All About Phones maakt gebruik van Cookies om de website goed te laten functioneren. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

App review Android: Endomondo

Door , | Ons eindcijfer voor dit product: 10/10 | 1 reactie

Je fietst, je loopt, maar je wilt wel eens weten hoeveel je nu eigenlijk fietst en loopt. En hoeveel calorieën je ermee kwijtraakt. Wat je gemiddelde snelheid is en op welke stukjes van je route je het 't moeilijkst hebt. Endomondo helpt om daar inzicht in te krijgen.

App review Android: Endomondo screenshot-0 

Endomondo is een app die precies de informatie geeft die je nodig hebt. Ben je aan het lopen, fietsen, schermen of kanoën, dan krijg je een eenvoudig scherm in beeld waarmee je de stopwatch aan en uit kunt zetten. Ook kun je de chronograaf pauzeren, als je de resultaten van je loop- of fietstocht niet wilt 'vervuilen' als je even voor een stoplicht staat. Je kiest je sport uit en je gaat.

Tags: Androidapps

  
 

Gerelateerde artikelen

 1. Nintendo gaat eindelijk games voor smartphones maken

  Lees verder

  Super Mario, Donkey Kong, Mario Kart: het is maar een kleine greep uit het legendarische aanbod van Nintendo-games. De Japanse gamegigant gaat nu eindelijk ook games maken voor smartphones.

 2. Google controleert apps nu voordat ze in Play Store komen

  Lees verder

  Google gaat apps controleren voordat ze in de Play Store gedownload kunnen worden. Het bedrijf neemt daarmee de handelswijze van Apple over, dat apps handmatig controleert voordat ze in de App Store g...

 3. 700 miljoen actieve gebruikers voor WhatsApp

  Lees verder

  Berichtendienst WhatsApp blijft maar groeien. Inmiddels gebruiken maandelijks 700 miljoen mensen de app om berichten mee te sturen. Elke dag worden er 30 miljard WhatsApp-berichten verstuurd.

Reageren

Avatar

Log-in via een van de volgende social media partners om een reactie achter te laten

Of gebruik je All About Phones account om te reageren

Reacties

Avatar Marck de Jongh

Marck de Jongh -

Ik gebruik Endomondo nu ruim 2 jaar, eerder op mijn HTC Sensation en nu op mijn iPhone. Werkt op allebei de platformen hetzelfde, echt perfect. In combinatie met de Jabra Sport headset (waterdicht, bluetooth) is het verbeteren van hardlooptijden een stuk makkelijker geworden. De Jabra Sport en Endomondo werken samen en geven informatie over je tijden, afstand en calorieën op verzoek door!

De energiebesparingsfunctie van de App is helaas wel matig. Dit zorgt voor een minder nauwkeurige GPS, waardoor je tijd vs. afstand niet meer correct is.