy

Leroy -

Hee Allemaal,

Ik heb nu sinds 3 dagen mijn blackberry 9780. En ik heb 2 vraagjes;

1;email)
Ik wil graag mijn email activeren, heb gelezen dat je gewoon je hotmail/live etc. wachtwoord moet gebruiken, hij probeert dan ongeveer 5 minuten naar een netwerkverbinding en zegt dan dat hij geen verbinding kan maken, terwijl hij wel wiFi verbinding heeft'
Ik heb helaas geen internetabonnement, ligt dit hier aan?

2;camera)
Als ik een foto heb gemaakt staat er links een camera'tje en rechts en rood kruisje om de foto te wissen. Alleen kan ik als ik de foto niet wil bewaren niet naar het kruisje bewegen om de foto te wissen, hoe kan dit?
Groet

Avatar zoee

zoee -

Hee merel, ik heb precies het zelfde! :@
Ik word er gek van! Mischien kan iemand helpen!!!Mvg,
Zoe

Avatar kieeeek

kieeeek -

Heey,k heb een probleem,eerst kon ik op msn gewoon myn afbeelding wijzigen maar daarna was myn bb kapot gegaan en heeft de winkel er de nieuwste software op gedaan omdat die upgedate moest worden,maar nu kan k mijn msn afbeelding niet wijzigen je blijft de hele tijd zown standaard plaatje te zien,hoe kan ik dit oplossen? K heb al een aantal keren geprobeerd om msn opnieuw te downloaden maar dat heeft geen nut.

Avatar selina

selina -

heey
ik krijg geen muziek meer afgespeeld
ik kom wel op het scherm maar als ik dan naar onder wil scrollen doet hij het niet en hij speelt het niet af, kan iemand mij aub helpen ?

Avatar zaar

zaar -

bold 9700: mijn msn valt nu elke keer na tien minuten ofzo uit en daarvoor nooit,als ik een liedje intyp bij mijn muziek en ik klik erop krijg ik een ander te horen,bij elk nummer is dat,als ik op een afbeelding klik opent tie hem niet,als ik toetsenbord vergrendel moet ik per se op dat knopje bovenop de bb klikken,eerst kon ik gewoon op menu en knopje A klikken,weet iemand hoe dit allemaal kan worden hersteld?

Avatar helpmijjj

helpmijjj -

Ik heb een vraagjj mij bb curve toestenbord reageerd niet meer wie kan mij helpen?

alvast bedankt !

Avatar aislinn

aislinn -

Dat ligt niet een de telefoon maar aan het knopje onder die toetsen. Doordat je je bb hebt laten vallen zullen die knopjes wss beschadigd zijn. Je kunt het beste naar de winkel van je provider gaan, die zullen hem wss opsturen en laten repareren.

Avatar aislinn

aislinn -

Applicatie van bb app store verwijderen en via internet op je bb opnieuw downloaden, hielp bij mij iig wel

Avatar henri

henri -

E-mail instellen op BB bold 9780 wil niet lukken!

Wie kan mij helpen?

Heb net een nwe bb bold 9700, email instellen gaat niet, heb alles geprobeerd!! help!

Avatar Fabian

Fabian -

hey,
ik heb een probleem met het installeren van os 6 op mijn blackberry 9700. Als ik het wil installeren vraagt 't naar mijn password maar als ik me password invoer zegt hij dat 't incorrect is. wie kan me zeggen wat ik moet doen?

Avatar Lila

Lila -

Hoi,
Ik heb twee vragen:
1. Ik vermanent een internet melding boven, zoals bij een ping melding enzo, is dit normaal, zo nee hoe krijg ik dit weg?
2. Hoe kan ik namen van muzieknummers veranderen?

Alvast heel erg bedankt

<3

Avatar Maxime

Maxime -

Hallo,
Ik heb muziek op mij telefoon gezet via de pc, maar ik kan ze nergens vinden op mijn telefoon, en heb een geheugenkaart.. Weet iemand hoe dat kan??
Alvast bedankt!
Kus

Avatar gast

gast -

ik heb een blackberry 9700
sinds gister wil die maar niet aan
en als ik hem aan doe komt een wit beeld
maar het rood lichtje brandt wel..
ik heb me batterij al eruit gedaan
wie kan me helpen

Avatar kiera

kiera -

heel veel mensen hebben dat probleem, ik denk persoonlijk dat het beter is dat je er even mee terug gaat naar de winkel, je kunt het altijd vragen. Als aan en uit zetten niet helpt, kun je dat het beste doen, vooral niet te veel er zelf aan doen, misschien wordt het dan erger. Gewoon naar de tel zaak dus!

Avatar bb lover

bb lover -

slechte recentie en je haalt de agenda naar beneden 9 tot 5 is duidelijk een werk dag en een blackberry is voornamelijk bedoelt voor zakenlui verdiep je eens wat beter..

Avatar Manuela

Manuela -

Hallo,

Ik had hetzelfde probleem met het feit dat ik steeds de melding kreeg : unable to play content.
Ik heb toen de applicatie lijst bekeken. Bij opties en dan toepassingen. En ik heb hyves verwijderd( omdat ik daar verder weinig op zit) en toen opnieuw opgestart, en toen was het probleem weg!
Misschien kan dat je ook helpen, om gewoon een applicatie te verwijderen?

Groetjes

Avatar Smeulders

Smeulders -

Hallo. Heb sinds een aantal dagen een BB Bold 9780. Deze rammelt al aan de achterkant vanaf dag 1. Lijkt achter de luidspreker vandaan te komen. Je hoort het als je hem weg legt of als je er tegenaan tikt. Is dit bij jouw toevallig ook. Hoor het graag?

Groetjes A. Smeulders

Avatar delano

delano -

Hallo. Ik heb een bb curve en mijn probleem is als ik bel en de persoon praat dan hoor ik hem 1seconde wel en dan weer 2seconde niet en zo gaat het maar door en ook hetzelfde als ik een spraakmemo opneem als ik die dan afspeel hoor je me 1seconde wel en 2 seconde niet en dan gaat het ook weer zo door!? HELP!!!!

Avatar Arjen

Arjen -

Hoi,

Sinds een paar dagen krijg ik, als ik muziek wil afspelen op mijn BB, de melding: unable to play content. Iemand enig idee?

Gegroet, Arjen

Avatar lisa

lisa -

hallo,

ik heb een probleem met mijn blackberry bold 9700.
mijn toetsje 0 doet het niet als ik het indruk.
wat kan ik daaraan doen??
help me alsjeblieft

Avatar lisa

lisa -

hallo,

ik heb een probleem met mijn blackberry bold 9700.
mijn toetsje 0 doet het niet als ik het indruk.
wat kan ik daaraan doen??
help me alsjeblieft

Avatar help

help -

ik heb een bbb 9700 en sinds vandaag doet mijn menu knop het net meer!
ik kan dus niet meer in mijn menu komen, alleen de functies die onder snelknoppen zitten...
aan uit zetten heeft geen nut, batterij erin en eruit..
niets helpt! wie kan mij helpen??

Avatar Dominick

Dominick -

Je kunt het beste terug gaan naar de winkel. Mocht je geen garantie hebben dan kun je proberen hem open te schroeven en kijken of er misschien iets tussen het knopje en het toetsenbordmembraan zit, en kijken of hij het wel doet als je direct daarop drukt.

Avatar zuur

zuur -

Ik heb vanmiddag mijn bb bold9700 in de wc laten vallen.
Meteen uit elkaar gehaald en gefohnd..
Helaas doet hij het niet meer, hij gaat gewoon aan maar daarna weer uit en telkens herhaald zich dit.
Probeer het nu met ongekookte rijst hopen dat dit wel lukt....
Iemand nog tips, ben er zuur van

Avatar Grace

Grace -

Ik heb ook nog een probleem,
Ik kan sinds gisteravond geen media bestanden meer afspelen, zelfs video's niet! Dus als ik hem dan open dan staat er: AFSPEELFOUT ???
Wat moet ik doen? misschien instellingen veranderen ofzo? iemand?

Avatar G-na

G-na -

Hallo,

Vandaag heb ik mijn bb bold 9700 in de sneeuw laten vallen.. En nu heb ik dus waterschade (stickertje wat binnen in zit is van rood naar wit verkleurd). Hij doet nu niets meer.. Iemand ideeen hoe dit op te lossen is? Moet ik m echt laten maken? En wat kost dit? Help me PLEASE

Avatar kiera

kiera -

het klinkt misschien heel gek maar ik heb vaak gehoord als je waterschade hebt aan je telefoon je hem in een bak rijst moet doen zodat alle vocht eruit kan, ik weet niet of het helpt misschien kun je het ergens naar vragen voordat je het doet maar het is misschien een tip

Avatar Grace

Grace -

Je kunt ook je telefoon uit elkaar halen en fohnen, klinkt ook raar maar mijn vorige telefoon was ook zeiknat, ik fohnde hem en hij deed het weer!

Avatar Niemand

Niemand -

had ik maar genoeg geld!!
ik heb een stappenplan nodig!!!HELP

Avatar toon

toon -

mijn vraag is hoe kan ik me ping geluid veranderen van me bold9700??

Avatar Chantal

Chantal -

Ik heb het toestel nu zo'n 2 maand en hij bevalt mij echt super goed ik ben hier echt heel blij mee. Ik hoef nooit weer een toestel met touchscreen dit is toch echt 10x beter. Verder heb ik totaal nog geen problemen ondervonden met het toestel dus voor mij echt een aanrader

Avatar Stephanie

Stephanie -

hallo allemaal
ik heb een blackberry bold 9700
en ben laats naar een studio gegaan van een vriend van mij om een mix te laten maken. toen ik mijn telefoon aansloot aan die computer om die mix op mijn telefoon te zettten en later toen ik me telefoon weer los koppelde was alles in mijn telefoon weg me muziek en me foto's...
toen ik thuis kwam heb ik op mijn eigen computer gekeken en daar laat hij gewoon zien dat me foto's en muziek er nog in staan. ik moest een andere map maken en me muziek enzo in een andere map plaatsen en uit die blackberry map hallen. alleen wanneer ik nu foto's maak of een filmpje moet ik eerst via me pc het bestand over plaatsen naar me andere map wil ik het in me telefoon bekijken.
kan iemand mij mischien helpen met deze probleem!!!

Avatar Gabrielle

Gabrielle -

Dat probleem heb ik dus ook. Ik ben benieuwd hoe of dat opgelost kan worden en hoe.

Avatar ibrahim

ibrahim -

Ik kan me foto niet meer veranderen ik had ik me neefje maar nu heb ik me bb uit gedaan baterij er uit paar min er uit maar geen resultaat jha nu heb ik dat poppetje dat je geen foto hebt het wilt niet lukken echt irritant (heb een blackberry bold 9700)

Avatar ibrahim

ibrahim -

Ik kan me foto niet meer veranderen ik had ik me neefje maar nu heb ik me bb uit gedaan baterij er uit paar min er uit maar geen resultaat jha nu heb ik dat poppetje dat je geen foto hebt het wilt niet lukken echt irritant (heb een blackberry bold 9700)

Avatar ibrahim

ibrahim -

Ik kan me foto niet meer veranderen ik had ik me neefje maar nu heb ik me bb uit gedaan baterij er uit paar min er uit maar geen resultaat jha nu heb ik dat poppetje dat je geen foto hebt het wilt niet lukken echt irritant (heb een blackberry bold 9700)

Avatar sarah

sarah -

hallo allemaal
ik ben al een tijdje aan het denken
om een blackberry bold te kopen
maar ik lees en hoor duizenden berichten dat de
blackberry een slechte telefoon is
zelf in de telefoonzaken waar ik hem wil halen
leggen ze uit dat hij niet goed is
kan iemand mij helpen?
want ik wil er dolgraag een
maar al die reacties, wat moet ik ermee?
groetjes

Avatar autje

autje -

Wat ik zou doen ..

Haal de vernieuwde Bold: 9780

Heeft nieuwe software betere camera, en ongeveer voor de zelfde prijs.
Had ook eerst de Bold 9700 maar de verbinding viel steeds weg.

Heb sinds vandaag de BlackBerry Bold 9780 en de verbinding blijft.

Miss heb je hier iets aan

Avatar sarah

sarah -

hartstikke bedankt voor de reactie hier heb ik zeker iets aan dan ga ik eens rondkijken voor de blackberry bold 9780 heel erg bedankt voor je reactie!

Avatar jade

jade -

kan iemand mij aub helpen ik wil graag muziek op mijn bb curve 8520 zetten van mijn computer ik heb het kabeltje wel maar hij vraagt steeds om de cd maar die ben ik kwijt. Ik heb ergens gelezen dat je ook die sofware kan downloaden maar waar???

Avatar kleine yugo

kleine yugo -

weet iemand hoe je een vastlopende trackpad oplost
mijn trackpad doet het soms en soms ook niet dan haal ik de batterij eruit doet ie het weer even en daarna niet iemand suggesties?

Avatar outje

outje -

Weet iemand waar ik mijn activeringscode kan vinden, heb sinds kort surf en mail maar heb een code nodig wie weet waar ik deze kan vinden?

Avatar patricia

patricia -

Ik zie meerdere berichten erover, maar nog niemand met de oplossing. Ik heb sinds gister opeens een foutmelding als ik mijn video's of muziek wil openen. Er komt dan een wit scherm met een bericht dat het niet mogelijk is om het bestand te openen. Ik heb de BB9700 en heb ook geen updates ofzo gedaan, dus snap er geen bal van!

Weet iemand de tip? Heb hem ook al uitgezet en weer aan..maar helaas ;-(

Avatar saar

saar -

nikki dat heb ikook, naja ik weet ook niet hoe het komt en als ik dan een paar x op die ontgrendelingsknopje druk dan doet ie et en dan valt ie soms weer uit
crackberry's

Avatar nikki

nikki -

Hallo

Ik heb mn bb bold 9700 en mn scherm valt soms gwn voor een paar sec uit! Kan dan alleen maar w88 tot ie weer aanschiet.. Heb t sinds vandaag, heb mn bb pas 3weken ofzo... wat is er aan de hand??
En wat kan ik eraan doen?!

Avatar Izabella

Izabella -

Hallo,
ik heb een vraagje ik heb msn live messenge gedownload op mijn balckberry 9000, maar ik kan hem nergens terug vinden.
Kan iemand mij a.u.b. helpen?
Groetjes,
I.I.

Avatar kelly

kelly -

hallo ik heb een bb blod 9700 ik wou me naam veranderen in me ping ik ben klaar ga eruit opeens zijn me contact personen groot hoe kan ik die weer kleiner zetten dat het overzichtelijker is want dit is echt heel groot

Avatar Manon

Manon -

Ik heb elke keer al doe ik me mobiel aan of al wil ik me bericht openen eigelijk met alles, dat hij dan heel lang moet laden?
weet iemand hoe je dat kan vranderen?
heeft het misschien te maken doordat je niet genoeg geheugen hebt? xx

Avatar romy

romy -

Hee ik heb een vraag ik heb pas een bb 9700 gekocht maar sinds gister kon ik nog goed pingen en kreeg ik ook te sien als ik pingen een D als die ontvange is en een R als iemand hem gelezen heeft maar nu zie ik dat niet meer of heeel laat wanrt hij doet echt raar ik snap niet wat er aan de hand is kan iemand mij dat uitlegge stuur me graag wat terug xx

Avatar bell

bell -

hey kan iemand mij helpen AUB
ik heb een blackberry bold 9700

maaar mijn msn plaatje kan ik niet veranderen
er blijft altijd dat blauwe poppetje staan.
in het begin kon het wel maar nu kan ik hem helemaal niet meer veranderen hoevaak ik het ook probeer

ik heb msn al meerdere keren overnieuw gedownload maar het helpt niet.

kan iemand mij helpen aub???
Avatar Yildiz

Yildiz -

Hallo,

Ik had even een vraagje ik heb een bb bold 9700.
maar als ik een muziek open doe dan staat er dit UNABLE TO PLAY CONTENT. weet iemand hoe ik mischien wel muziek kan luisteren?
Alvast bedankt..

Avatar ciska

ciska -

Ik heb hier ook ineens last van..
Iemand een oplossing????

I'm so desperate without my music

Avatar roos

roos -

hebben jullie hier al een oplossing voor??
bij mij doet hij het ook opeens niet meer!!!

Avatar Tirza

Tirza -

Ik heb ook hetzelfde probleem.
Het schijnt te liggen aan een app die je hebt gedownlaod.(bijv. Ubertwitter enz.) Volgens mij kwam het bij mij nadat ik de upgrade van App World had geinstalleerd.
Heb alles al een keer verwijderd en een batterypull gedaan, maar het is nog steeds hetzelfde. Heel irritant!!

Someone please help!!

Avatar domi

domi -

Hoi, ik heb een probleem bij sms als ik naar iemand sms en daarna naar iemand anders wil sms komt dit steeds bij de persoon welke ik eerst smste terecht. Hoe kan dit nu? Kan iemand van jullie dit oplossen? Alvast bedankt.

Avatar sliem

sliem -

hoe kan ik geen media vinden op mijn bb 9700.
ik heb een geheugen kaart in zitten maar kan het niet terug vinden in mijn bb.
en als ik het op mijn comp. zet zie ik mijn geheugenkaart ook niet.
wie kan me hiermee helpen.
bijvoorbaad dank.

Avatar tanja

tanja -

hallo ,
ik heb een blackberry curve.
en ik had laatst een paar fotos verwijderd ,
maar ik had laatst fotos op mijn computer gezet.
en toen ik later op me mobiel keek , zaten al mijn verwijderde fotos er weer , alleen je kan ze niet meer openen.
hoe krijg ik ze nu definitief weg ?

mvg.

Avatar Bianca

Bianca -

Ik heb hertzelfde...ik heb videos verwijderd...op dd computer zie ik zie niet...maar de BB geeft ze wel weer :-(

Avatar merel

merel -

hallo,
als ik muziek wil afspelen op mijn blackberry.
dan komt er te staan dat het niet kan,
en heb op google al gezocht hoe ik dat kan op losse maar kan niks vinden zouden jullie kunnen weten hoe ik dat mischien zou kunnen oplosse!

Avatar Melissa

Melissa -

Als ik een foto maak met mijn Blackberry 9700, hoor ik een geluid, hoe kan ik dat afzetten?

mvg.

Avatar bb bold 9700

bb bold 9700 -

ik heb de bb bold 9700 als ik muziek luisterd,en ik een ping krijg of een gesprek bij msn gaat mijn muziek uit hoe is dit te verkomen

Avatar amanyyx

amanyyx -

Hee ik heb een probleem, ik kan mn email niet instellen want ik krijg alleen de optie 'enterprise server' echt verschrikkelijk irritant, wat moet ik doen? Xx

Avatar autje

autje -

Dit had ik ook ...

Heeft je provider je BIS-Service al aangezet ??

Nadat het aangezet werd kon ik een e-mail account toevoegen

Avatar master

master -

Hallo,
kan iemand mij vertellen of er voor de bbb 9700 een andere toetsblokering bestaat dan die bovenop.
heb nl regelmatig dat ik iemand aan t bellen ben zonder dat ik t weet.
gewoon vervelend als je over je schoonmoeder zit te praten en haar ook net aan t bellen bent hahahaha.

hoop dat iemand me kan helpen
m.v.g. Master

Avatar Thorgar

Thorgar -

Dan moet je een ww instellen om te de-blokkeren.

Avatar Manon

Manon -

je kan ook naar je menu en dan onder naast afsluiten kan je ook blokkeren, daar heb ik dan ook als je hem dan weer aandoet je code moet invullen.
deze blokkering is handiger dan bovenop en dan kan hijook niet automatisch van de blokkering afgaan.

Avatar melly

melly -

ik heb een bb bold 9700 maar ben mn cd met software kwijt weet iemand hoe ik alsnog muziek via mn pc op mn bb kan zetten ?

Avatar jade

jade -

kan iemand mij aub helpen ik wil graag muziek op mijn bb curve 8520 zetten van mijn computer ik heb het kabeltje wel maar hij vraagt steeds om de cd maar die ben ik kwijt. Ik heb ergens gelezen dat je ook die sofware kan downloaden maar waar???

Avatar jaydiva

jaydiva -

Ik raad iedereen die problemen heeft met zijn of haar telefoons,problemen zoals waterschade enz naar de deze website te surven
www.simlock.nu deze man heeft mijn BB gered toen ik hem in een bak water had laten vallen hij is de beste

Avatar Astrid

Astrid -

Hallo ik heb een bbb 9700 alleen ik heb geen idee hoe ik mijn email moet instellen.
En ze hebben het over wachtwoorden kan iemand mij helpen.

Avatar Danijel

Danijel -

Welke provider heb je?

Avatar Stiwen

Stiwen -

Hallo mensen,

Ik had een vraagje. Als ik op de blokkeren toets druk dat ie vervaagt, maar bij een andere blackberry had ik gezien dat ie dat beginscherm van unblokeer scherm ziet. Weet iemand hoe ik dat kan veranderen.

Alvast bedankt!

Avatar Jennifur

Jennifur -

Hallo, net als Gast ceren, 2 augustus 2010 - 15:43, heb ook ik problemen met mijn blackberry App Store (ik heb een BB 9700). Iedere keer als ik naar My World ga, geeft het aan om via BlackBerry ID Login mijn password in te voeren. Wanneer ik dat gedaan heb, geeft het aan dat het problemen heeft met het connecten met BB App World en dat ik het opnieuw moet proberen. Wie oh wie kan mij uit de brand helpen. Getting desperate by the day.

Avatar autje

autje -

Wat ik had gedaan:

AppStore verwijderen
telefoon uitzetten
batterij eruit halen
zo start hij helemaal opnieuw op.
&& dan AppStore opnieuw installeren.

Als het goed is moet AppStore het nu weer doen ...

Avatar geoffrey

geoffrey -

Avatar goelam

goelam -

hi ik heb een blackberry 8900 curve
hij gaat aan maar ik kan nergens inkomen zelf niet bellen het lijk of hij vast zit doet niks wie weet hoe ik deze probleem kan oplossen help aub

Avatar Nance

Nance -

Need some help!!
Ik wil mijn email instellen. Ik lees overal dat je kan kiezen tussen 'Ik wil een nieuw e-mailadres maken of toevoegen' en 'Ik wil een e-mailaccount van het werk gebruiken met een BlackBerry Enterprise Server'. Ik krijg alleen de laatste optie in beeld te zien. En kan dus geen emailadres activeren... Heel vervelend. Weet iemand wat ik er aan kan doen?
Bedankt alvast...

Avatar autje

autje -

Dit had ik ook ...

Heeft je provider je BIS-Service al aangezet ??

Nadat het aangezet werd kon ik een e-mail account toevoegen

Avatar rmznn

rmznn -

Nou myn vraag gaat niet echt over de bb$ of de apps, mijne gaat om mijn MSN ik kan geen afb plaatsen, kheb het verwijdert en opnieuw gestart maar nog steeds niks verandert, iemand enig idee waarom en hoe ik er toch een afb kan zetten? Neem contact met me op via mijn email: ik zou het erg waarderen als iemand mij kan helpen!

Avatar IDAAAAA

IDAAAAA -

hallo mensen,

ik heb een probleem mijn Blackbarry bold 9700
die doet sins gisteren avond vreemd ik heb hem uit me handen laten vallen. wat is het probleem me space m,n,c,z en standbay knop niet doen. wat heb ik geprobeerd om dit op te lossen is dat ik hem uit en aan heb gezet me battery verwijdert heb voor een helle nacht en heb me telefoon geupdate door middel van de blackberry cd. maar niks helpt zou iemand me kunnen helpen

bedankt alvast groetjes IDA

Avatar F Oliveira Gomes

F Oliveira Gomes -

Hallo, ik heb een BB 9700 en ik luister vaak muziek ermee. Op het moment dat ik een bbmessenger notificatie binnen krijgt (dat geluid dat ik een nieuwe ping bericht heb)dat me muziek stopt en niet meer verder speelt tot dat ik zelf weer op play drukt!!! heeft iemand een wijze raad hiermee ???

Avatar Henry

Henry -

hey welke provider heb je? ik dat eerst ook maar nu heb ik hi en is dat dus niet meer het geval... maar ik wil dat juist wel hebben. wat nu bij mij gebeurt is dat als ik muziek aan het luisteren ben en een smsje krijg, dat sms deuntje KEIHARD in mn oren hoor terwijl het liedje doorspeeld... weet iemand hoe ik dit weer kan veranderen naar dat mijn muziek stopt als ik een smsje krijg?

Avatar m visser

m visser -

Heey heey ik heb voor een paar maanden mijn BB 9700 bold maar ik kan nu niet meer inzoomen. Hoe kan dat? En wat zal er aan de hand kunnen zijn?

Gr M.

Avatar kitty

kitty -

de sms indicator blijft in m'n scherm staan terwijl er geen nieuwe berichten zijn. weet iemand wat hiermee te doen?

Avatar tessa

tessa -

hallo, ik heb een blackberry curve 8520
en ik heb er een surf & mail abbo op zitten
alleen is nu het probleem dat ik geen activeringscode
heb gekregen? weet iemand wat ik nu moet doen?

Avatar Michiel

Michiel -

Hi Allen,

Is het mogelijk om op de bold 9700 bij het SMS ook het volledige scherm te gebruiken in plaats van alleen de onderste regel? Ik hoor graag van jullie.

Groet,

Michiel

Avatar Ivor

Ivor -

Hej, ik heb een blackberry bold 9700.
Mijn probleem is dat als ik muziek luister hij na een liedje stopt met afspelen terwijl ik graag zou willen dat hij automatisch het volgende nummer afspeelt.. Ik heb van alles geprobeerd maar het lukt me maar niet .
Wat me wel is opgevallen is dat herhalen bij opties op uit {2} staat. Bij vrienden staat hij gewoon op uit zonder {2}, nou weet ik niet hoe ik dit kan uitschakelen iemand die mij kan helpen? Ik zou het heel erg op prijsstellen.

Ivor.

Avatar Bas Raayman

Bas Raayman -

Ik heb net toevallig deze review gevonden, en ik mis eigenlijk een ding heel erg in deze review. Er wordt met geen woord gesproken over de UMA modus die mogelijk is met de 9700. Staat deze functie niet ter beschikking in Nederland? Dit is voor mij een van de meest belangrijke features die deze telefoon aan te beiden heeft, en ik sta er eigenlijk een beetje van te kijken dat hier geen aandacht aan is besteed.

Avatar leroy

leroy -

Hallo, als ik mobiel tv wil kijken krijg ik groen of wazig beeld. Wat is hier aan te doen??

Avatar wilco

wilco -

Ok mooie phone nu het probleem:

Als ik mijn telefoon uit en aanzet komen er opeens 4 nieuwe berichten in beeld, doe ik het nog een keer worden dit er 8 etc etc

Batterij er uit halen als ie aan staat werkt niet, het enige wat het doet is dat het opnieuw begint met vier.

nou is het probleem niet iets ernstigs maar het irriteerd mij mateloos, iemand een oplossing?

Avatar ceren

ceren -

Mijn blackberry app store blijft vastlopen. Ik kan nu niks downloaden. En als ik de battery eruithaal en er weer in doe blijft ie nog steeds vastlopen. Wie kan mij helpen?

Avatar simon

simon -

Hallo ik kan sinds vandaag mijn berichten en sms niet meer openen heeft iemand een oplossing.

bvd.

gr.

Avatar Bl0njdexx

Bl0njdexx -

hooooi sinds 2 dagen blijft het icoontje van me ping in me beeldscherm vastlopen en er komen alleen maar gesprekken bij en het gaat niet meer weg...
ik heb me batt er een nacht uit gelaten ik heb eehm aan en uit gezet en het blijft.. ik ben niet de enige met dit probleem maar heeft iemand een oplossing

gr

Avatar Ellaa

Ellaa -

Hee
heb is al lang geleden, maar hoe is het afgelopen met je pin? ik heb namelijk precies hetzelfde, dat hij in m'n beeldscherm blijft staan!

alvast bedankt.

Avatar Joop

Joop -

Mooi toestel, maar handleiding is zeer slecht. Nergens te vinden, hoe je email accounts kunt toevoegen.

Avatar Booootje

Booootje -

Als ik mijn email wil instellen staat er dat ik een activeringswachtwoord moet intypen. maar waar kan ik die vinden? xx

Avatar cindy

cindy -

Je moet gewoon je w8t woord van je e-mail in toetsen bijvoorbeeld van je hot mail gebruikers naam en w8t woord

Avatar Edwin

Edwin -

Weet iemand hoe je het probleem van de dropcall oplost? Ik heb dit een aantal keer per dag, soms meerdere keren in een gesprek. Aangezien ik de telefoon ook zakelijk gebruik kan ik dit niet hebben.

Avatar Anoniem

Anoniem -

Hoe staan je verbindingen ingesteld? Deze moet op 3g en 2g staan...

Avatar linda

linda -

Ietje en Jessii,

Ik had dit probleem gisten ook. Gewoon je batterij er even uit doen en weer terug erin, sindsdien doet hij het gewoon weer goed

Avatar Ietje

Ietje -

Hallo ik heb een probleempje als ik met mijn blackberry op internet ga en ik wil iets aanklikken, met het trackpad, dan reageert hij niet! Soms wel als ik op enter druk maar niet bij alle websites. Dit is echt heel erg irritant, kan iemand mij a.u.b helpen!? Xx

Avatar Jessii

Jessii -

Jaa dit heb ik ook!!! Weet iemand wat je hieraan kan doen? Aan het begin had ik het niet het kwam pas later.

Avatar meulen

meulen -

max 32 uur batterij is toch meer dan één dag dus 's nachts opladen en 't is opgelost
nog NOOIT dropcalls gehad en eenvoud kan zo mooi zijn

Avatar noodle

noodle -

Met die eenvoud ben ik het volledig met je eens! De dropcalls komen bij mij helaas redelijk vaak voor, maar zoals gezegd vaak wanneer het toestel om moet schakelen van 3G naar GPRS of de andere kant op. Ook met de Blackberry Bold 9000 had ik dit probeem.

Avatar Zeur

Zeur -

Batterij gaat veel langer mee dan hierboven geschreven. Zware kritiek maar onterecht. Uiteraard bij normaal gebruik, weet niet wat review schrijver ermee doet!!

Avatar noodle

noodle -

Pingen, internetten, twitteren, sms'en en wil er ook nog weleens mee bellen. Wellicht heb ik een niet al te beste baterij getroffen maar ook de ervaringen van andere mensen leert mij dat de batterij het maximaal 1,5 tot 2 dagen volhoudt.

Avatar Plucky

Plucky -

Ook andere telefoons gaan maar maximaal 2 dagen mee bij intensief gebruik, niets nieuws dus.

Avatar Magalie

Magalie -

typfoutje bij eerste paragraaf van "foto":

"...simplistische applicatie. Met het trackpas is gemakkelijk een..."
(Trackpad, dus)

Avatar Danijel

Danijel -

Fixed, thnx!

Avatar Mara

Mara -

Help, ik heb een aantal problemen met mijn bb 9700. ik kan geen foto's verwijderen. Ik ben hier al mee naar de winkel geweest maar zij konden er niets aan doen. Ook zijn mij knopjes/klepje allemaal een beetje lam. Dit is al vanaf het begin allemaal kan ik een nieuwe eisen of heeft iemand een oplossing
Greets

Avatar DerOllie

DerOllie -

Als ik dit zo lees, en kijk naar de minpunten, ben ik blij dat ik een E72 heb. Ik weet dat daar ook wat minpunten aan zitten...