All About Phones maakt gebruik van Cookies om de website goed te laten functioneren. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

App review Android: Endomondo

Door , | Ons eindcijfer voor dit product: 10/10 | 1 reactie

Je fietst, je loopt, maar je wilt wel eens weten hoeveel je nu eigenlijk fietst en loopt. En hoeveel calorieën je ermee kwijtraakt. Wat je gemiddelde snelheid is en op welke stukjes van je route je het 't moeilijkst hebt. Endomondo helpt om daar inzicht in te krijgen.

App review Android: Endomondo screenshot-0 

Endomondo is een app die precies de informatie geeft die je nodig hebt. Ben je aan het lopen, fietsen, schermen of kanoën, dan krijg je een eenvoudig scherm in beeld waarmee je de stopwatch aan en uit kunt zetten. Ook kun je de chronograaf pauzeren, als je de resultaten van je loop- of fietstocht niet wilt 'vervuilen' als je even voor een stoplicht staat. Je kiest je sport uit en je gaat.

  
 

Reageren

Avatar

Log-in via een van de volgende social media partners om een reactie achter te laten

Of gebruik je All About Phones account om te reageren

Reacties

Avatar Marck de Jongh

Marck de Jongh -

Ik gebruik Endomondo nu ruim 2 jaar, eerder op mijn HTC Sensation en nu op mijn iPhone. Werkt op allebei de platformen hetzelfde, echt perfect. In combinatie met de Jabra Sport headset (waterdicht, bluetooth) is het verbeteren van hardlooptijden een stuk makkelijker geworden. De Jabra Sport en Endomondo werken samen en geven informatie over je tijden, afstand en calorieën op verzoek door!

De energiebesparingsfunctie van de App is helaas wel matig. Dit zorgt voor een minder nauwkeurige GPS, waardoor je tijd vs. afstand niet meer correct is.